Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Победа си е победа, честита нека е
За сопкаст вие што сте на телеком, ве јебе провајдерот, јас еве на работа супер си изгледав.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
кагава изигра некоа комбинација на офанзивен чави, се гледа нивото на интелигенција кога е у терен, поточно како опаѓа нивото наинтелигенција кога го нема у терен, очекувам од него уште појак прогрес....

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Од резултатот сум задоволен,ипак победа си е победа,макар и минимална,играта горе доле ни беше ок,у главном ја контролиравмо средината.Ама реализацијата бе:confused:,па не е можно една шанса да не можемо да реализирамо,ајде сеа ок,ама што ќе биде со појаките екипе,кога една шанса може да го реши мечот.Исто очигледно болна точка ни са пеналите,кој им е филмов не знам,едниот ја поткопува,другиов прае појди застани:eek:,абе опни му ја под пречка,онака мушки:D.Ипак за нас најголема придобивка од мечов,е враќањето на флечер,се надевам дека од сега почесто ќе го гледамо на терен,одколку на листа за повредени играчи.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Оваа сезона се молам само да не се најдеме во пенал рулетот кога ќе одлучуваат пеналите :confused:
Дали е овој истиот Керик од пред 2 години каде што ја изигра најлошата сезона во кариера,оваа сезона му е одлична сега за сега.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Нани да не го промашеше пеналот ќе беше МОТМ, како само ги разигруваше Евра и РвП од крило, али за наша несреќа лош ден имаше ван Перси.. :(

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Победа си е победа, честита нека е
За сопкаст вие што сте на телеком, ве јебе провајдерот, јас еве на работа супер си изгледав.
:cuc:Идол си ми.Те плаќаат да си ја гледаш омилената екипа :cuc:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
:cuc:Идол си ми.Те плаќаат да си ја гледаш омилената екипа :cuc:
Епа дежурна сум, сигурно нема да чмаам у серверите до 6 сабајле :) Ако нешто се деси одма ќе видам. Еве од кога го пишав постот засветка црвено нешто и го решив, сега нека свети да го видам (y)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сериозна сум ко смрт :D

"He's been out for a long time," acknowledged Sir Alex on MUTV, "and I think the supporters recognise what a difficult time the lad's had.

САФ бара од навивачите на Манчестер да имаат трпение за Флечер, што е нормално ;)
--- надополнето: 20 септември 2012 во 01:25 ---
Уште нешто што приметив вчера, Руни изгледа почнал да созрева (конечно) и да станува поколегијален со навивачите, затоа што вчера кога навивачите го направија #vivaronaldo трендинг топик и тој се вклучи во акцијата, редно е да покаже малце жар и пасија кон навивачите и дека дели исто мислење со нив и ги поддржува.
Capturetppppp.JPG

Исто така чим ѕверов вика вака и ние треба да се согласиме

Capturetppppp.JPG

Трето, почнаа да искачаат фрагменти на нет од книгата на Руни, 10 години во Премиер Лигата. Има многу интересни работи кои ние како фанови не ги знаеме. На пример, ви текнува кога ја освоивме титулата во 2006/07 ама натпреварот од кога ја освоивме, против Вест Хем на ОТ го изгубивме, сосема небитна утакмица? Фергусон им се дерел во соблекувалната и тогаш иако титулата веќе била освоена бидејќи тоа било целосен непочит кон дресот што го носат и духот на клубот.
Исто така, премногу бил суров и строг и некои фудбалери (не спомна имиња) дури плачеле во соблекувалната и не можеле да го поднесат притисокот па затоа го напуштиле клубот. Мене одма ми текна на Пике и на Шокрос бидејќи знам дека тие двајца се бунеа како многу се барало во овој клуб.

Затоа, не е наша работа да препрашуваме прашања од типот на:

- Зашто овој играч игра во Манчестер не можам да сфатам?
- Зашто не игра овој, зашто Фергусон не тргне по овој кога е 100 пати подобар?
- Зошто Фергусон го пушти Шокрос а го остави овој Евансов?!?!?!!/1/111111//////

Еве зошто. Руни објаснува дека многумина не го издржале притисокот на клубот и сами побарале трансфер, иако не спомнува имиња со цел да се заштити приватноста, не е тешко да се погоди кои се тие.

Затоа секој трансфер на играч што доаѓа во клубов и што си оди од клубот е издржан со некоја причина.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
----------ДдГ--------
Рафаел-Рио-Видич-Евра
-----Керик--Сколс----
Нани--Кагава--Руни
---------РвП-------

Најголема желба ми е вака да излеземе против Ливерпул.. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
----------ДдГ--------
Рафаел-Рио-Видич-Евра
-----Керик--Сколс----
Нани--Кагава--Руни
---------РвП-------

Најголема желба ми е вака да излеземе против Ливерпул.. :)
Валенсија против Енрике, испробано. :)

Али гз ќе дадат педерите, немаат победено и ќе се измотивираат максимално, и наредната со кој и да им е, ќе ја изгубат.

Или па може и Бутнер да стартува, кога ќе се судрат со забите со Суарез, и небо и земја ќе се спојат.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Валенсија против Енрике, испробано. :)

Али гз ќе дадат педерите, немаат победено и ќе се измотивираат максимално, и наредната со кој и да им е, ќе ја изгубат.

Или па може и Бутнер да стартува, кога ќе се судрат со забите со Суарез, и небо и земја ќе се спојат.
Не им игра Енрике годинава, Глен игра лево, а Кели десно.. :)
Руни не е 100% фит, така да вајда ќе е сличен составот на овој вечерашниот, а Евра сакам да игра само ради провокација и атмосфера.. :D

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.816
Поени од реакции
1.088
Манчестер Јунајтед ако си игра вака како што си играше вечерва против турскиот тим Галатасарај, кога ќе дојде време да играат и во Турција со збудалена публика, тогаш турците има да ги паплосат во пакет,и тоа со неколку голови.. Турците вечерва играа борбено и офанзивно и имаа 3 стативи,малку само да имаа среќа ќе ги поразеа англичаните..

Kajgana Shop

На врв Bottom