P
PewDiePie
Гостин
Браво и Виери немој да го заборавишПак почнува да се спомнува Трезеге како опција во нападот...Јас го земам одма,без ич мислење!
http://milannews.it/?action=read&idnotizia=9412
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Браво и Виери немој да го заборавишПак почнува да се спомнува Трезеге како опција во нападот...Јас го земам одма,без ич мислење!
http://milannews.it/?action=read&idnotizia=9412
Коа ги земавме младиве- не чини,Сеа се спомнува за Трезеге-и тој не чини...
Според мене Трезеге е подобро решение од Фабиано...Играч со карактеристики какви што ни требаат,испробан во Серие А,бомбардер-напаѓач кој не промашува од во шеснаесетник...Од Фабиано е постар 2 години,ама затоа можеме да го земеме 2 пати поевтино и имаме помал ризик за тоа дали ќе се снајде во Италијанска лига...
Зборам,кога би се решавало меѓу Фабиано и Трезеге,во таква ситуација...А ако тргнеме по некој трет,помлад,подобар и т.н. тоа е друго...
Јас мислам дека Трезеге е поим за Фабиано...И пишав зошто мислам дека е подобро да се земе Трезеге отколку Луис Фабиано...Тоа е мое мислење,ти можеш слободно да си мислиш друго...Трезеге е еден од неколкуте напаѓачи кои стварно ги поштувам....Браво и Виери немој да го заборавиш........за Сисоко штета што ни отиде,кој ке го гледа Јанкуловски како се мачи цела сезона
Затоа и спомнав дека меѓу Фабиано и Трезеге го одбирам вториов...А ако влезе некој трет во опција,тогаш не знам,зависи...У праву е Нино, Трезе е само 2 години постар од Фабиано а и несе знае дали ке се снајде Фабиано. Сепак јас би пре од свите овие Хунтелар, али нашиве немаат појма каков играч ке пропуштат плус млад е дечкото.
А за Герет Бејл ако дојде давам бубрег и 2 кила крв у донација
Ај ќе донирамеЗатоа и спомнав дека меѓу Фабиано и Трезеге го одбирам вториов...А ако влезе некој трет во опција,тогаш не знам,зависи...
А за Бејл и јас ја давам истата донација!!![]()
Алесандро Диаманти 26 године игра позади шпицојте мислим би играл на позицијата на Кака, и Интер е заинтересиран за него.Од трансферов на Трзеге најак дел е што Одо оди во Јувентус. Тоа ме радува највеќе. Иначе ако изборот е Фабијано или Трезеге- Трезеге го бирам и јас.
Само што прблемот е што Милан со Трезеге ќе градат “светла иднина’’, наместо да го искористат за една сезона во која не можеле да најдат подобар напаѓач, он во Милан ќе игра додека не умре.
Исто во комбинација влегол и Ебуе кој имал Белгиски пасош и Диаманти од Ливорно(поима неам кој е овој) кој би требало да дојде тек наредна сезона.
Tи тромадоли да не фркаш бе?? Трезе лани не играш оти се оперираше од колената и закрепнувањето му траеше 6 и кусур месеци.. А ако Фабијано стана светски класа напаѓач со тоа што постигнал 5-6 гола на Куп Конфедереции си се заебал... Кога бил прв стрелец во последниве години во Шпанија?? Кога заигра 1 тим за Бразил?? A за Трезе треба да се спомни нешто?? Прашај ко сакаш и од Јуве фановие и од Милан ќе видиш кого би избрале.. Играч што се порслави на Куп Конфедерации или играч со реноме како Трезе кој до пред минатава сезон ги полнеше мрежите низ Италија!!lele sto slusam trezege bil poim za fabijano nemoj ziti se kako da ne kako prvo lani ne igrase ni edna utakmica cela sezona i moze bil nekogas dobar ama sega e tapa covekot kako prvo lani fabiano bese eden od najdobrite igraci na sevilja a i da igras vo brazil za reprezentacija e uspeh posto imaat premnogu igraci fabijano e zver i ke bidat neviden tandem so pato daj boze samo neka go kupat ovie nasive slepci
Ако Фабиано играл прв напаѓач во репрезентација на Бразил(моментално) тоа не значи дека е некој страшно добар напаѓач...Знаеш зошто? Затоа што во Бразилска репрезентација нема конкуренција на напаѓачи.А знаејќи и гледајќи ја тактиката и политиката на Дунга тој и му е единствен избор...Пато ретко го користи...lele sto slusam trezege bil poim za fabijano nemoj ziti se kako da ne kako prvo lani ne igrase ni edna utakmica cela sezona i moze bil nekogas dobar ama sega e tapa covekot kako prvo lani fabiano bese eden od najdobrite igraci na sevilja a i da igras vo brazil za reprezentacija e uspeh posto imaat premnogu igraci fabijano e zver i ke bidat neviden tandem so pato daj boze samo neka go kupat ovie nasive slepci
подхитно линк да се стави не сум гледал фудбал од кога тепавме со Фиорентина,ми недостасува Милан ми недостасува фудбалотДармиан е даден на позајмица во Падова сезонава. Исто и Уругвајците се очекува да идат негде летово, не се ни земени во Америка на турнеа и двајцата.
Иначе во недела е со Галакси утакмицата ќе има пренос знам сигурно, значи линк да се најде под итно. Сакам да видам тројката Роналдињо-Пато-Бориело што може да направи.