we are the best! go go go city!
fuck off red scum!
Зашто бе ? Па можеби човекот навива вистина за богаташиве...Глуп си, или тренираш!!! :violent1:
За тоа we are the best му напишав така, инаку се сложувам со твојот пост.. на 2-3 утакмици ќе изигра некој добро, ќе земат некој бод и тоа е од Сити.. :kesa:Зашто бе ? Па можеби човекот навива вистина за богаташиве...
Иначе он топик.... Честито победа, ама реално не ќе кандидирате за шампионска титула ни оваа година по се изгледа.. не е све во парите, умот ако го нема џабе е ...
Носење на 20 играчи во една сезона, потоа следната уште толку па да ги шутнете другите 20... кога уигрување? ...
Ама сепак имате имиња како поединци што ете ве вадат често со победиве
Не го сваќајте ова како навреда... толку од мене !
Оваа сезона најмалку ќе бидат меѓу првите 4-ри екипи и учество во Лигата на Шампиони.За тоа we are the best му напишав така, инаку се сложувам со твојот пост.. на 2-3 утакмици ќе изигра некој добро, ќе земат некој бод и тоа е од Сити.. :kesa:
Хахаха. Такви експерти на фанклуб Интер и на други имаш колку да сакаш само на крај што нивните проценки пропаѓаат во вода, кога читав неколку постови од Еден експерт фан на Интер како го величи Бенитко се чудев и не можев да се изначудам сега како се него го криви како се тој да е крив што екипата пропаѓа, Уште се чудам што беше толку крив Бенитез вчера што Интер изгуби од Летачките Магариња (Киево), вчера тоа не беше до БенитезЗлатко оваа е само за форумот, во реалноста е нешто друго, ти си еден од ретките што ме познаваш заедно со vaskopandev, armin06, cu2nt, milanez, Iosonointerista, Chombe Manutd, завами останува по старо. А овде се откажав од фан клубот Интер поради вулгарностите на фановите на Интер кон другите фанови, никакви факти не прифаќаат, и најчесто ги банираа од фан клубот на Интер. Има многу самопрогласени експерти што пишуваат за фудбал, а јас само го гледам и фудбалот замене преставува споредна работа, како и за секој нормален.
А зашто почнав да пишувам на овој форум?
Прво: Има многу членови.
Второ: погодно место за препукување ( а тоа е најинтересниот дел од форумов).
Но, најчесто модератори се плачковци, кој многу на душа ги ставаат критиките за нивните клубови, па често поради некое мислење на член које се однесува за некој клуб или играч, тие тоа го разбираат лично и пишуваат вулгарности кон личноста што го пишала постот.
Јас имав едно поинакво мислење за фановите на Интер во фан клубот, но тие испадна најголеми плачковци и фанови кој најтешко прифатија некој да ги пореметува.
А самите заборавија како се однесуваа кон другите фан клубови.
Затоа оваа е мојата најголема провокација кон фановите на Интер во фан клубов.
А изгледа многу тешко им паднало, сепак ова мое откажување од Интер е виртуелно, а реалноста е друго.
Остај го тренира .. а дечково секаде го има по фан клубовиве ќе стреси нешто и се губиГлуп си, или тренираш!!! :violent1:
Хахаха. Такви експерти на фанклуб Интер и на други имаш колку да сакаш само на крај што нивните проценки пропаѓаат во вода, кога читав неколку постови од Еден експерт фан на Интер како го величи Бенитко се чудев и не можев да се изначудам сега како се него го криви како се тој да е крив што екипата пропаѓа, Уште се чудам што беше толку крив Бенитез вчера што Интер изгуби од Летачките Магариња (Киево), вчера тоа не беше до Бенитез
Еве еден фан клуб каде никој нема да те банира.
Хахаха. Такви експерти на фанклуб Интер и на други имаш колку да сакаш само на крај што нивните проценки пропаѓаат во вода, кога читав неколку постови од Еден експерт фан на Интер како го величи Бенитко се чудев и не можев да се изначудам сега како се него го криви како се тој да е крив што екипата пропаѓа, Уште се чудам што беше толку крив Бенитез вчера што Интер изгуби од Летачките Магариња (Киево), вчера тоа не беше до Бенитез
Еве еден фан клуб каде никој нема да те банира.
Јас не знам што очекуваш да не те банираат????..кога дојде да пишуваш прв пат во фан клубот веднаш почна со провокации дека Интер вака дека Интер онака..па потоа го спомнуваш јувентус без врска во фан клубот после поразот од Милан и со тоа дополнително провоцираше и пишуваше како сте имале 29 скудета бла бла бла....Па јас не напишав нешто за да ме банира некој, а да да напишев на фан клуб Интер ќе ме банираа тоа е факт..
na nekoj mu e krivo so ne pomina grupiчестито до ,,фановите,, на сити со среќа во ова не елитно такмичење
абе многу ми е криво знаеш ќе плачам,кабинетот за трофеи ви фаќа прашина.ај поз уживај сам тука !!!na nekoj mu e krivo so ne pomina grupi
abe tenku tenku i tebe ne ti e lesno