Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислев само до мене еСамо на мене бавно ми ги лоадира твитовите од сабајле?

Ван дер Бек не е природна замена на Погба!Јас го имам, навистина. Многу фин играч е. Само не знам дали таков профил од средњак му недостасуваше на Солскјер.
Освен ако не го продавате Погба...
, не е глуп циган како првиот и не е празноглава ветрушка како вторите, туку ми изгледа психички стабилен да може да биде врска меѓу задниот ред и нападот без да се гуши со Бруно.
Боље што не ви отвараБарем мене не ми се свиѓа тоа што пишува
![]()
Ван дер Бек не е природна замена на Погба!
Ако евентуално го купат, треба да има претумбации во составот! Оти човекот по способноста е микс од Погба, Фред и Лингард, не е глуп циган како првиот и не е празноглава ветрушка како вторите, туку ми изгледа психички стабилен да може да биде врска меѓу задниот ред и нападот без да се гуши со Бруно.
Ама ова е што би било кад би било! едно е тоа што јас го имам гледано во Ајакс и Орање, друго е како ќе се снајде во МУ. Макар што откако дојде Бруно, на мнение сум дека е многу полесно да се снајде добар играч покрај него.
Вреди да се проба![]()
Што пишува?
Замислете само место Грилиш за истите пари Ван де Бек и АлкантараКога ќе размислиш подобро, не е на одмет бидејки овозможува да се одморат Погба и Бруно со тоа што ако се одмара Бруно, Погба или ВДБ би оделе понапред, а ако се одмара Погба овој би го менувал директно него или би можеле да играат со Бруно како дупли 8ци.
Ако се игра против бункер екипи би играле со Бруно/Погба како дупли 10ки.Во секој случај ќе придонесе подобрување на тимов квалитативмо во голема мера.Плус е млад и може да напредува и дефанзивно.За разлика од Грилиш, овој би бил покорисен, не е ограничен на лево крило и 10ка ко Грилиш.
Автоматски споено мислење:
Ноевешки новинар со добри конекции и голем hit rate за Манчестер вести, вика дека се заинтересирани за Тиаго Алкантара, следната недела ќе е голема.

+1. Ако има интерес тоа е за Ван ден Бик и како што кажа Романо зошто преку ВДС со Ајакс имаме супер односи. Второво е патка.За Тиаго се заинтересирани ко што беа заинтересирани за Габриел Мегалаеш. Ги притискаат од Баерн пулци да забрзаат со трансферот. До среда ќе е играч на пул.
На крај ќе искешираме, само што изгубивме месец и кусур.