Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
24 март 2010
Мислења
15.306
Поени од реакции
26.208
Новогодишни желби...
Ајде да си ја кажам и јас мојата. Стариов барем уште 2-3 сезони да изгура на клупа, па после Жозе да му го обори рекордот во долготрајност. Мислам дека е доволно. Останатите убави работи следуваат како консеквенција на желбава. :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Знам дека е можно,затоа пишав дека сакам тројна.Зашо ма да не се број исти курац,друго име :ROFLMAO:
исто срање друго паковање :D

Да не се спрема некоја групна пратка или некој да не купува нешто од енглеска?мене ми фали шорц па да прашам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добри вести! Смолинг нема гландуларна треска, сеа САФ вика дека тоа се глупости што ги измислиле новинарите. Има само тонсилитис како што кажа и ќе настапи против Њукасл на 4ти. Рио и Џонс ќе бидат на располагање утре и најважното - ќе му се продолжи договорот на Берба за уште една година.

Хепи њу јиар :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.492
Поени од реакции
7.964
Добри вести! Смолинг нема гландуларна треска, сеа САФ вика дека тоа се глупости што ги измислиле новинарите. Има само тонсилитис како што кажа и ќе настапи против Њукасл на 4ти. Рио и Џонс ќе бидат на располагање утре и најважното - ќе му се продолжи договорот на Берба за уште една година.

Тооо Фергии ми го разубави денот :vozbud::cuc:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

Тоо бе Ферги звер. Ај сега утре Берба да части хет трик :D

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Извни mans ама ние со Чомбе таа работа ја договоривме отпорано :) Единствено на пенал точката ако сакаш ? :)
Иначе линиите зафатени се ! :)))
Борис, јас го резервирав центарот, мојата пепел таму да биде, а вие со mans каде сакате договорете се, само да не се скарате :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Леле ама ми е чуден со косава :)
--- надополнето: 30 декември 2011 во 16:31 ---
http://www.gettyimages.com/Search/Search.aspx?EventId=136397496&EditorialProduct=Sport

слики од тренингот денес

Ќе го приметите и Вил Кин како тренира со првиот тим на сликиве :)

ОМГ колкав станал а каков копиљ беше кога дојде од Ле Авр

Kajgana Shop

На врв Bottom