Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Јас гледам дека со оваа игра, пак ќе бидеме главни фаворити за ЛЕ :ROFLMAO:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Галата не се слаба екипа, ние уште пронаоѓаме ритам, така да победа си е победа, но мора да се поработи на реализацијата.
Играта очекувана, добро е што брзо постигнавме гол, па немаше многу трчање потоа, седевме зад топка зошто недела се игра дерби, треба да се свежи:icon_lol:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Ај нека е честито првата победа во новата сезона во ЛШ и нека се множат, од играта не сум многу задоволен ама победа си е победа и втора чиста мрежа во низа. (y) Денес според мене најдобари беа Кагава и Карик, исто така мило ми е што Флечер полека се враќа на терените и се надевам ќе си ја врати препознатливата форма.:)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Чичарито :tapp:
Нани, Кагава, Керик :cuc:
80та минута влегува и незнае голот да го погоди, ко мува без глава е. Замисли од 1 минута да игра :facepalm:

Се на се, разочарувачки. СЕКОГАШ е така кога ќе постигнеме први гол, поготово на почетокот од натпреварот.
--- надополнето: 19 септември 2012 во 22:51 ---
P.S. Ќе се науче БАРЕМ ЕДЕН како се изведува пенали? РвП еднаш промарши се исплаши мислиш финале е :facepalm:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Денеска.. РВП. Чичарито најслаби.. Евра во второ изигра одлично..
И сеа да ве видам кој ќе плуљкате.. нани неможете сеа.. мада утна пенал.. се на се го имаше секаде на терен.. Кагава одличен добри топки... Керик МОТМ... Сколс одлично ја диктираше играта.. Валенсиа разочара на натпреваров.. Рафаел солиден исто и Видиќ и Еванс.. а и Де Геа одлично бранеше.. следната гарант си загарантира прва постава.. втор натпревар без примен гол..тоа ми се допаѓа
--- надополнето: 19 септември 2012 во 22:54 ---
P.S. Ќе се науче БАРЕМ ЕДЕН како се изведува пенали? РвП еднаш промарши се исплаши мислиш финале е :facepalm:
Не се исплаши.. нани отиде по топката.. а може и така било наредно од САФ.. Само се заеба што подзастана.. примети секој кој ќе подзастане на таа страна шутира..

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Ми фали себичниот Нани некако подобар ми беше така, а не сега САФ бара пас игра од Нани.
Валенсиа некако денеска се изгуби десно да не беше Рафаел да го покрива и исправа ќе одевме во провалија. Лани се виде кога играше Џонс како десен бек сите натпревари ги губевме, а со близнаков сме некако посигурни и во напад и одбрана. За Сколс веќе и грев ме фаќа кога ќе го видам во очи ми иде да заплачам зарем дојде време кога ќе се молиме на формата на еден старец. Камо ли оваа сезона да гураме далеку во Лига Купот па Пауел да добива повеќе шанса и да се вклопи па од наредната година да ги гледаме заедно со Флечер.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Вака макроекономски гледано у последниве две години кога ќе ги споредам младиве играчи, најдобар прогрес ми има Фабио, најверојатно таоа се должи што нема и баш некој избор на измена на неговоо место и требаше да се приспособи на првотимскиот статус, чак и на проеволушн 3 години по ред ми е плејер оф да јиар:ROFLMAO::pos:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
глеам на анкета на фб пуштиле, мен оф да меч ДДГ... што е лош индикатор, у превод: фала не извади, пожелно би било голманот да биде незабележлив :LOL:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ако имаме пенал против лузерите сакам Керик да го рита.. :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.692
Поени од реакции
21.183
Денеска.. РВП. Чичарито најслаби.. Евра во второ изигра одлично..
И сеа да ве видам кој ќе плуљкате.. нани неможете сеа.. мада утна пенал.. се на се го имаше секаде на терен.. Кагава одличен добри топки... Керик МОТМ... Сколс одлично ја диктираше играта.. Валенсиа разочара на натпреваров.. Рафаел солиден исто и Видиќ и Еванс.. а и Де Геа одлично бранеше.. следната гарант си загарантира прва постава.. втор натпревар без примен гол..тоа ми се допаѓа
--- надополнето: 19 септември 2012 во 22:54 ---

Не се исплаши.. нани отиде по топката.. а може и така било наредно од САФ.. Само се заеба што подзастана.. примети секој кој ќе подзастане на таа страна шутира..
Тоа зашто не играл оној со фризурата нагоре ... гарант во заб ќе ги ставел сите останати како најлош играч !!1

Kajgana Shop

На врв Bottom