Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
бекамче звучи некако мелодично,амбициозно, но ке видиме што ке се случи...
инаку за вечерашнава утакмица, очекувам победа(без разлика на кој начин)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Ајде да гласаме за Кака, Пато и Роналдињо за наградата samba gold за најдобар Бразилски фудбалер за 2008:pipi:
http://www.sambafoot.co.uk/samba-d-or.html
Гласано
1.Пато
2.Кака
3.Рони

Не реков дека не го бива бе
За пасови и слободни е мајстор, ама пак е педерче англиско :)

Абе и Пеле беше ова

А сега е ова

:toe::toe:
Каде каде ке се подобри креативноста на Милан со доаѓањето на Бекам.Сите знаеме дека во Реал беше главен играч,тогаш тој имаше заслуга за освоената титула на Реал.
Тоа беше само 3 месеца,и за тоа време му ја донесе титулата а пред да влезе у форма беше пљукан:pusk::pusk:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Гатузо: Бекам не може да биде моја замена - 12/19/2008

Англискиот репрезентативец Дејвид Бекам в сабота ќе биде претставен како играч на Милан. Раководството на "росонерите" в сабота организира специјална прес-конференција на стадионот Сан Сиро. Познато е дека Бекам ќе мине три месеци како позајмен во Милан, по што ќе се врати во САД, каде ќе му се приклучи на својот клуб ЛА Галакси за почетокот на новата сезона.
Меѓу играчите на Милан кој јавно изрази чудење на начинот како неговиот клуб ја договорил соработката со Бекам е повредениот ол-раунд играч, Џенаро Гатузо, кој заздравува од операцијата на коленото и ќе паузира 5-6 месеци од теренот.
- За мене таа приказна околу Бекам е мошне необична. Можеби би било убаво и исправно да е дојден во Милан на цела година, вака, кога доаѓа на два-три месеци, за мене тоа е мошне чудно, вели Гатузо. Тренерот на Милан, Карло Анчелоти еднаш изјави дека можеби Бекам, чија главна позиција е на крило, би можел да го надомести отсуството на повредениот Гатузо, како среден играч за врска.
- Бекам не може да биде моја замена, категоричен е Гатузо, кој додава: - Знам дека клубот бара играч што би го донеле на моето место, но не знам дали некого договориле, тоа зависи од клубот.
Гатузо истакна дека на Милан ќе му биде мошне тешко да се вклучи во борбата за скудетото, бидејќи заостанува цели 9 бода зад бранителот на титулата и лидер на табелата Интер. Од тие причини италијанскиот репрезентативец изјави дека ќе навива и се надева Јувентус да стане првак на Италија.
- Ако не е Милан, за мене не е важно кој ќе биде првак на Италија. Сепак, ако треба да навивам за некого тоа ќе биде Јувентус, кој заслужува да триумфира, бидејќи последниве години мина низ тежок период и повторно е во врвот, вели Гатузо.:toe:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Милан заинтересиран за играчот на Парма,Марига-гоал.ком

Милан заинтересиран за играчот на Парма,Марига-трансфермаркетвеб.ком

Би требало да е добар,има 21 година,игра нешто како Гатузо а би можел да игра и нешто понапред
Милан ќе се обиде да го донесе во Јануари
Само има еден проблем=Наполи

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Официјални формации:

MILAN: Abbiati; Antonini, Maldini, Kaladze, Favalli; Seedorf, Pirlo, Jankulovski; Kakà, Ronaldinho; Pato.

UDINESE
: Handanovic; Ferronetti, Sala, Domizzi, Lukovic; Inler, D'Agostino, Isla; Pepe, Quagliarella, Di Natale.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Aх тешко нас со одбранава ама ај се навикнавме...само Ди Натале и Кваљарела се заебани доста:toe:
Оп Рики Кака прва постава:helou:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Abbiati, Dida, Antonini, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Cardacio, Pirlo, Strasser (51), Osuji (54), Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho, Viudez.

MILAN: Abbiati; Antonini, Maldini, Kaladze, Favalli; Seedorf, Pirlo, Jankulovski; Kakà, Ronaldinho; Pato.

со оглед на расположливите сили најдобра формација имаме
од резервиве само Дида, Инзаги, Шева и Кардачо што не се младинци
другиве се Primavera

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Ајде да видиме како ќе се снајде Јанкулоски вечерва....Очекувам голови од Пато или од Дињо,или од двајцата! :)
FORZA MILAN!!!!!

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Aх тешко нас со одбранава ама ај се навикнавме...само Ди Натале и Кваљарела се заебани доста:toe:
Оп Рики Кака прва постава:helou:
Ди Натале е ЗАЕБАН....Кваљарела не толку ама овој првиов кој ќе го брка бе ко Speedy Gonzalez е, одбранава наша е во просек 35 години. ЛУДНИЦА ќе бидат дуелите со него мислам дека Малдини ќе му го пуштат, ама сепак ќе биде опасно.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Уф брзинците на Удинезе против старците на Милан. Малце опасно звучи тоа за нашиот гол. Но сепак брзината не е се. Се сеќавате ли на дуелите на Стам и Мартинс во дербито на Милано кога Мартинс неможеше да мрдне.

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.404
Поени од реакции
590
Леле , малерот Илиевски коментира :nesum:Кој ќе го слуша како го фали Интер , а Интер воопшто не игра вечерва ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom