- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.503
- Поени од реакции
- 8.182
Читав на гоал.ком... тренерот на Ман.Сити изјавил дека сеуште биле далеку од кака...
не одлучува тој, ама еве сепак тронка надеж....
не одлучува тој, ама еве сепак тронка надеж....
ДА, одлично изгигра за тоа време - заслужува предност пред Фавали најмалку.Протестите пред зградата на Милан ќе продолжат,за утре ќе има масовен протест со смирена реторика т.е без навреди за Галијани и Берлкускони.
И едно стручно прашање,пошто вчера ја гледав кај еден другар ме јадеше тензија за Кака и не обраќав многу вниамние на утакмицата,е сеа вие ако сте виделе повеќе од мене,мислите дека Сендерос може да фати т.е ви личи ли спремен за место стартер,мене ми беше солиден онака за минутажата фино си одигра
One possible option would be to bring back Yoann Gourcuff from Bordeaux, where the French player has excelled on loan this season. But Ancelotti rejected the idea.
Не, јас мислам дека Сендерос ќе стартува против Болоња, има и место за Фавали - лев бек ќе игра дека Јанкуловски нема да игра.Одличен играч е физички е мн спремен мислам дека заслужува место на наредната утакмица против Болоња заедно со Малдини во одбранбената линија...ама ние го неаме Мурињо да ротира ние го иаме Анчелоти а тенекето пак ќе почне со Фавали назад...а ипак тоа тешко гостување ќе ни биде
Да ако игра како што игра во бордо може,ама на гол прочитав дека замена ќе му била Рибери од Баерн.:nesvest:Не ни може да го замени Гуркуф, многу различни играчи се.
Кака е подинамичен, со брз трк, и со помалку дриблање, а Гуркуф е нешто повеке налик на Пирло диктатор на темпо или како Сидорф.
Исто и јас не обрнав внимание воопшто на утакмицата во целост.Протестите пред зградата на Милан ќе продолжат,за утре ќе има масовен протест со смирена реторика т.е без навреди за Галијани и Берлкускони.
И едно стручно прашање,пошто вчера ја гледав кај еден другар ме јадеше тензија за Кака и не обраќав многу вниамние на утакмицата,е сеа вие ако сте виделе повеќе од мене,мислите дека Сендерос може да фати т.е ви личи ли спремен за место стартер,мене ми беше солиден онака за минутажата фино си одигра
Ке видиме што ке бидне, како што кажа: We never know.