Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Во споредба со горчината од пред два месеца против Сити, ова е мачји кашаљ .. Уствари не е ништо.

Веројатно сум единствениот, или еден малкуте на кои вечерашниов пораз не ги погоди. Рака на срце, сите беа свесни дека годинава Јунајтед нема капацитет за ЛШ. Поарно што испадна вака, помило ми е мене да видам среќен и насмеан швицарац, отколку во март да ми се ситат фанови на Реал или Барса. Влегоа во ЛЕ, таму не сме ги гледале досега, па јбг за се има прв пат, тркалото се врти. Ако имаме полн состав и повеќе среќа со повредите во втората полу-сезона, може ќе атакуваат и таму, ако не рана елиминација да не ве зачуди.

Јасно е што е главно на агендата сезонава, одбрана на титулата во ПЛ. Нагоре-надоле, со крпен состав, без 5-6 првотимци, таму РЕАЛНО може да се носиме. Работа на тимот е до крајот киксовите да ги сведе на минимум и да се искористи максимално боксинг деј, а падовите на Сити ќе си дојдат.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.804
Поени од реакции
21.531
Сакаме нова тема оваа е проколната :D... 123 лаг лаг лаг ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најсмешни ми се оние што бараат Фергусон у пензија да одел. Алоууууу, уште го осеќам виното што го пиев во мај месец поради рекордната титула. Не се спуштајте на нивото на ривалските фанови, тие едвај тоа го чекаат.

Кога ќе освоиме титула - Фергусон најак. Кога ќе отпаднеме од нешто - Ферги аут. Да даде Господ да направат некоја инекција до 200 години да живее :)

Баш поради вакви моменти се повеќе и повеќе го сакам клубов.

Член од
8 август 2011
Мислења
91
Поени од реакции
67
Гледам голем дел од луѓево станаа поголеми менаџери од Фергусон после утакмицава. Дигнете ја главата и прифатете пораз утре ќе биде подобро. Играа лошо и неповрзано - не се пласираа во 8 финале во ЛШ. Се случувале и поголеми трагедии во Манчестер па клубот продолжувал со успеси. Ако после секоја лоша утакмица му барате смена на Фергусон и ги бркате пола играчи не знам зашто воопшто навивате за клубот. Читав критики за Руни дека не играл како што треба т.е. не давал голови. Сте виделе кај игра Руни последните месец дена? Игра на позицијата на која играше Сколс денес второ полувреме играше лево пред евра. Со Клеверли не ја бивало работата а? Клеверли не игра веќе два месеца не знам што е тој крив за ова што се случи. И ајде сите стручњаци кој треба да го купи Манчестер во Јануари? Хазард за 50 милиони, Снајдер што бел ден не виде за 40 милиони? Кој? Лесно е да се критикува и да се бараат смени и нови играчи. Тешко е да излезеш од лоша ситуација двапати посилен - а тоа Манчестер Јунајтед го прави најдобро!

В

Вори

Гостин
Man Utd fans dont worry, at least you're not on the History Channel like Liverpool.

:)

Инаку гледам на Фејсбук,милион фанови на Манчестер го пцујат Фергусон и бараат негова оставка.Не ми се верува значи...

Член од
18 јули 2011
Мислења
33
Поени од реакции
15
dobro e bre vo ovaa grupa barem vo liga evropa odime a da bevme vo druga grupa 4 mesto ne ni begase ali ae od sekogas sum sakal poveke da ja osovime premier ligata otkolku liga na sampioni za mene zboram GLORY GLORy

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
кај беше Валенсија денес? зошто не играше? зар Фергусон заборави каков повраток имаше после повредата, колку пати беше клучен играч, во клучните наптревари кога се освојуваше ПЛ? не знам дали и Чак Норис може да ги свати филозофиите на Фергусон...
колку и да е добар тренер сепак најголемата вина е кај него..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Секаков луѓе има по светот, жал ми е повреден сум, но знам дека утре ќе се разбудам и љубовта према Јунајтед ќе биде уште поголема.

Има проблеми тоа е забележително и мислам дека Ферги, премногу верува во некој играчи, некогаш греши, но секогаш излегува како победник.Мислам веќе има јасна слика, кој треба да биде во Манчестер кој не, значи играчи ко Маќеда, Гибсон, Диуф и компанија, треба да се избрка.Фала му на Маќеда за голот со Вила тогаш, ама типот е толкав идиот, шо кога гледам како не трча и како се лигави по терен, неможам, сепак ние сме Манчетсер, нели?

Ни требаат некој играчи, го сакам Керик и Флечер исто, даваат 1000% за Манчестер, а се просек играчи.Томче е класа фудбалер, ама еве нема среќа со повредиве, сум за Ферги да фрли некој од младиве у оган, тоа би бил Морисон или Погба, или пак да купи некој, други решение не гледам, не критикувам, само давам мое мислење.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.747
Поени од реакции
9.505
кај беше Валенсија денес? зошто не играше? зар Фергусон заборави каков повраток имаше после повредата, колку пати беше клучен играч, во клучните наптревари кога се освојуваше ПЛ? не знам дали и Чак Норис може да ги свати филозофиите на Фергусон...
колку и да е добар тренер сепак најголемата вина е кај него..
Валенсија играше 120 минути против Кристал Палас и добри 80 минути против Астон Вила претходната недела...за мало потсетување.;)

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.804
Поени од реакции
21.531
Гледам голем дел од луѓево станаа поголеми менаџери од Фергусон после утакмицава. Дигнете ја главата и прифатете пораз утре ќе биде подобро. Играа лошо и неповрзано - не се пласираа во 8 финале во ЛШ. Се случувале и поголеми трагедии во Манчестер па клубот продолжувал со успеси. Ако после секоја лоша утакмица му барате смена на Фергусон и ги бркате пола играчи не знам зашто воопшто навивате за клубот. Читав критики за Руни дека не играл како што треба т.е. не давал голови. Сте виделе кај игра Руни последните месец дена? Игра на позицијата на која играше Сколс денес второ полувреме играше лево пред евра. Со Клеверли не ја бивало работата а? Клеверли не игра веќе два месеца не знам што е тој крив за ова што се случи. И ајде сите стручњаци кој треба да го купи Манчестер во Јануари? Хазард за 50 милиони, Снајдер што бел ден не виде за 40 милиони? Кој? Лесно е да се критикува и да се бараат смени и нови играчи. Тешко е да излезеш од лоша ситуација двапати посилен - а тоа Манчестер Јунајтед го прави најдобро!
Ни еден тука не спомна дека ферги треба да си иде ама ...

