Некоја натприродна моќ! :nesvest:Пази ова: 19th Title, 19th Week of the Year, Liverpool 19 Points behind. An extra one: Utd won the 19th Title on the 14th of the 5th, 14+5=19.
Некоја натприродна моќ! :nesvest:Пази ова: 19th Title, 19th Week of the Year, Liverpool 19 Points behind. An extra one: Utd won the 19th Title on the 14th of the 5th, 14+5=19.
Линк?Пуштете АНТЕНА5 и слушајте како ги пуштаат ЃАВОЛСКИТЕ ПЕСНИ !!!! GGMU !!! ПОБРГУ !
--- надополнето ---
Касно ви кажав..... касно ми текна.
--- надополнето ---
Море не е касно, пуштајте цело време зборувааат за нас !!!!!
Инсталирај ВИНАМП и симни го тоа и го стави во плејлистата во ВИНАМПОТ ----->> http://www.antenna5.com.mk/WinAmp.aspxЛинк?
Овој Пирс Морган ти е.....да не го имав видено на слика ќе мислев 5 годишно дете на Твитер отворило профил. Рио го брише подот со него, нивното вреѓање ги надминува сите граници. Еднаш Пирс му рече на Рио дека сетот чаши е постабилен од него а Рио му кажа дека барем благодарен е што неговото тело не го дарило со стомак на кој си ги одмора цицките ко Пирс :pos2: Типов само си крева слава со тоа што се кара со наши фудбалери, да не беше карањето многу ќе знаевме кој е овојPiers Morgan (09.08.2010) : Manchester United won't make the top four and Wayne Rooney's aura of invincibility will be shattered for good
Ваков бистар ум не треба да се пропушти
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Рио му кажа дека барем благодарен е што неговото тело не го дарило со стомак на кој си ги одмора цицките ко Пирс
и заборавив најглавното, во кафе 19 во Струмица цела сезона гледамеПази ова: 19th Title, 19th Week of the Year, Liverpool 19 Points behind. An extra one: Utd won the 19th Title on the 14th of the 5th, 14+5=19.
Кажи ми ти некоја математика за 28-ми дали имаш? Ова помина шо помина.и заборавив најглавното, во кафе 19 во Струмица цела сезона гледаме
После утакмицата.
Не не, средина на јули секогаш промовираме нови дресови и на турнеите на лето дебитираме со нивБалканциве најтипски се облакаат! :icon_bigg
Бтв против Блекпул со новите дресови ќе играме, така?
Не.Балканциве најтипски се облакаат! :icon_bigg
Бтв против Блекпул со новите дресови ќе играме, така?
Не не, средина на јули секогаш промовираме нови дресови и на турнеите на лето дебитираме со нив
Него се шпекулира на големо во Манчестер дека следнава недела ќе објавиме дека веќе сме договориле играч и ќе ја носи 7цата. Не верувам ама ќе видиме.