Така ќе беше ако се гледаше по гол-разликата, ама по меѓусебните дуели се гледаат...Ај да нее греска овааа :kesa: На секоја страна е вака распоредов
Милан и пред тоа беше втор
И Milan и Juventus постигнаа по два гола а не примиа ниту еден знаци пак ке си остане како што треба Milan па Juventus
И плус Genova заостанувасе со 3-бода негатива во одност на Fiorentina и со 2+ гол разлика во посед на Fiorentina. Fiorentina изгуби 0-2 од Milan а Genova подеди со 4-1 значи Fiorentinа и Genova имаат исто бодовно салдо кој што Genova има 2+ гола позитива
По мое
1. Inter
2. Milan
3. Juventus
4. Genova
5. Fiorentina
И ова треба да е некоја добра вест? И ние ли да бидеме како Арапско-Англиската лига? :jaj::jaj:
Галијани може само да и сврше на шамијата на сестра ти.:smir:e galiani se da ti ebam majkata u picka jas tebe sestrata se sto imas kako moze kaka da go prodavas be peder ncncncncnncncnc
Абе ајде, Робен се повредува како луд, а и не играме со крила.да може робен,снајдер и едно 40-50 милиончиња![]()
Ај бе не се секирај, Кака ќе излезе на 15ти со дресот во рака на прозорецот од канцелариите на Милан и ќе каже дека немал срце да го напушти Милан. Гарант некој фан на Реал правел упдејт на вики.И ова треба да е некоја добра вест? И ние ли да бидеме како Арапско-Англиската лига? :jaj::jaj:
Галијани може само да и сврше на шамијата на сестра ти.:smir:
Абе ајде, Робен се повредува како луд, а и не играме со крила.
Него јас од Реал би подразмислил само за Рамос, Гаго + Снајдер.
BTW![]()
Чаоооо Какааа:helou:![]()
Ај бе не се секирај, Кака ќе излезе на 15 со дресот во рака на прозорецот од канцелариите на Милан и ќе каже дека немал срце да го напушти Милан. Гарант некој фан на Реал правел упдејт на вики.
BTW
Него јас од Реал би подразмислил само за Рамос, Гаго + Снајдер.
BTW
Тешко за Рамос, како шо им треба на Реал дефанзифци, тешко дека ќе го дадат. Снајдер може.Не ме плаши шо си го тропнал овде овија трупов, ме плаши со си озбилен, Гаго не би го зел ни у Тетекс да ни игра, сеа плус прва лига ќе играмо нижа класа е тој.
Рамос + Снајдер би подразмислил
Еве ти нешто од мене http://www.acmilan.com/index.aspx е тука кога ќе има па ако сакаш качи се на глава ама додека немаГледам вие многу постирате во нашион фан клуб, па еве и јас да постирам нешто кај вас...
Breaking News: Kaka Spokesman Confirms Real Madrid Offer