- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.492
- Поени од реакции
- 7.964
Dali ke se broi LE kako treble? malce shala
Ако можеш да видиш од сликаваИскрено, после се шо се дешава со Јунајтед, мислам дека ова е реално и беше прашање на време само кога ке пукне. После утакмицата со Сити, мислев дека ке се вратите како што треба и за пар кола ке отидете на врвот, но според играва не заслужувате. Да бидеме реални значи, сето ова што се случи за мене(треба и за вас да) е нормално и предосеќав дека кај и да е ке се деси.
Мислам дека ова му се има десено на Јунајтед у поновава историја, само не се сеќавам точно кога, дали беше 2004, незнам само мислам дека Лил ви беше во група, Виљареал ии Бенфика или некој таков. Не сум сигурен за екипиве ама четврти завршивте со многу нерешени утакмици. Ваљда добро ме држи сеќавањево. Једини спас за сезонава, само Пл али као тргнала работава.... треба нешто да се смени, фали нешто дефинитивно.
Инаку дајте клип или некое објаснување да знам што се случи со Видич.
Си размислил некогаш дека постои можност играчот кој го бараат да не сака да дојде во Јунајтед? Модрич цел трансфер период плаче да оди во Челзи, Озил т.е. Борусија добија иста понуда и од Реал и од Манчестер овој посака да оди во Реал Мадрид. Јас не викам дека нема играчи кои сме ги пропуштиле. Голем пропуст е неангажирањето на Ван Дер Варт пример но тоа не значи дека ако го имаа него или било кој од играчиве што ги наброи Манчестер ќе имаше 20 бода предност пред Сити во премиер лига и ќе имаше 6 од 6 во ЛШ и ќе играше во полуфинале на Лига купот. Или ќе беше така според тебе? Треба да се купи играч во средина но тоа не значи дека пола од тимот не вреди ништо. Керик никогаш не играл на позиција на која играат или би играле играчиве кои си ги наброил. Тој е деструктивец нешто како Кин иако ни приближно блиску.Ни еден тука не спомна дека ферги треба да си иде ама ...
1. озел 8 милиона = Бебе 8 милиона
2. Цлеверли 3 н3едели аут = 6 месеци исто е тоа кој како сваќа работава .
3. Руни игра на позиција голман зашто Озил Мата Хазард силва Модрич Снајдер не се подобри од Керик ама имаме ние пари не ни се даваат само .. го бараме второто Бебе па да им го шитнеме на Бешикташ после тоа.
4. Фергусон на задниот прес го прашаа дали е клубот во криза ... он се налути и илзезе .. зар ќе се криеме ние дека навистина клубот е во криза?
5. После секоја лоша утакмица ... од денот кога Шити не отвори , играта нас ни е НУЛА и победуваме противници кој се бетер од нас со едвај 1-0 ама затоа шупакот ни го отвараат шесто лигаши како Кристал Палас.
Се се сведува на некупување играч кој ќе ја поврзува средината .. затоа се овие претумбации на состав и играње на Руни Џонс и компанија ... Тоа ти е како да го ставиш Де Геа како напаѓач 10 утакмици по ред без тренинзи за бранење и после тоа на важна утакмиц ада го плеснеш да брани ...
Ги споеба лигаментите на коленото при дуел со Штрелер...Само да не биде нешто посериозно :/Инаку дајте клип или некое објаснување да знам што се случи со Видич.
Море мајката секош сум стоел на едно мислење , за кого сум имал различно мислење? Ме мрзи секој ден да ве цитирам и да ви кажувам мое мислење.Ако можеш да видиш од сликава
И ти The, дај заземи еден став и брани го, после секоја утакмица ново мислење имаш... без навреди.
Во дуел незгодно падна и најверојатно се работи за истегнат лигамент на лево колено.Инаку дајте клип или некое објаснување да знам што се случи со Видич.
Немој така Христов, Керик и Флечер катастрофа им биле сезоната. Ете се виде колку фали Керик. И зошто бе не гледам критики за Руни? Или светец е тој нема никакви критики за него? Празен гол утна.Ни требаат некој играчи, го сакам Керик и Флечер исто, даваат 1000% за Манчестер, а се просек играчи.Томче е класа фудбалер, ама еве нема среќа со повредиве, сум за Ферги да фрли некој од младиве у оган, тоа би бил Морисон или Погба, или пак да купи некој, други решение не гледам, не критикувам, само давам мое мислење.
не сум го гледал манчестер последниве два натпревари, и не знам кој играл, кој не играл...но сепак кога Фергусон решил да го жртвува Карлинг купот со останатите натпреварувања мислам дека еден играч како Валенсија е многу попотребен за натпреварот со Базел отколку со КП...не сум стручњак ако го кажувам моето мислење, , но сепак еден клуб кој во последните 4 години има играно 3 пати во финале, има освоено 3 титули во ПЛ, зар треба на ваков начин да го погазува своето достоинсво?Валенсија играше 120 минути против Кристал Палас и добри 80 минути против Астон Вила претходната недела...за мало потсетување.
Ако така гледаат сите кон минатото , и Реал нема да се замара да освојува трофеи ебаго , 9 или 10 повеќе имаат од Барселона во Ла Лига ебаго.. ххх....Немој така Христов, Керик и Флечер катастрофа им биле сезоната. Ете се виде колку фали Керик. И зошто бе не гледам критики за Руни? Или светец е тој нема никакви критики за него? Празен гол утна.
Море златни Нани и Гигс, да сум јас од утре на нив ќе им давам по 300,000 неделно, едини со желба да направат нешто повеќе. И после Нани лигав бил, глуп бил, теле бил....
Прочитај го добро мојот пост од пред неколку страници баш за Руни. Руни има неверојатни квалитети, може да го промени текот во секој меч, ама кога ќе нема никаков притисок од јавноста кон него, кога ќе нема никакви проблеми надвор од Јунајтед. Јест да е важен за тимот, ама не е константен при својата форма и еве веќе неколку натпревари (со исклучок на тие кога играше во средина) не е тоа што беше и ние како тим не можеме да се ослониме само на него.Немој така Христов, Керик и Флечер катастрофа им биле сезоната. Ете се виде колку фали Керик. И зошто бе не гледам критики за Руни? Или светец е тој нема никакви критики за него? Празен гол утна.
Море златни Нани и Гигс, да сум јас од утре на нив ќе им давам по 300,000 неделно, едини со желба да направат нешто повеќе. И после Нани лигав бил, глуп бил, теле бил....
Незнам за другите но јас не се ситам, напротив, повеќе сакам Јунајтед во ЛШ отколку шпанска или италијанска екипа!To all Liverpool, Arsenal and Chelsea fans, celebrating the fact that Basel beat United is like celebrating when another man gives ur wife an orgasm just because you can't do it...