Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
ОД ОВОЈ МОМЕНТ ПА НА ТАМУ ГИ САКАМ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД УШТЕ ПОВЕЌЕ !!! СИТЕ ХЕЈТЕРИ МОжЕ ДА ПУШАТ .!.

GGMU !!! SITE SO SE OTKAZAA OD MAN UTD OVAA

VECER A BEA ZA MAN UTD , NE TREBA VEKE FUDBAL DA GLEDAT !A TROFEJO OD LS PA KE DOJDE KAJ NAS DRUGATA GODINA , I TAKA OVAA GODINA SO OVAJ SOSTAV NEMAAME SANSI ZA TROFEJO OD LS
Тие шо уствари се откажаа од Јунајтед вај вечер, никојпат не се ни биле фанови, така да...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Хаха, требаше ваква шлаканица одамна, да не летаат ко петли некои. Мислам дека сериозно ќе си ја сватат работата сега и ќе одлучат кој вреди, а кој ќе лета.
GLORY GLORY DRVA UNITED! Со вас сме и во добро и лошо, ама не го обеливте образот на Манчестер вечерва, така да реметот си е заслужен.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
СРАМОТА! Друг коментар и не може да се даде на ваков исход. Да се испадне од група со овчарски екипи како Базел и Отелул е рамно на катастрофа, особено во сезона кога се започна со фантастични игри.

Каде се оние течни акции на почетокот на сезоната кога играта делуваше подобро од било кога? И што бара Гигс со своите 55 години да биде задниве натрпевари постојано првотимец? Гледав задни 30 минути, така да не зборам конкретно за неговата игра денес, но не може со него сеуште да се оди на титули.

Да беше било кој друг тренер, ќе добиеше отказ уште вечерва, а вака останува Ферги да се соземе и да покаже до крај на сезоната дека (не) му е време за пензија.

И за крај, друга година се надевам без Бенфика во групата.

A

apidrone

Гостин
Уште повеќе го сакате клубот?
Зошто? Затоа што испаднавте од најелитното натпреварување во група со Отелул Гаљати, Базел и Бенфика?
Затоа што на 8 утакмици по ред во ПЛ не можете повеќе од еден гол да дадете?
Затоа што испаднавте од Кристал факинг Палас у Карлинг Куп?

Дај соберете мадиња и конструктивно критикувајте кај што треба да се критикува, а има доста за критикување, јас бев сигурен дека можете сезонава до дупла круна со овој состав, а вие играте катастрофално.
Ти зошто го сакаш Арсенал? Затоа што 6 години не можете титула да видите или? Дај не замарајте ебате. Ние го сакаме Манчестер Ј. Ако не разбирате зошто, ваш проблем.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Биче боље наредна сезона, ајде. Не е првпат, а ни единствени не се Јунајдет што вака испаднаа. :)
Утеха нека ви бидат комшиите кои испаднаа! Џабе им се парите.

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Уште повеќе го сакате клубот?
Зошто? Затоа што испаднавте од најелитното натпреварување во група со Отелул Гаљати, Базел и Бенфика?
Затоа што на 6-7 утакмици по ред во ПЛ не можете повеќе од еден гол да дадете?
Затоа што испаднавте од Кристал факинг Палас у Карлинг Куп?

Дај соберете мадиња и конструктивно критикувајте кај што треба да се критикува, а има доста за критикување, јас бев сигурен дека можете сезонава до дупла круна со овој состав, а вие играте катастрофално.
Ако каже човек дека уште повеќе го сака клубот, му серат зошто го сакал, кога сме испаднале од сите можни купови, и дека треба се живо и диво да се искритикува.
Ако каже човек дека не го сака веќе толку, пак серење дека е глорихантер, и да оди да навива за Барса и Реал бла бла... (со ова и јас се согласувам).

Јас нит го сакам повеќе, нит помалку, го сакав овој клуб до максимално ниво и пред натпреварот, така и остана после него.
Тоа што сме во криза, точно, ама и тоа ќе помине некој ден, ви дојде редот и вие да не заебавате малце, доста си го ладевме толку години со вас.

Пис.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ти зошто го сакаш Арсенал? Затоа што 6 години не можете титула да видите или? Дај не замарајте ебате. Ние го сакаме Манчестер Ј. Ако не разбирате зошто, ваш проблем.
Не реков дека не треба или дека треба помалку да го сакате клубов, но во Фан Клубов не сум сретнал една асална дискусија и една асална критика кон формата на Јунајтед во Ноември/Декември.
Ај прелистај го малку Фан Клубов и види како месец дена кажувавте бабини деветини како тоа до периодот било, како тоа секоја сезона овој период паѓате па после како феникс се издигнувате, веќе 4-5 утакмици по ред кажувате како тоа баш на следнава утакмица ќе ви тргне итн итн...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
Е таке, сега ќе седиме сите раат, што ќе ги глеаме у ЛШ.
Нема шанса, не заслужено е тоа тоа, ќе ги глеамее у ЛЕ, зашто според досега прикажаната игра и тоа натпреварување е премија.
Се надевам сега јасно ви е дека со еден Клеверли не се куќи куќа.
Патем, гледаше некој Силва каква разлика прави, Модриќ? Или шо ќе се такви играчи у Јунајтед, нема потреба, Андо и Керик се тука :icon_lol:
A кога го видов Македа на крај како влегува и промашувањето, доволно јасно стана. Сакаш да бидеш напаѓач и тоа да промашиш, нека иде слободно назад у Италија, ја не знам што особено прикажува играчов за уште да биде член на Манчестер Јунајтед.

Ама не, овде секој ден читаме поздрави и честитки како ќе се гази секој нареден противник ( :pos: ), па ајде ми ти, серот ова, серот она...
И битно Олд Трафорд се прошируа секоја година, имало најсовремена болница и дрн, дрн, јариња. Ама добро, бар со тоа сега ќе се тешиме. Или тоа дека на Ферги му фалел овој трофеј, а?

Е таке, ај сеа бидете поздравени и ваљда ќе почнете малце критички да размислувате.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
96
Поени од реакции
61
џабе се тешеме, со овој состав неможеме ни второ место да бидеме во Премиер лига, а може да доживееме уште едем дебакл од некоја просечна екипа и во Лига Европа. И најголемите антиспортисти на светот приметуваат дека на Ман Утд му фали играч од светска класа за во среден ред, само Фергусон кој е еден од најдобрите тренери во светот (по сето ова неможам да кажам најдобар ) не може да го примети тоа. резултат од тоа се неколкуте срамни порази за само еден месец...

GavolRulz

Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Него дај некој да каже сеа како оди тоа со ЛЕ, се оди у 1/16 финале, 1/8 финале, се формират нови групи ?
Како изгубен германец сум ебаго :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Dobro be dobro ,sme izlegle sme izlegle,nema veze ide januari fergi ke go odvrze keseto i ke sredi rabota i 20Pr.L i evropa liga i gotovo a i kupot da ne go zaboravime:vozbud::):cuc::cool::cool::cool:
--- надополнето: Dec 7, 2011 10:19 PM ---
Dobro be dobro ,sme izlegle sme izlegle,nema veze ide januari fergi ke go odvrze keseto i ke sredi rabota i 20Pr.L i evropa liga i gotovo a i kupot da ne go zaboravime:vozbud::):cuc::cool::cool::cool:

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Џабе правите математики за ЛЕ, не верувам Ферги да се замара за ЛЕ.

Kajgana Shop

На врв Bottom