Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.924
Поени од реакции
6.765
За Раш шпекулации колку сакаш а миланезиве изгледа го сакаат на позајмица што е крајно глупа одлука ако го пуштат
Не го сакаме ни без пари :icon_lol:

Само ќе си сметаат со Леао а за шпиц не го бива.

Член од
28 јуни 2015
Мислења
904
Поени од реакции
562
Среќна Нова Година!

Ред е веќе годинава да ни' тргне, така?
Напред наши!

Како само пред некој ден Мегваер не ги потопи Ливерпул...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.716
Поени од реакции
66.868
Среќна Нова 2025 ѓаволи! Конечно се врати форумот и можеме да прокоментираме за дербито со Ливерпул :D. Ги читам жалопојките после Њукасл, па еве и малку пофалби после Ливерпул. Иако го гледав само второто, тоа што го видов позитивно ме изненади. Ама not sure if ManUtd were so good, or Liverpool had a bad day е работава. Еве шанса веќе в недела да покажат дека тие 2-2 некни не биле случајни. Ме интересира и дали научиле нешто од поразот 2-0 со корнерите или ќе гледаме пак реприза. Она што е побитно е да се земе некое засилување, но изгледа прво ќе треба да се продава, а од пред ден-два се шушка можна продажба на Мајно во Челзи. Лош потег би било тоа ако се жртвува така млад и надежен играч, а да остане ракот од типот на Рашфорд, Каземиро, Антони, итн..Мора да се земе и шпиц, Хојлунд не може да ја истера до крај сезоната и да очекуваме дека ќе има јаки партии.
Aко дојде некоја сулуда понуда од над 150 милиони евра, и те како ке размислат за продавање. Ама делува дека ова е масло на неговиот агент, за го притисне клубот да направат нов договор. Меину има договор до 2028-ма, ама е на 20.000 неделна плата. Заслужува да му покачат, но не и 200к колку што се шпекулира дека барал со новиот договор.

За Касемиро и Рашфорд активно се бараат клубови. Роналдо притискал да го донесе Касемиро во Саудиска Арабија.

Член од
23 август 2024
Мислења
477
Поени од реакции
1.031
Aко дојде некоја сулуда понуда од над 150 милиони евра, и те како ке размислат за продавање. Ама делува дека ова е масло на неговиот агент, за го притисне клубот да направат нов договор. Меину има договор до 2028-ма, ама е на 20.000 неделна плата. Заслужува да му покачат, но не и 200к колку што се шпекулира дека барал со новиот договор.

За Касемиро и Рашфорд активно се бараат клубови. Роналдо притискал да го донесе Касемиро во Саудиска Арабија.
За 150 милиони учка треба да го качат и да им го однесат на Челзи. И за 100, да не се лажеме.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.393
Поени од реакции
7.042

200к бара? Кој курац е Коби Мејну да бара било што? Има изиграно пола сезона у животот. Талент е, ама све над 50-60 илјади ќе биде катастрофа за клубов и уште еден показател дека не знаат кај тераат. Не прифаќа таква плата, шут карта одма.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.838
Поени од реакции
22.877
Шанси нема Мејну да зима 200к на 20 години, би му понудил 50 до 70 најмногу се е тоа ПР. Сите знаеме дека новинарите не го сакаат многу Јунајтед па лаат од сите страни .. Каземиро кај другар му Роналдо супер . Раши можеби Милан во Комо мислам дека нема шанси . Се натегаат околу платата кој да му плаќа повеќе .

Ме нервира што нема ништо околу лев бек, шпиц и мидфилдер, а ни требат страшно. Но прво мораме да продаваме па да купуваме.. Раши може да се искористи максимално барем двајца може да се земат со негова замена или продажба.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.805
Поени од реакции
21.533
Кога може Рашфорд да земам 350к може и Маино да зема 200к иако лично јас не би му дал повеќе од 120к. Инаку не ми се допаѓа во кој правец тераат ИНЕОС, спремни се сите активни фудбалери да ги продадат за добра сума па дури и играчи што вчера ги потпишаа како Јоро ... очигледно нема да им пречи и да станеме Чемпионшип клуб со политиката која ја тераат на кратење на се живо, и од спасители ќе испаднат поголеми гробари отколку евреите !!!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.025
А нели победникот на Чемпионшип имаше награда од 200 мил еур? Ако е така, и не е лоша опција да испаднеме, па летото 2026 се враќаме на голема врата во ПЛ со тон пари в џеб :vozbud:.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.691
Поени од реакции
5.420
А нели победникот на Чемпионшип имаше награда од 200 мил еур? Ако е така, и не е лоша опција да испаднеме, па летото 2026 се враќаме на голема врата во ПЛ со тон пари в џеб :vozbud:.
Па не би се обложил дека ќе ја освојат ама имаат шанса барем до плејофф да стигнат.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.716
Поени од реакции
66.868
Шанси нема Мејну да зима 200к на 20 години, би му понудил 50 до 70 најмногу се е тоа ПР. Сите знаеме дека новинарите не го сакаат многу Јунајтед па лаат од сите страни .. Каземиро кај другар му Роналдо супер . Раши можеби Милан во Комо мислам дека нема шанси . Се натегаат околу платата кој да му плаќа повеќе .

Ме нервира што нема ништо околу лев бек, шпиц и мидфилдер, а ни требат страшно. Но прво мораме да продаваме па да купуваме.. Раши може да се искористи максимално барем двајца може да се земат со негова замена или продажба.
Mислам дека ке добие измеѓу 90-120к, нето, со performance related clauses. Шпекулации има за Нуно Мендеш од ПСЖ. Договорот му истекува 2026-та, а не сака да потпише нов, наводно.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.827
Поени од реакции
11.457
Se super samo ne mi e jasno kako se palat protiv Pool i Siti a se poseruvaat protiv se ostanato. Da zemes da gi pretepas site.
Srekjna nova i srekjni praznici, zivi i zdravi pred se, a se ostanato ke si dojde.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.025
Se super samo ne mi e jasno kako se palat protiv Pool i Siti a se poseruvaat protiv se ostanato. Da zemes da gi pretepas site.
Srekjna nova i srekjni praznici, zivi i zdravi pred se, a se ostanato ke si dojde.
Кога брат, кога?! :D Коса ни обеле и попадна чекајќи да имаме нормален компетитивен тим кој редовно ќе биде топ 4. Малиот мој е 6.5 год и гледа на тв кога ги гледам Јунајтед ама уште не разбира до толку и се радува на секој гол. Што да му кажам кога ќе потпорасне и разбира повеќе, а ние уште не сме се средиле...:confused: а веќе бара да му купам некаков дрес за следново лето.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.645
Поени од реакции
9.914
Нашите одлучиле дека нема да купуваат лев бек у јануари, значи 2 години играме без лев бек. :tapp:

Член од
11 април 2012
Мислења
4.691
Поени од реакции
5.420
Кога брат, кога?! :D Коса ни обеле и попадна чекајќи да имаме нормален компетитивен тим кој редовно ќе биде топ 4. Малиот мој е 6.5 год и гледа на тв кога ги гледам Јунајтед ама уште не разбира до толку и се радува на секој гол. Што да му кажам кога ќе потпорасне и разбира повеќе, а ние уште не сме се средиле...:confused: а веќе бара да му купам некаков дрес за следново лето.
Чим е некаков дрес немаш проблем, ако почне да бара дрес од јунајтед треба сериозно да седнеш и да разговараш со него

Kajgana Shop

На врв Bottom