Мислев само до мене еСамо на мене бавно ми ги лоадира твитовите од сабајле?
Ван дер Бек не е природна замена на Погба!Јас го имам, навистина. Многу фин играч е. Само не знам дали таков профил од средњак му недостасуваше на Солскјер.
Освен ако не го продавате Погба...
Што пишува?Боље што не ви отвара Барем мене не ми се свиѓа тоа што пишува
Ван дер Бек не е природна замена на Погба!
Ако евентуално го купат, треба да има претумбации во составот! Оти човекот по способноста е микс од Погба, Фред и Лингард , не е глуп циган како првиот и не е празноглава ветрушка како вторите, туку ми изгледа психички стабилен да може да биде врска меѓу задниот ред и нападот без да се гуши со Бруно.
Ама ова е што би било кад би било! едно е тоа што јас го имам гледано во Ајакс и Орање, друго е како ќе се снајде во МУ. Макар што откако дојде Бруно, на мнение сум дека е многу полесно да се снајде добар играч покрај него.
Вреди да се проба
Ноевешки новинар со добри конекции и голем hit rate за Манчестер вести, вика дека се заинтересирани за Тиаго Алкантара, следната недела ќе е голема.Што пишува?
Замислете само место Грилиш за истите пари Ван де Бек и АлкантараКога ќе размислиш подобро, не е на одмет бидејки овозможува да се одморат Погба и Бруно со тоа што ако се одмара Бруно, Погба или ВДБ би оделе понапред, а ако се одмара Погба овој би го менувал директно него или би можеле да играат со Бруно како дупли 8ци.
Ако се игра против бункер екипи би играле со Бруно/Погба како дупли 10ки.Во секој случај ќе придонесе подобрување на тимов квалитативмо во голема мера.Плус е млад и може да напредува и дефанзивно.За разлика од Грилиш, овој би бил покорисен, не е ограничен на лево крило и 10ка ко Грилиш.
Автоматски споено мислење:
Ноевешки новинар со добри конекции и голем hit rate за Манчестер вести, вика дека се заинтересирани за Тиаго Алкантара, следната недела ќе е голема.
+1. Ако има интерес тоа е за Ван ден Бик и како што кажа Романо зошто преку ВДС со Ајакс имаме супер односи. Второво е патка.За Тиаго се заинтересирани ко што беа заинтересирани за Габриел Мегалаеш. Ги притискаат од Баерн пулци да забрзаат со трансферот. До среда ќе е играч на пул.
Кога ќе размислиш и боље е вака, ние утре почнуваме со тренинзи, а он веќе спремен би дошол, 2 3 недели тренираат дортмунд.На крај ќе искешираме, само што изгубивме месец и кусур.