Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Друже ова е форум и секој има право на мислење. Јас моето го кажав, дали ти се допаѓа тебе или не. Ако мислеш дека си толку стручен напиши го твоето мислење за сегашната состојба па времето ќе покаже дали си во право
Остај го. Препотентен средовечен лик што нема друга работа во животот. Барем по тоа што може да се види на форумов.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Ван де Бек е многу вреден и интелигентен играч, плус поседува солидна техника. Не е себиечн играч, дели асистенции. Мислам @vidooq пиша на некоја тема нешто налик на Ерера со подобри технички карактеристики и ќе заврши голема работа ако го доведеме. Ќе добие сигурно доволно минути и ќе биде од бенефит за Бруно и Погба неговото приусуство поготово кога ќе играме против бункер екипи за кои е потребно поквалитетни играчи во средината да ја протнат топката низ каналите.

И цената е екстра за играч од негов профил. Мислам најпотценет играч од цела добра генерација на Ајакс

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.513
Не е тоа мое мислење, си ме помешал со некого, го немам гледано ич

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Не е тоа мое мислење, си ме помешал со некого, го немам гледано ич
Моја грешка, сега проверив и видов дека @Vladimir1984 го напишал. Од тоа што сум го гледал (неколку утакмици на Ајакс минатата година) имам впечаток дека е голем работник, со исклучителна техника и визија. Не е за дефанзивен средњак, но братот трча насекаде и знае навреме да прочита како противникот ќе игра.
Пишав дека додека не видам официјално не верувам во ниедна шпекулација сега, но доколку го доведеме за 40м евра како што се зборува ќе завршиме одлична работа по средината.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Моја грешка, сега проверив и видов дека @Vladimir1984 го напишал. Од тоа што сум го гледал (неколку утакмици на Ајакс минатата година) имам впечаток дека е голем работник, со исклучителна техника и визија. Не е за дефанзивен средњак, но братот трча насекаде и знае навреме да прочита како противникот ќе игра.
Пишав дека додека не видам официјално не верувам во ниедна шпекулација сега, но доколку го доведеме за 40м евра како што се зборува ќе завршиме одлична работа по средината.

Ее, Владимир пишал. Го има гледано тој, гарант. :icon_lol:

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ее, Владимир пишал. Го има гледано тој, гарант. :icon_lol:
Го немам, вчера кого стигнав прашав за каков играч се работи. Потоа пуштив клипчиња со него па си извлеков некој свој заклучок. Ако си заинтересиран можам да ти направам листа кои играчи ги имам гледано, кои не.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Го немам, вчера кого стигнав прашав за каков играч се работи. Потоа пуштив клипчиња со него па си извлеков некој свој заклучок. Ако си заинтересиран можам да ти направам листа кои играчи ги имам гледано, кои не.
Јас го имам, навистина. Многу фин играч е. Само не знам дали таков профил од средњак му недостасуваше на Солскјер.
Освен ако не го продавате Погба...

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Јас го имам, навистина. Многу фин играч е. Само не знам дали таков профил од средњак му недостасуваше на Солскјер.
Освен ако не го продавате Погба...
По твое тој би бил замена за Погба или за Бруно?

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
По твое тој би бил замена за Погба или за Бруно?
Повеќе за Погба. Ама за овој Погба од Јуве и оној Погба кој беше замислен за други работи во Манчестер, а не да игра многу поповлечено во средина.

Бек влегува и од втор план, шутира, повлекува. Ма да, можеш да го ставиш каде ти душа сака.
За 40 милиони, според мене е no brainer.

Член од
31 мај 2015
Мислења
67
Поени од реакции
46
Следна недела ќе потпише, веќе ги известил и соиграчите.

Sent from my SM-C5000 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom