Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.779
Поени од реакции
21.484
Хмм сега ми е јасно зашто ферги ги одмараше играчите во Лига на Шампиони .... се спремаше за Лига Европа !!!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Во ЛЕ Сити ќе не јадат...
Него да си ја чекаме магијата во јануари ние, тогаш сигурно ќе ни се врати шампионскиот сјај, да...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
не знам што да кажем само едно големо браво за базел

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Aјде барем со комшиките може ке се паднеме :tapp:
--- надополнето: Dec 7, 2011 9:45 PM ---
Aјде барем со комшиките може ке се паднеме :tapp:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.779
Поени од реакции
21.484
Лоши проценки , од некупување играч во средина, мешање на состав цело време, одмарање на играчи - потценување на противник = Лига Европа .

Ќе се цитирам пак " од денот кога не отворија шити до денес играта ни е иста, нема никаква промена ... едноставно НУЛА сме . победувавме екипи кој беа бетер од нас и тоа е тоа" .

Glory Glory Manchester United .

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Штета за поразов. Уште поголема штета што ќе треба ЛЕ да играме :)

Добра генерација на играчи имаме моментално во составов, лош момент дојде натпреваров кога голем број на (според мене) клучни играчи се повредени или се рековалесценти, па денес имавме ситуација кога Гигс ни беше главен организатор :(

Ми беше жал да го гледам Гигс како трча...а Руни прво полувреме си го лади :)

Никогаш не е паметно да се зборува веднаш после натпревар...ама навистина имам впечаток дека Руни се до последните 5 мин, не се трудеше доволно вечерва, а сепак претендира да биде меѓу главните играчи на Јунајтед :(
Нека ми прости :)

Иначе натпреваров многу тежок, се виде од почеток, иако очекував да победиме и после првото полувреме, сепак немавме доволно спортска среќа а можеби и докрај не заслуживме, па честито нека им е на Базел пласманот (Шакири играч прва класа)
...но во ред, добра лекција за помладите играчи ќе биде, нека се “калат“ во вакви тешки моменти !

То е то дечки....после лутинава ..знам дека ќе остане само љубовта ! :) :)

We LOVE UNITED We Do !

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Toa e дечки, слабо изигравме, 2 реми дома!
Главата горе, во криза сме но ќе се вратиме!
Јунајтед никогаш нема да умре!

GGMU!!!

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Лоши проценки , од некупување играч во средина, мешање на состав цело време, одмарање на играчи - потценување на противник = Лига Европа .

Ќе се цитирам пак " од денот кога не отворија шити до денес играта ни е иста, нема никаква промена ... едноставно НУЛА сме . победувавме екипи кој беа бетер од нас и тоа е тоа" .

Glory Glory Manchester United .
Буквално за се си во право со постов,мене највеќе ме нервира мешањето на составот ... не се дава доволно шанса на составот да се уигра а уште кога ќе видам играч ставен на позиција не природна за него ...

Kajgana Shop

На врв Bottom