1. озел 8 милиона = Бебе 8 милиона
2. Клеверли 3 недели аут = 6 месеци исто е тоа кој како сваќа работава .
3. Руни игра на позиција голман зашто Озил Мата Хазард Силва Модрич Снајдер не се подобри од Керик ама имаме ние пари не ни се даваат само .. го бараме второто Бебе па да им го шитнеме на Бешикташ после тоа.
4. Фергусон на задниот прес го прашаа дали е клубот во криза ... он се налути и илзезе .. зар ќе се криеме ние дека навистина клубот е во криза?
5. После секоја лоша утакмица ... од денот кога Шити не отвори , играта нас ни е НУЛА и победуваме противници кој се бетер од нас со едвај 1-0 ама затоа шупакот ни го отвараат шестолигаши како Кристал Палас на домашен терен нормално .

Се се сведува на некупување играч кој ќе ја поврзува средината .. затоа се овие претумбации на состав и играње на Руни Џонс и компанија на нив неприродни позиции ... Тоа ти е како да го ставиш Де Геа како напаѓач 10 утакмици по ред без тренинзи за бранење и после тоа на важна утакмица да го плеснеш да брани ...

Никој не побара Ферги да си оди ... само го посочуваме како главен виновник за неуспехот што нас не следи месециве наназад !!!

Член од
18 јули 2011
Мислења
33
Поени од реакции
15
momci samo me strav faka da ne bideme kako so bea luzerpul i gubentus vo ovie 2 godini a ovaa godina gledam naslednici ke mu bide inter a i kako vrte i naste ama belki nema ajde sega koga ke pocnat ke ebat se pred niv

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
1. озел 8 милиона = Бебе 8 милиона
..
Со цел памет мислиш дека и да дадевме и 20 за Озил тој нас ќе не одбереше кога Реал тргна по него? Зошто мислиш дека не пративме понуда за него? Ви дадов споредба зошто некои фудбалери ги бираат шпанските екипи најпрво.

И зашто ми споредувате Озил и Бебе? Зашто бе не го спомнувате Чичарито за 7 милиона? Смолинг за 5?

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Искрено, после се шо се дешава со Јунајтед, мислам дека ова е реално и беше прашање на време само кога ке пукне. После утакмицата со Сити, мислев дека ке се вратите како што треба и за пар кола ке отидете на врвот, но според играва не заслужувате. Да бидеме реални значи, сето ова што се случи за мене(треба и за вас да) е нормално и предосеќав дека кај и да е ке се деси.

Мислам дека ова му се има десено на Јунајтед у поновава историја, само не се сеќавам точно кога, дали беше 2004, незнам само мислам дека Лил ви беше во група, Виљареал ии Бенфика или некој таков. Не сум сигурен за екипиве ама четврти завршивте со многу нерешени утакмици. Ваљда добро ме држи сеќавањево. Једини спас за сезонава, само Пл али као тргнала работава.... треба нешто да се смени, фали нешто дефинитивно.

Инаку дајте клип или некое објаснување да знам што се случи со Видич.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.804
Поени од реакции
21.531
Зашто нас ни требаше играч креатор а не уште 15 напаѓачи во тим !!! Тој факт доведе до тоа цела екипа да тренира за да игра во среден ред , на позиции неприродни за нив , а од тука и катастрофалните игри.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Премногу сум облеан со негативна енергија последниве утакмици , ама не мислев дека ќе биде дотолку.
Кај се сега тие ВЕЛИКИ- ФАНОВИ кои велеја оваа година сме подобри за разлика од минатата олку поени имаме онолку поени имаме, ама ЗАБОРАВИВТЕ Манчестер СИТИ се ЗАЈАЧА !Немаат слушнато за пораз во Премиер Лига.
Да бе вие фаној , преку к*ров сте овде за лајкови сите BELIEVE! I love UNITED , Click like if u want..... итн абе да ви се мочам во фејсбук статусите !
То старио шо ги потцени ги потцени и му се врати како бумеранг.Играта слаба е , слаба е ! Џонс не е за СРЕДИНА , или бек или штопер или нека влегува последните минути , еби талентираност , видовме колку е добар во средина!Јас си ги сакам Манчестер Јунајтед, ама треба критика да удрите , зарем си се тешите како овие овде шерифиве шо се тешеја дека падот бил како и секоја година па ќе сме биле подобри итн... прикаски за мали деца.
Ете една чврга им се удри сеа со поразов!А и да ти кажам арно сеа шо изгубивме а не понатаму , сеа можи Лига Европа да освојме (можи и при првиот-те дуели ќе изгубиме) и ќе го имаме и тој трофеј во колекцијата.
Јасно како ден дека треба играч од средина, и некој играч да си шетни малце во помаливе клубови да поигра , а не играл во Манчестер Јунајтед и си таши тестисите на зеленило. :cautious:
Поздрав

Kajgana Shop

На врв Bottom