Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако ни го земе Шити, ќе се убијам.
не им верувај на Дејли Меил, тие сиротите од што немаат што да прават на Смолинг болест му измислија. Што сакаш од такви луѓе.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.477
Поени од реакции
7.947
Леле ама ми е чуден со косава :)
--- надополнето: 30 декември 2011 во 16:31 ---
http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?EventId=136397496&EditorialProduct=Sport

слики од тренингот денес

Ќе го приметите и Вил Кин како тренира со првиот тим на сликиве :)

ОМГ колкав станал а каков копиљ беше кога дојде од Ле Авр

na a.cole od chelsea mi lici

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Дали Андо ослабел малку или пак мене така ми се чини ?

B

BooBojan

Гостин
Ферги вели дека Тотенхем е сериозен кандидат за титулата :) им дава лажна надеж http://link.brightcove.com/services/player/bcpid761333525001?bckey=AQ~~,AAAAAAnV5Z0~,xyoxShbYDLGSh2yu4XruBQh1N8XmHpc9&bctid=1353016644001
Фала богу,сега ке добијат сила и ќе го плеснат Шити во гости,а ние ке ги здрвиме на нивниот стадион!
Ферги игра тактички!

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
" We're hoping Phil Jones will be fit, there's possibly an outside chance that Rio Ferdinand will get on the bench. Other than that, we're the same."

Komentarov za Rio ne mi se svigja, pak li ke go igrame kerik odbrana:/ krivo mi e za covekot, ili da se odmara, ili da igra vo sredina zasto e vo forma :) Vaka ni toa ni toa :) ajde se nadevame deka ke ne izvadi ofanzivniot red! GGMU

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Точно 70 години Земјата има чест да биде газена од најдобриот менаџер на сите времиња Сер Алекс Фергусон. Среќен роденден Ферги, уште многу пати да си го прославуваш, а ние уште многу да уживаме во твоето менаџирање на нашиот омилен клуб!

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Нека му е среќен роденденот на богот на фудбалот,среќен сум што сум имал прилика да живеам во периодот кога овој човек бил на кормилото на Манчестер Јунајтед, каде многу личности му завидуваат на успехот што го постигнал.Засекогаш ќе остане легенда во фудбалот.
За преостанатиот период од неговиот живот му посакувам здравјето да му служи,останатите работи ќе си дојдат сами по себе.

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Инаку швајцарскиот фудбалски сојуз како и што и очекувавме го казнија Сион.

Kajgana Shop

На врв Bottom