- Член од
- 22 ноември 2009
- Мислења
- 1.884
- Поени од реакции
- 2.832
Многу арапски дизајн ми е некако стадионов, како на Аџилак во Мека да се иде. Куливе на џамии личат.
Трајдент на копјето од ѓаволот треба да претставуваат трите кули, али изгледа ко џамии.Многу арапски дизајн ми е некако стадионов, како на Аџилак во Мека да се иде. Куливе на џамии личат.
Како циркуски шатор, се прашувате зошто? Оти е полн циркузанти.Многу арапски дизајн ми е некако стадионов, како на Аџилак во Мека да се иде. Куливе на џамии личат.
изгледа дека стварно Катар ќе го "плаќа"Трајдент на копјето од ѓаволот треба да претставуваат трите кули, али изгледа ко џамии.
Невообичаен изглед, ама јака симболика ова со тридентов. Почиња од доле пречников, преку трите пречници и теренот е центар на тридентот (пеколот). Не знам зошто не пуштиле слика од птичја перспектива.Прегледај го приврзокот 445721
Новиот стадион на Јунајтед, трееба да е готов до 2030, но од каде пари,сигурно името ќе биде сменето од некој спонзор
Таа третата ми личи како на контролна кула за навигација.Трајдент на копјето од ѓаволот треба да претставуваат трите кули, али изгледа ко џамии.
Vidooq М-НАВТаа третата ми личи како на контролна кула за навигација.
Веројатно ке биде Спонзор Олд Трафорд. Го прашаа Берада денес, како ке соберат пари за стадион, а без парите од Ратклиф, ке требаше да идат во администрација до крај на годинава, не кажа. Баш и за naming rights.Новиот стадион на Јунајтед, трееба да е готов до 2030, но од каде пари, сигурно името ќе биде сменето од некој спонзор
Според видеото ќе има и концерти по концептот на Бернабеу, вака ќе се генерира повеќе финансии. Само да не дигат пак кредити на име на Јунајтед.Мене ми личи на Везилка ресторанот за свадби на Првомајска што е. Изгледа стварно по теркот на Барселона ќе го издаваат за свадби за некој денар плус. Струјата да ја вадат доста е.
Само што на Бернабеу нема концерти сеуштеСпоред видеото ќе има и концерти по концептот на Бернабеу, вака ќе се генерира повеќе финансии. Само да не дигат пак кредити на име на Јунајтед.![]()
Pre-ja-ko. Mene ova mi e vrv. Daleku podobar od novive kutii i sholji toaletski, bas e unikaten i odlikuva na klub golem ko junajted. Ova so mrezhive mislam deka nema da e taka, ova e sepak concept art samo i ke izgleda mnogu podobro vo zivo i otkako ke bide gotovo nego na slikive.Веројатно ке биде Спонзор Олд Трафорд. Го прашаа Берада денес, како ке соберат пари за стадион, а без парите од Ратклиф, ке требаше да идат во администрација до крај на годинава, не кажа. Баш и за naming rights.
Интересно, завесава ке функционира како соларни панели, и ке собира вода...нема веќе водопади.
Дали стварно ќе ставаат минариња на Олд ТрафордПрегледај го приврзокот 445721Прегледај го приврзокот 445721
Новиот стадион на Јунајтед, трееба да е готов до 2030, но од каде пари,сигурно името ќе биде сменето од некој спонзор