Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.968
Поени од реакции
22.150
А замислете да го имавме Гринвуд на место на Хојлунд :place:
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
13 август 2023
Мислења
1.088
Поени од реакции
2.679

Не знам колку е реално да се земат двајца напаѓачи, ама со Осимен и Куња мислам дека би имале страшно добар напад...

Член од
7 декември 2019
Мислења
5.052
Поени од реакции
9.210

Не знам колку е реално да се земат двајца напаѓачи, ама со Осимен и Куња мислам дека би имале страшно добар напад...
Мене реално трансферот на Осимен сеуште не ми изгледа реален и плус малку ме плаши.
Атмосферата не е баш за лик како Осимен, ама ај, Аморим си знае.

Член од
13 август 2023
Мислења
1.088
Поени од реакции
2.679
Мене реално трансферот на Осимен сеуште не ми изгледа реален и плус малку ме плаши.
Атмосферата не е баш за лик како Осимен, ама ај, Аморим си знае.
Па е малце ненормален, ама е доста добар финишер, од сите овие кои се споменуваат Делап, Шешко бла, бла, мислам дека е најдобра опција.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.800
Поени од реакции
9.632
Не се сеќавам кога сме направиле некоја зделка во овој период во пост САФ ерата. Можеби Лук Шо и Андер Ерера пред да дојде ЛВГ.

Се надевам дека ќе се реализира трансферов час поскоро. Измислен е за системов на Аморим, а и има искуство во ПЛ.

Член од
7 декември 2019
Мислења
5.052
Поени од реакции
9.210
Па е малце ненормален, ама е доста добар финишер, од сите овие кои се споменуваат Делап, Шешко бла, бла, мислам дека е најдобра опција.
Кај Делап единствен минус за мене е што е од Сити :D инаку дечкото е од ПЛ. Не треба бебиситарење, привикнување, капризи.
Пре би Куња и Делап, него Осимен само. Добар финишер е, ама ние не правиме доволно притисок за да влегува во прилики за гол.
Ако го продадат Хојлунд, сите опции пасуваат.
Не сакам Зиркзе да го пипаат. После Бруно некако ми е нај МУ човек.

Член од
13 август 2023
Мислења
1.088
Поени од реакции
2.679
Кај Делап единствен минус за мене е што е од Сити :D инаку дечкото е од ПЛ. Не треба бебиситарење, привикнување, капризи.
Пре би Куња и Делап, него Осимен само. Добар финишер е, ама ние не правиме доволно притисок за да влегува во прилики за гол.
Ако го продадат Хојлунд, сите опции пасуваат.
Не сакам Зиркзе да го пипаат. После Бруно некако ми е нај МУ човек.
Рашфорд, Хојлунд, Антони на продажба и мислам дека ќе има простор за Куња со уште еден напаѓач.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.279
Поени од реакции
69.006
Не се сеќавам кога сме направиле некоја зделка во овој период во пост САФ ерата. Можеби Лук Шо и Андер Ерера пред да дојде ЛВГ.

Се надевам дека ќе се реализира трансферов час поскоро. Измислен е за системов на Аморим, а и има искуство во ПЛ.
За 5 дена од сега, ке го видиш во дрес на Челси. :D

Инаку, се надевам дека нашиве ке имаат пари да тргнат и по Мбумо од Брентфорд. Дечкото е играчина.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.661
Поени од реакции
6.519
Нема кинти обаче, за Мбуемо ќе бараат 80-100м. Черки или Диблинг ми е поевтина варијанта за таа позиција. Би сакал Родри тип ДМ да земат за партнер на Бруно во средина, и секако шпиц и голман.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.279
Поени од реакции
69.006
Мбеумо ке има уште една година од договорот, а Брентфорд има опција за уште една. Ке најдат некој начин да се договорат, ако стварно го сакаат нашиве.

Kajgana Shop

На врв Bottom