Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.930
Поени од реакции
23.053
Какво дробење. Ај нека завршува оваа мачење.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Каков очобол, перде на очите добив.

Мизерија, од прв до последен. :pov:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.520
Да влезе тренерот на терен, и да им каже да играат со муда, и да си ги добиваат дуелите? Каква пичкарска игра, ауууу. Секоја одбиена топка ја добија од Арсенал. Нема енергија во средината, ниту пак пресинг. Спијат сите, особено во предавањето на играчите, прво Ван Бисака и Линделоф, а потоа и Шо и Матиќ.

Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Слабо слабо,сега дај го гринвуд место лингард,па или петарда ке јадеме или ке направиме нешто

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Колашинац жолт од трета минута,ние цело полувреме не пробуваме ништо по таа страна. Што е ова бе батиња,во трета македонска лига нема вакви пацери.
Ова веќе е за тепање,мајке ми.
Ај изгубете ми се од пред очи,да ви ебам мамичето мамино на сите до еден.Лингури пичкарски.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.889
Поени од реакции
67.520
Колашинац жолт од трета минута,ние цело полувреме не пробуваме ништо по таа страна. Што е ова бе батиња,во трета македонска лига нема вакви пацери.
Ова веќе е за тепање,мајке ми.
Ај изгубете ми се од пред очи,да ви ебам мамичето мамино на сите до еден.Лингури пичкарски.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Брат, ова нема кој да им го каже долго, долго време. Street smart у минус. Дејвис од Евертон направи жолт у 5-та минута, а ние си напаѓавме по страни, наместо низ средина. Сигурно ке направеше втор жолт.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Не е игра да кажеш немаат среќа. Тие ги издоминираа со еден шут за 45минути.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.628
Поени од реакции
11.691
Слабо слабо,сега дај го гринвуд место лингард,па или петарда ке јадеме или ке направиме нешто
не не Гринвуд наместо Џејмс а Переира/Мата наместо лингурот
и врапчињата знаат веќе

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.930
Поени од реакции
23.053
Копилето лингард сто топки изгуби. Никогаш да не влезе повеке.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.989
Поени од реакции
7.133
Дечки и девојки, среќна нова на сите, ама штета што вака мизерно ја почнуваме. Мора длабок рез во клубов и да се направи 5 годишен план, вака не ја бива. Прва точка од тој план е продавање на плачи*****та Погба и дрвото Лингур. Двајцата се дну дна и најдобро е од нив да се почне. Подобро би се снашле кај Бекам за на модна писта, парфеми да рекламираат. Остатокот од пијавиците (Матиќ, Мата, Џонс, Рохо, Јанг) продавање следно лето. Овој рок барем 2 какви-такви засилувања, а в лето уште 3-4-ца. Сигурен сум дека има деца кои би изгинале за клубов, без разлика во која состојба сме, но треба да се пронајдат.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.672
Поени од реакции
8.291
Убаво си рече Видук во соседната тема, враќаме у живот тим од инвалиди!Овој Арсенал, само нас може да не победи!

Kajgana Shop

На врв Bottom