Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се согласувам, само како да се стапи во контакт со неа.
Ќе пишам мејл до редакцијава на сајтов, сигурно ќе ни дадат контакти :)

http://www.epltalk.com/2011-best-epl-manager/
Гласајте за Ферги не заслузува Кени да добие:smir:
Па нема Кени да добие, не се важни нашите гласови, Ферги ќе е менаџер на годината. Пиши на гугл за да најдеш податоци за менаџер на годината во ПЛ и ќе ти даде дека за секоја година тој што го избрале има причина зошто е избран не е туку така. За САФ ќе пишува освоена рекордна 19та титула :)

--- надополнето ---

Уф само нека излезе на официјалнава ова за Санчез :)
После ЛШ финалето, уште лекарските прегледи фалат, мора да дојде јуни месец ;) Сигурна сум дека ова ќе биде во најбрз можен рок, Ферги нејќе да ја прави истата грешка ко со Бербатов, на први септември го земавме, немаше кога да се уклопи во тимот, веќе следуваше третото коло од ПЛ ако не се лажам и нормално дека беден беше. Друго е кога ќе отиде на претсезонска турнеја ко лани Смолинг, Чичарито и остало, ќе знае како дише тимот. А и си кажа стариот дека уште од денес ќе почне да го спрема тимот за следната сезона :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
Додека не објават на официјална за Санчез, јас не верувам. Инаку од поодамна си замислував тој да дојде кај нас, дури и на ПЕС си го купив :) А како би се вклопил тој во играта? Нели игра крило во Удинезе, како Валенсија?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
купив :) А како би се вклопил тој во играта? Нели игра крило во Удинезе, како Валенсија?
Санчез ин, Берба или Овен аут. По моја логика ќе се менува концепцијата на игра со носење на ваков играч и тоа е тоа, за жал.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Санчез ин, Берба или Овен аут. По моја логика ќе се менува концепцијата на игра со носење на ваков играч и тоа е тоа, за жал.
Ај да се кладиме дека никој од двајцава нема аут да биде..?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Се курчат овие од официјалнава или во што е проблемот?До сега 10 пати имам порачувано, сега за новите продукти, т.е шампионските пошта за 2те мајчки ми бараат 50 фунти, нема проблем ;)

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Кој го даде вториот гол? Сега се вклучувам во преносот. :)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Одлично играат само малку ми е чудно што Олд Трафорд е празен :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Повели.

Погледни што има под знакчето. :pipi:
CHAMPIONS :pipi:

Добро е, Флечер, Рафа и Линдегард се држат :)

Одлично играат само малку ми е чудно што Олд Трафорд е празен :)
Битно повеќе има него што има на Wastelands на лигашки меч. За ФА Купот кај младите и за на гости се распродадени билетите, па еве кој ги има најверните навивачи :) Се спрема Олд Трафорд за славјето во недела :icon_lol:

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Brown
Што убаво му стои 2 на Рафаелчо

Ilumious

Член од
29 јануари 2007