Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.475
Поени од реакции
7.946
појавата наречена играње курот или културно речено земање премногу слобода и допуштање секакви и секакви.......
или експериментите на ферги или неконстантноста или омаложивањето на противникот после поразот од 6-1 и што ти не

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Еванс бил добар - споредете го со пујол
керик бил добар - споредете го со чави
велбек бил добар - да ќе биде ама уште не е, ќе биде ама уште не е
немаме одговор за играчи као силва, агуеро, јај туре, насри не дека се многу појаки од нашите туку се во ист тим и тоа е многу страшна појава!
конечно тоа што јадев гомна цела сезона и што ме цитиравте и што ми се спротивставувате излезе на виделина.
и така е кога незнаеме да ги тепаме њукасл и сити дома, и кога незнаеме да задржиме 2 гола предност 10 минути со еверток пак дома, така не се гради шампионска екипа, жал ми е, и јас сакав титула ама вака не ја бива!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.551
Поени од реакции
114.841
Абе се тоа убаво и да не ја заслужуваат титулата ама па сити да биде шампион тоа е срамота за клубот што дозволи
Абе брат зашо срамота? Си играат дечките, едноставно заслужија сезонава да бидат шампиони. Истото би било и јас да го речам за Јуве а сум фан на Интер. Ја ги мразам Јуве и се остало али дечките стварно си заслужија титула оваа година, нема збор тука, истото и со Сити е.
Искрено, мене ептен ме зачуди што тим ко Јунајтед си дозволи да изгуби 8 бода предност на неколку кола до крај. Кога на ова ќе го додадеме фактот што Ферги е тренер тогаш навистина е чудна работата, али што е тука е, се случува и на најдобрите да испуштат вакви шанси. :)

M

Mamba.

Гостин
Незнам шо е работата ваа година, една утакмица не изиграа каа шо треба, дали е до тоа шо имаше ептен ногу повредени играчи...еден че се опораве двајца че се повредат или е до нешто друго, незнам шо да кажам...

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Не губете верба бе, можеби и ќе победиме 10:0... :D

Јунајтед до крај!!!

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Абе брат зашо срамота? Си играат дечките, едноставно заслужија сезонава да бидат шампиони. Истото би било и јас да го речам за Јуве а сум фан на Интер. Ја ги мразам Јуве и се остало али дечките стварно си заслужија титула оваа година, нема збор тука, истото и со Сити е.
Искрено, мене ептен ме зачуди што тим ко Јунајтед си дозволи да изгуби 8 бода предност на неколку кола до крај. Кога на ова ќе го додадеме фактот што Ферги е тренер тогаш навистина е чудна работата, али што е тука е, се случува и на најдобрите да испуштат вакви шанси. :)
се убаво ама никад не сум бил спремен сити да ја освојат премиер лигата

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Еванс бил добар - споредете го со пујол
керик бил добар - споредете го со чави
велбек бил добар - да ќе биде ама уште не е, ќе биде ама уште не е
немаме одговор за играчи као силва, агуеро, јај туре, насри не дека се многу појаки од нашите туку се во ист тим и тоа е многу страшна појава!
конечно тоа што јадев гомна цела сезона и што ме цитиравте и што ми се спротивставувате излезе на виделина.
и така е кога незнаеме да ги тепаме њукасл и сити дома, и кога незнаеме да задржиме 2 гола предност 10 минути со еверток пак дома, така не се гради шампионска екипа, жал ми е, и јас сакав титула ама вака не ја бива!
Ја заборави со Блекбурн.
Со Фулам комотно можевме да го цицаме. Со Виган при резултат од 2-0 и играч повеќе си го ладеа цела утакмица итн итн.
Само кај се тие што велеа дека кога Сити качат по 6 гола се уморуваат за разлика од нас што акомулираме цело време енергија.
Акомулираме, само за каде.
Како и да е. Потајно сакав ова да се случи за КОНЕЧНО стариот да го опрае тимот и да го однесе на старите патеки. Исто така да купи квалитетни фурбалери во буквална смисла на зборот и ОБАВЕЗНО да го промени тој мрзлив менталитет што ни е се почест во последно време.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
И другото се убаво што викаш дека ги мразиш интер ама ти си фан на јувентус и да дојде торино да го освои првенството па тогаш дојди па ке правиме муабет

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Потајно сакав ова да се случи за КОНЕЧНО стариот да го опрае тимот и да го однесе на старите патеки. Исто така да купи квалитетни фурбалери во буквална смисла на зборот и ОБАВЕЗНО да го промени тој мрзлив менталитет што ни е се почест во последно време.
Да да, апсолутно, си замислив да ја земевме некако сезонава и да требаше да трпиме уште една сезона шабалајзерски играчи и потези тоа би било незамисливо, баш верувам дека сега потемелно ќе се средат некои работи, што е до мене, треба 40% од тимот да се чисти.......

Член од
23 август 2010
Мислења
39.551
Поени од реакции
114.841
И другото се убаво што викаш дека ги мразиш интер ама ти си фан на јувентус и да дојде торино да го освои првенството па тогаш дојди па ке правиме муабет
хахахаха Не бе брат не си ме сфатил, за Интер сум, затоа ти го дадов примерот со Јуве. Мене душа ме боли што ќе освојат титула али заслужена е, нема збор тука, тоа ми беше муабетот. :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
хахахаха Не бе брат не си ме сфатил, за Интер сум, затоа ти го дадов примерот со Јуве. Мене душа ме боли што ќе освојат титула али заслужена е, нема збор тука, тоа ми беше муабетот. :)
Тоа е друго абе било кој да биде шампион не ми е криво ама па сити да биде шампионт тоа ми е нај тешкото :) никад не ми било криво кога арсенал го освојувал првенството челзи и астон вила ама за сити ми е нај тешко

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Вака загубена титула сигурно нема лесно да пројде кај САФ...ќе има промени во играчки план (2/3/4 нови играчи) како и во тоа кои играчи ќе го сносат теретот во иднина. Не смее да се повтори вака лесно губење на поени во иднина. И да, не верувам дека ќе ја освоиме во гол разлика оваа сезона зошто и да се случи тоа зошто дури си го ладевме со тимови кога можевме да ги наполниме, нашвие одмараа да не скапнат многу па останувавме со 2 разлика во мечеви кои можевме да ги добиеме и со повеќе, додека Сити тоа го правеше...Како што беше пред 3 сезони кога со гол разлика во последно коло влеговме со Челзи каде беше јасно дека и со 1-0 освојуваме, така и сега мислам дека трката е готова...Нека бидат последниве 2 натпревари мерак за очи, да ја поправат барем малу сликата за лошите изданија против Блекбурн, Њукасл, Сити, Виган, Евертон...

A

apidrone

Гостин
Тоа е друго абе било кој да биде шампион не ми е криво ама па сити да биде шампионт тоа ми е нај тешкото :) никад не ми било криво кога арсенал го освојувал првенството челзи и астон вила ама за сити ми е нај тешко
Си прател фудбал уште коа Астон Вила биле шампиони??
Watch out, we got a hipster over here.

Kajgana Shop

На врв Bottom