кога више почнавмо да набројуемо
1. Сите те викаа Пеце! А ја не бев тој што што почна, а и ти не покажа знаци дека тоа те навредува, ако те навредувало имаш извинување од мене :smir:
2. 04/05 игравмо во Финалето со Ливерпул и изгубивме, 06/07 во финалето го тепавмо Ливерпул значи лани Мачестер шампион пред тоа Милан, па види после кој на кого не му е дораснат, и ти си ми некој навивач на милан :nenene:
3. Уште стојам на тоа дека само минатата беше зафркната сезона, затоа што пред минатата освоивме лига шампиони така да... А со оглед на фактот дека лани бевмо 5-ти а оваа година втори со теоретски шанси за титулата на 5 кола до крај, оваа сезона неможе да се нарече неуспех со оглед на проблемите со повредите кои ги имавме
4. Ете го Ван бастен игра напаѓачки фудбал и виде аир од него ? Дојде Хидинк и со затворена формација му го исплеска дупето, исто како и Стив Мек Ларен со твенте. Кога веќе ќе бркамо ГОЛЕМО тренерско име треба и такво да донесемо, а такво моментално слободно НЕМА. Значи резимирамо дека моментално од Карло немамо подобра солуција.
5. Ја не сум ти дораснат, а ти незнаеш дека твојот тим пред две години бил шампион на европа,
ах овие деца денешни