Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.919
Поени од реакции
7.012
Од сите позиции кај го најдовте Џонс да игра десен бек стварно не ми е јасно :D

И дајте тоа со Адам е заебанција статијата, демек и тој ќе сме го украле сеа, нема шанси тоа да се деси, од заебанција почна, ќе си оди во Ливерпул :)

Сме ја кренале понудата за Санчез на 30.5 милиони.
Какви сте значи?!?! Спомнав само според бројката дека 2-ка би можел да биде десен бек, не дека навистина ќе биде така. А како би го личело играч од средина да носи 2-ка. И нормално, фала богу дека Рафаел е нашата иднина на десна бековска страна.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Какви сте значи?!?! Спомнав само според бројката дека 2-ка би можел да биде десен бек, не дека навистина ќе биде така. А како би го личело играч од средина да носи 2-ка. И нормално, фала богу дека Рафаел е нашата иднина на десна бековска страна.
Не се лути бе :) И Лас во Реал носи 10ка па што позиција игра? :))) А и не е двојка овој, остави го Гоше, вработените во Мегасторот уште не знаат која бројка ќе е, Гоше знае :))))) Само кажав дека од тоа што го имам гледано нема шанси да игра бек Џонс ко прво зошто е огромен, тешко му одат пробиви, спор е за бек, едино ако треба некаде да играме на резултат па да се мава во нив, да не им остава да поминуваат на противниците по крилата.
Настрана од тоа, има одлична игра со глава, прецизен шут со двете нозе и многу добро се гради.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Јанг, Санчез ако ги земеме Ферги очигледно му е налутен нешто на Нани :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ја мислам дека е тоа ко на Манс, му прави конкуренција, исто ко што на Роналдо му го донесе Нани :)))))))))

Btw,

Бебе на позајмица во Бешикташ следната сезона
И јас така размислувам окллу крилата. Шо е подобра конкуренцијата толку повеќе ќе се трудат играчите и тоа е добро.Ај уште Санчес и Модрич и одиме на 5 титули (Комјунити Шилд ПЛ ШЛ КК ФА)
--- надополнето: Jun 16, 2011 2:03 PM ---
Нешто слушам Тотенхем сакале го Ето па добро би им дошле 30 милиони;)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
А зашо мене ми мириса дека Ферги нема да зима плејмејкер? Ако ги земе Санчез Јанг.. ќе има добра конкуренција на крилата. А како плејмекери мислам дека ќе ги остави Андерсон и Клевери и плус ротација со Јанг и Гигс..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
UEFA have awarded the 2013 Champions League final to Wembley

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Јанг, Санчез ако ги земеме Ферги очигледно му е налутен нешто на Нани :D
Повеќе би рекол дека е разочаран од Бебе и Обертан и се помалку верува во вечноста на Гигс. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Двајца членови од Лабуристичката партија во Британија денес доставија предлог САФ да биде награден со уште една почест - да ја замени титулата Сер со Лорд поради посебни достигнувања во спортот во Шкотска и Англија :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Гледам од ФБ му се избришани сите работи за United, не сваќам ...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Демек па тоа му беше официјална профил.

Тоа како прво не ни беше профил, беше група за Де Геа, така да не верувајте многу многу на социјалните мрежи.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Заслужи момчево да стои на аватар кај мене,исто и сликава е многу јака за на десктоп.Ова е по изведувањето на пеналите против Челзи,во финалето.:( <3

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
де геа го купивте или треба допрва да потпише ?
Странски играчи по први јули, англичани смее пред први. Инаку да, договорено е се.

Демек па тоа му беше официјална профил.

Тоа како прво не ни беше профил, беше група за Де Геа, така да не верувајте многу многу на социјалните мрежи.
Чим Диего вика дека готово е, готово е :D :P

Diego Forlan expects his Atletico Madrid team-mate David de Gea to be a big hit at Manchester United - if he can adapt to life in England.

United are reported to have agreed an £18.9m fee for the keeper and Sir Alex Ferguson hopes to wrap up a deal soon.

Former United forward Forlan told BBC Sport: "David will become a top player because he has a lot of ability.

"But he's only just had his first full season as Atletico's number one and is a young guy with little experience."

Last month, Ferguson said he regarded De Gea as the natural replacement for Edwin van der Sar, who retired after United's Champions League final defeat by Barcelona, and admitted he had been tracking the Spaniard for "quite a while".

De Gea is currently playing for Spain at the European Under-21 Championships in Denmark, and says he wants to wait until the end of the tournament before signing a deal with United.

Forlan, 32, who played for United from 2002 to 2004, has been hugely impressed with De Gea since the Spaniard forced his way into Atletico's team towards the end of the 2009/10 season.

"There's no doubt that David will become a very, very good player, because he has the talent," Forlan said. "He is tall, strong on crosses, a good shot stopper and distributes the ball very well.

"I suppose he is similar to Van der Sar in a lot of ways. Even though he is very young, he gives a lot of confidence to his defenders and has a lot of talent."

Forlan joined United for £7.5m from Argentine side Independiente, but failed to cement a regular starting place at the club. He famously went 27 games before scoring for his new side and only hit the net 10 times in 63 games before moving to Villarreal.

He admitted he does have concerns that De Gea, who came through the youth ranks at Atletico, could become homesick in Manchester.

"You never know for sure whether a player will adapt to a new country until he gets there," the Uruguayan said. "It's true that I was also young when I joined United, just 22, but you can't compare our situations.

"I knew the language and had already left my country, having moved to Independiente when I was only 19. So it was not such a big step for me to go to United.

"David is from a little town outside Madrid and has been at Atletico since he was very young. He doesn't speak any languages other than Spanish. He is going over with his girlfriend and family though, which will help."

Forlan revealed that De Gea had been hungry for insights into life with the English champions.

"I told him that Manchester United is a great place to experience as a player and that I had a great time there," he added.

"The manager and staff are fantastic and the fans were always very supportive of me, even when I wasn't scoring. I made some good friends there and settled in well. Maybe the weather wasn't always what I wanted, but I had a great experience.

"David really wants to go to United, there's no question about that. He wants the challenge and he wants the experience. United is one of the biggest clubs in the world and not many players get the chance to play there."

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
За плејмејкер ништо чудно САФ да го спремат Пато Родригез...

Kajgana Shop

На врв Bottom