Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Примам било каков облог,на кило крв дека Јунајтед е шампион(моја страна),кој сака слободно нека каже!
Флечер,Фердинанд и Евра,казни по 2месеци неиграње,па пичка му матер кога играш за клубот играј како Руни,Џонс со срце а не како пички играа и само ја спореа играта.
Нани го вадат еј Нани најдобриот играч!!!Со кој мозок тоа нешто??
Требаше после црвениот Рио аут,Џонс ин,и играј со 3-4-2 формација.Валенсија место Јанг,Нани лево,Валенсија десно,Руни малце поповлечен.
Кој знае сега кои играчи ке добиваат копачки во глава од Ферги!
Ама едно знам,дека ќе бидеме шампиони гарант.
За тоа спуштање на земја зборев поназад, уште кога ја видов формацијата против Ливерпул што верувам изненади поголем дел од вас се видоа некои експерименти што се премолчуваа и еве го резултатот.... претпоставувам дека ќе треба да набавиме на зима некој Сколс иначе мав му е работа!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
АКО НИШТО ДРУГО НАШИТЕ ФАНОВИ ОСТАНАА ВЕРНИ ДО КРАЈ, И ГИ ПОЗДРАВИЈА КУЛТУРНО СИТЕ СО АПЛАУЗИ, А НЕ КО КОМШИИНЕ ШТО ВИКАА ,,YOU'LL NEVER WALK ALONE" И КОГА ГУБАТ 0-1 ДОМА 10 МИНУТИ ПРЕД КРАЈ СИТЕ ДА ПОЧНАТ ДА ГИ НАПУШТААТ ТРИБИНИТЕ!
Гордост сме за англискиот фудбал и во победа и во пораз!
Поќе имаше наши навивачи кога изгубивме 8-2 кај Вас, од колку ваши навивачи денес. Не трескај глупости, при 1-3 излезите беа полни, да не зборам за до крај. (Но хард филингс, али морав да вратам) :))

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Свесни сте колку не заебаваат? Ова не сум го доживеал досега. Дури и сам ќе почнам да се зафркавам, стегам лајкови на кој и да тропне нешто смешно.
Сити заслужија, не надиграа и тоа како. Ама ќе им вратиме!
Jas znam zasto. Zatoa sto retko imaat prilika za vakvo nesto. ;)Istoto bese i Liverpul koga ne pobedi na OT. Ama na krajot nie se smeevme. I nie im se smeevme na Arsenal pa sea i na nasa glava docekavme vakvo neso, jbg, toa e. Taka da uzivajte si :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Поќе имаше наши навивачи кога изгубивме 8-2 кај Вас, од колку ваши навивачи денес. Не трескај глупости, при 1-3 излезите беа полни, да не зборам за до крај. (Но хард филингс, али морав да вратам) :))
Дај не дупи како ги преброј свака ти част :eek:(y)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
Може би е битно на крај кој го подога пехарот , но да не се лажеме дерби утакмиците се оние кој го прават Манчестер Јунајтед ... а во задниве неколку години немаме добиено ни едно дерби саглам .... пред некоја година вака не отворија и Ливерпул и не само што не им вративме, секогаш САФ одмараше играчи на тие утакмици ... за на крај да тепаме тимови како норвич а да губиме или се провлекуваме со сите останати конкурентски тимови . И пак титула ... па дај бре сакам да гледам фудбалско отварање како ова денес а не 1-0 резултати и одмарање на играчи .
Еванс еј ... човекот дојде да игра прва постава машала .. па дај бре со него ли ќе играме финале Барса .. или ќе изградиме некој од младиве како Џонс и Смолинг Силва брадерс ...
А тоа дека Рио не е готов се виде денес каде помладите денес го оставија на пола пат во секоја можна акција . Тука би го додал и Евра , може би мотиватор голем но на терен од утакмица во утакмица игра се послабо и послабо.

D

dystopian

Гостин
Хааааахааа сега го видов резултатот, мамето сум им го ебал на моите другари навивачи на Јунајтед, главата ми ја пукнаа по поразот од 8-2 на Арсенал...

Инаку против вас овде немам ништо против.

:D

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Дај не дупи како ги преброј свака ти част :eek:(y)
Абе има алгоритми за тоа, го ставаш на телевизор и ти пишува колку навивачи има на излез.... не биди и ти толку назаден :cautious:
--- надополнето: Oct 23, 2011 2:48 PM ---
Хааааахааа сега го видов резултатот, мамето сум им го ебал на моите другари навивачи на Јунајтед, главата ми ја пукнаа по поразот од 8-2 на Арсенал...

Па не е ова ѕид на ФБ од другарите твои, не е некое херојство па да се дичиш овде, нели? :sick:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Svaka cast za tebe sto so tugi perja se kitis. :)

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
AntiScouser says:
Some people here just don’t get it. If I’m criticising, it doesn’t mean I’m not backing the manager, the players or the club. For fucks sake.
THIS WAS A HUGE EMBARRASSMENT. But only people from Manchester can understand that, probably. City fans will write songs about this game and rub it in our faces for ages. And that hurts.
It hurts when you support a team whose game tickets you cant’ afford and then you see those who can spend the entire game in silence letting those cunts from Stockport redicule us. Fucking disgrace. Speechless.
And some of the players are not up for it. Evra, Ashley Young, Anderson were appalling. Where the fuck is Cleverly? 4 weeks my ass.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дебакл е дебакл, без разлика дали е од Арсенал или некој друг тим. Добар материјал за реметење и одмазда. :sneaky:
Aaa odmazda od drug tim. Znaci mozeme da se iskupime i ako navivame za Real protiv Barca. I get it :) Kako i da e...

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
А незнам кој изјавуваше дека "уште малце и ќе го достигнеме нивото на барса" yeah right ... тие два пораза од барса воопшто не болат зашто изгубивме од подобар тим, но кога ќе ти дојде некој како шити и ќе те отвори 6-1 е тогаш тоа ќе боли во наредните 100 години !!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom