Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само не се залетувајте многу да не испадне ко Роналдињо ама чим Ферги напнува за овој уште кога играше вон Европа и чим тој сакал да игра за нас, значи веројатно ќе биде :) Сепак да почекаме :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Лелеле женава :) Мартин, мора да се организираме да ја викнеме со нас, штета е ваков фан да не не дружи :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Уште еден играч за да го замени Сколс , сигурно ќе земат некој ИСКУСЕН и ДОКАЖАН :)
Мислам дека Родвел ќе биде замената, не е баш искусен и докажан, но ќе биде светска класа за некоја година. Со Родвел, Санчез, Де Геа и моменталниов состав обезбедени сме за наредните 10 години :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Уф само нека излезе на официјалнава ова за Санчез :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Санчез... мојата најголема желба веќе подолго време, го имам ова пишано и порано. :) Не дека имаме многу потреба од таков тип на играч, ама тој е нешто посебно... се надевам дека тој ќе биде новата 7-ка.
За Де Геа сум малку скептичен, несомнено е дека ќе стане врвен голман, но малку ризично е 20-годишник да биде прв голман на ваква голема екипа која што бара трофеи и стабилност... се надевам дека ќе покаже дека има муда и 20 години да сме безбедни на таа позиција.
Е сега играч за врска, најболната позиција во тимот... имаме многу такви играчи, но ако се пензионира Сколс (што мене не ми се допаѓа), јас би сакал да земеме еден од Хамшик и Модрич. Тогаш не само што ќе освоиме 20-та јубилејна титула, туку ќе ја одбраниме титулата во ЛШ и ќе се израмниме со Лузерпул. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom