Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
И Лече и Палермо не се способни па виде и самиот што се случи.Осеќам наредно коло Интер ке прави пушакис:)
То шо викаш, нас лесниот распоред не мачи. Лече и Торино нема да ги прежалам никогаш, мразам ко ќе игра Милан ко шо треба и изгуби бодој.

Палермо си беше поштена шлаканица, да се надеваме свестувачка.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Роналдињо и Сидорф се повредени.
ТУКА.
Пирло, Амброзини
ау срединава
изгледа приморан ќе биде Анчелоти да го става Кардачо или некој од оние непознатине
мора да се победи па кој и да игра
не смее да се киксира со вакви серија Б тимови

види за малку што ќе било
среќа што не сакал : Турам го одбил Милан
до кога со вакви овер 30 играчи

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Добро бе шо паничите, Гатузо игра значи нема да недостига мотивација, Кака, Шева и Пато напад значи гол можи во секој момент и од секаде да се дај. Ќе биди утре еден од подобрите натпревари, да ме вервате.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
MILANELLO - 19 players have been called up by Carlo Ancelotti for Milan-Catania: Abbiati, Dida,Antonini, De Vito (n.53), Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta,Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso, Pedrocchi (n.52), Kakà, Pato, Shevchenko, Viudez (n.20).
кој е дечково?

јас мислам дека ќе искочиме вака!

---------------Абиати---------------
Замброта-Каладзе-Сендерос-Јанкиловски
-----Гатузо-Кардачио-Фламини-----
----------------КАКА---------------
----------Шева------Пато------------

Единствено би сменил на голот би го ставил Дида!а другиве се солидни!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Кардачио прва постава ? ПРЕД ЕМЕРСОН ?!?!!? нема шанси.....

со анџелоти не се знае, ќе чекаме официјален состав

А

Ајсшутер

Гостин
Па подобро Кардачо да испадне во првиот состав наместо горилана Емерсон врска нема има во Милан млади кои повеќе ќе се докажат.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас сум скоро сигурен дека Сендерос нема да игра во прв состав... Или ќе стартува Малдини или Фавали као втор централен дефанзивец со Каладзе.
А за Кардачо нема теорија да биде во првите 11...Ќе си игра Емерсон.Го знаеме Анчелоти...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.660
Поени од реакции
48.741
Карачио може да улета од 70 натака,ако има среќа...Иначе јас ептен би сакал да го видам Вуидез,не знам точно која пријателска беше летоска ама ептен убав впечаток ми остави...а кога е веќе викнат во составот а напаѓачи има само двајца расположливи,мислам дека е изводливо да заигра и он малце.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Милан нема навика да става млади играчи посебно па Анчелоти. Ке игра со Фавали и Емерсон а Кардачио ако има среќа ке влезе после 70...
Виудез нема шанси да го видиме цела сезона според мене...

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Милан нема навика да става млади играчи посебно па Анчелоти. Ке игра со Фавали и Емерсон а Кардачио ако има среќа ке влезе после 70...
Виудез нема шанси да го видиме цела сезона според мене...
потполно се сложувам

а потајно се надевам дека ќе се смени нешто

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Шева има шанса сеа да се истури на Катанија :)

Инаку Кака има изјавено дека не му одговара позицијата на која игра во Милан и дека игра лошо заради Роналдињо, повеќе ја сакал позицијата од минатата сезона и дека ќе му треба време да се навикне.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ќе видиме како ќе функционираме без Рони...Кака има шанса да се врати на својата омилена позиција на оваа утакмица,а и се надевам на Шева на оваа утакмица и секако прва постава да игра!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom