Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.225
Поени од реакции
10.598
Многу арапски дизајн ми е некако стадионов, како на Аџилак во Мека да се иде. Куливе на џамии личат.
Трајдент на копјето од ѓаволот треба да претставуваат трите кули, али изгледа ко џамии.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.025
Поени од реакции
23.259
Многу арапски дизајн ми е некако стадионов, како на Аџилак во Мека да се иде. Куливе на џамии личат.
Како циркуски шатор, се прашувате зошто? Оти е полн циркузанти. :D

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.869
Поени од реакции
5.761
Трајдент на копјето од ѓаволот треба да претставуваат трите кули, али изгледа ко џамии.
изгледа дека стварно Катар ќе го "плаќа" :pos:

шала на страна, прво шо ми падна на памет ко ги видов сликиве е дека "иновацијава" е копија на стадионот шо планира Мароко да го изгради за СП 2030...

Sent from my SM-F731B using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.630
Поени од реакции
8.361
Прегледај го приврзокот 445721

Новиот стадион на Јунајтед, трееба да е готов до 2030, но од каде пари,сигурно името ќе биде сменето од некој спонзор
Невообичаен изглед, ама јака симболика ова со тридентов. Почиња од доле пречников, преку трите пречници и теренот е центар на тридентот (пеколот). Не знам зошто не пуштиле слика од птичја перспектива.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.275
Поени од реакции
68.999
Mosquito net Old Trafford. :pos:

Oвој Норман, што го има направено планот, важи за еден до најдобрите архитекти во светот.

Таа третата ми личи како на контролна кула за навигација.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.275
Поени од реакции
68.999
Новиот стадион на Јунајтед, трееба да е готов до 2030, но од каде пари, сигурно името ќе биде сменето од некој спонзор
Веројатно ке биде Спонзор Олд Трафорд. Го прашаа Берада денес, како ке соберат пари за стадион, а без парите од Ратклиф, ке требаше да идат во администрација до крај на годинава, не кажа. Баш и за naming rights.

Интересно, завесава ке функционира како соларни панели, и ке собира вода...нема веќе водопади.

Последно уредено:
Член од
3 ноември 2009
Мислења
7.088
Поени од реакции
42.324
Мене ми личи на Везилка ресторанот за свадби на Првомајска што е. Изгледа стварно по теркот на Барселона ќе го издаваат за свадби за некој денар плус. Струјата да ја вадат доста е.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.025
Поени од реакции
23.259
Мене ми личи на Везилка ресторанот за свадби на Првомајска што е. Изгледа стварно по теркот на Барселона ќе го издаваат за свадби за некој денар плус. Струјата да ја вадат доста е.
Според видеото ќе има и концерти по концептот на Бернабеу, вака ќе се генерира повеќе финансии. Само да не дигат пак кредити на име на Јунајтед. :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.842
Поени од реакции
20.608
Според видеото ќе има и концерти по концептот на Бернабеу, вака ќе се генерира повеќе финансии. Само да не дигат пак кредити на име на Јунајтед. :D
Само што на Бернабеу нема концерти сеуште :D А како стојат работите нема ни да има во блиска иднина затоа што не ги исполнуваат критериумите за децибели, сите концерти се презакажаа на Метрополитано.
Инаку ме чуди денешниве архитекти зошто изгубија сенс за изглед. Еден куп стадиони со историско значење ги запустија.
Толку е тешко да се задржи автентичноста на стадионот и притоа да се реновира и да се унапреди стадионот со современа технологија и механизација ?
Одоколу ако е како на сликите преубо ќе изгледа, со паркови, зеленило, пабови итн ама ова со покривот делува како стадион од Саудиска, јас прво ко ја видов сликата помислив за некој од стадионите за Катар се работи, од после прочитав.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.164
Поени од реакции
1.783
Веројатно ке биде Спонзор Олд Трафорд. Го прашаа Берада денес, како ке соберат пари за стадион, а без парите од Ратклиф, ке требаше да идат во администрација до крај на годинава, не кажа. Баш и за naming rights.

Интересно, завесава ке функционира како соларни панели, и ке собира вода...нема веќе водопади.

Pre-ja-ko. Mene ova mi e vrv. Daleku podobar od novive kutii i sholji toaletski, bas e unikaten i odlikuva na klub golem ko junajted. Ova so mrezhive mislam deka nema da e taka, ova e sepak concept art samo i ke izgleda mnogu podobro vo zivo i otkako ke bide gotovo nego na slikive.
Iskreno posle intervjuvo i objavava za stadionov gledam uste ima lugje sto ne se zadovolni i go rugaat sir jim i ineos, pak mi se dokazuva deka na fanovi na junajted default setting im e da se mizerni i konstantno da se zhalat i baraat zamerki.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.712
Поени од реакции
31.623

Kajgana Shop

На врв Bottom