Нема италијанска екипа што ке може да си го дозволи тој трансфер освен ако Баерн не се согласат да прими кеш плус Мансини и Кварезма иако чусто сумјам, на крај '' ѓубрето '' од Реал ке заврши во двата клуба од Милано . . . ваљда .Broo па може и двајацата ВанДерВар и Бајл :smir:
- Ова највеке ме нервира. Интер се приклучува во трката за Франк Рибери Ние уште спијеме. Интер не прегази со трансвериве. Келавиот нема нет дома :nesvest:
медиумите пренесуваат дека Берлускони премногу сериозно ја сфатил политиката (купување на играчи под 23 год)... Милан се во трка со Манчестер да го доведат во своите редови младиот напаѓач Linus Sjoberg кој има само 15 години
:pos2:........инаку шинтерине можат само да сонуваат за Рибери паметен е човекот ако оди само во Реал би одел.За Каладзе нека го шитнат и онака нема да заигра сега со Неста Тиаго и американчено Бејл само и одбраната ке ни биде ТОПBroo па може и двајацата ВанДерВар и Бајл :smir:
- Ова највеке ме нервира. Интер се приклучува во трката за Франк Рибери Ние уште спијеме. Интер не прегази со трансвериве. Келавиот нема нет дома :nesvest:
Kои млади години во милан бе го купија од јуве на 29 год во 2001.среќен и од мене роденден за ПИПО но несреќен од друга страна за старосната просечност во Милан но секако тој своите млади години ги оставил во милан:pos2:
Самите фанови на Милан бараа млади играчи кои сакаат да се докажат а не играчи над 30 години, и ете Берлускони се реши да си смени трансфер политиката, место да ги донесе Тони, Канаваро,Трезеге и други некојси играчи 30+ ги донесе Хунтелар, Ди Џенаро, Абате, Зигони... и сеа пак на некој фанови не им се свиѓа. хмммедиумите пренесуваат дека Берлускони премногу сериозно ја сфатил политиката (купување на играчи под 23 год)... Милан се во трка со Манчестер да го доведат во своите редови младиот напаѓач Linus Sjoberg кој има само 15 години
Сепак водимо со пресекот во годините во Сериа А 29,1 а позади нас се старата дама 28,8тоа е сосема добра и правилна политика на водење трансфери, ама до пред 2-3 месеца слушавме некои глупи можни трансфери со играчи над 30 години и смешно ми делува сега кога ги слушам шпекулацииве
од каде оваа информација? баш ме интересира просекот на години по тимови... Фавали ни расипува просекСепак водимо со пресекот во годините во Сериа А 29,1 а позади нас се старата дама 28,8
Го донесе Хунтелар, овие другиве веќе си ги имаше. И јас сум од незадоволните фанови. Ова е класично мачкање очи, мене не ми треба тим во кој сите +30 или сите се -25.Сакам екипа во која мнозинството се 25-29+еден двајца над 30 и еден двајца помлади.Самите фанови на Милан бараа млади играчи кои сакаат да се докажат а не играчи над 30 години, и ете Берлускони се реши да си смени трансфер политиката, место да ги донесе Тони, Канаваро,Трезеге и други некојси играчи 30+ ги донесе Хунтелар, Ди Џенаро, Абате, Зигони... и сеа пак на некој фанови не им се свиѓа. хмм
Како не ти е јасна? Па се спремате за правилото на Платини.. Како беше тоа.. 6+5? :back:Логиката по која Каладзе оди а Фавали е уште тука не ми е јасна ама шо ќе праиш...
http://www.transfermarkt.de/de/wettbewerb/IT1/serie-a/uebersicht/startseite_sort_as.htmlод каде оваа информација? баш ме интересира просекот на години по тимови... Фавали ни расипува просек
Само ако донесат некој дефанзивец може да си оди Каладзе инаку никако, ќе се повреди некој после замена ќе немамо.Иначе Баерн го бара Каладзе и мислам дека е реално ќе се деси ова.
Логиката по која Каладзе оди а Фавали е уште тука не ми е јасна ама шо ќе праиш...