Фан Клуб: Манчестер Сити

Ф

Фил Ајви

Гостин
Кога неможе Балотели може Јаја. Добро изиграа без Тевез и заслужено се наоѓаат на втората позиција.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Јас не знам што очекуваш да не те банираат????..кога дојде да пишуваш прв пат во фан клубот веднаш почна со провокации дека Интер вака дека Интер онака..па потоа го спомнуваш јувентус без врска во фан клубот после поразот од Милан и со тоа дополнително провоцираше и пишуваше како сте имале 29 скудета бла бла бла....
Дечко вчера си регистриран и правила кажуваш? види прво вчера си дознал за кајгана па ми кажуваш првпат кога сум дошол, ај иди кај мене на профил и види кога сум рег.. ок

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.682
Поени од реакции
22.795
Balotelli: "There's only one former Golden Boy award winner who's a little better than me: Messi. All the others are behind me."

note: former golden boy winners (u21 award organized by italian paper tuttosport) are: Van der Vaart, Rooney, Cesc, Messi, Aguero, Anderson, Pato.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Овој Балотели поголем талент е за ''други'' работи, отколку за фудбал. :)

Инаку Сити стварно ме изненадуваат, не очекував дека на 3 дена пред Боксинг Деј ќе бидат толку високо, ова е преголем успех за нив. :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Пак први, навиваме вечер за Бирмингем. :)

Победа со мешан состав, сите добро изиграа посебно Силва секаде го имаше штета што не постигна гол, Балотели си заврши работа уште во прво полувреме, одлично враќање на Лескот, следно коло дома против Блекпул па да се скинат топџиите. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Тевез ќе игра ли во сабота???
Да знам на Фантази шо да правам :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
И јас истото се мислам. Тевез-Торес трампа ќе е изгледа. Би требало да игра, одмори една..:)

Kajgana Shop

На врв Bottom