Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Падобранци колку сакаш (и нејќеш) :)
Ок, ни дојде ова добро за памет, дека не треба многу да се експериментира со поставата и да се спуштиме малку на земја..... ако ништо друго ќе се извлечат многу поуки од ова...... јбг, утешително!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
Поука ... еванс до крај на кариера прва постава, све друго да се шитне !!!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
ВИДИЧ - Само толку имам да кажам. И 10 да ни дадат и 20 да ни дадат никогаш нема да го почувствуваат црвениот ѓаволски дух, има да снимаат уште мнооогуу многуу за 19ка да изедат а и сеуште не е крај, ова ни е грешка и поука да не летаме толку многу во воздух за друг пат, ЗАСЕКОГАШ ЌЕ БИДАМ ГОРД ЦРВЕН ЃАВОЛ, ЈУНАЈТЕД НЕ Е КЛУБ, ЈУНАЈТЕД Е РЕЛИГИЈА! GGMU! <3

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Свесни сте колку не заебаваат? Ова не сум го доживеал досега. Дури и сам ќе почнам да се зафркавам, стегам лајкови на кој и да тропне нешто смешно.
Сити заслужија, не надиграа и тоа како. Ама ќе им вратиме!

Aki_7

***Train Hard Go Pro***
Член од
15 септември 2008
Мислења
79
Поени од реакции
33
ВИДИЧ - Само толку имам да кажам. И 10 да ни дадат и 20 да ни дадат никогаш нема да го почувствуваат црвениот ѓаволски дух, има да снимаат уште мнооогуу многуу за 19ка да изедат а и сеуште не е крај, ова ни е грешка и поука да не летаме толку многу во воздух за друг пат, ЗАСЕКОГАШ ЌЕ БИДАМ ГОРД ЦРВЕН ЃАВОЛ, ЈУНАЈТЕД НЕ Е КЛУБ, ЈУНАЈТЕД Е РЕЛИГИЈА! GGMU! <3
Почит за ова!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
АКО НИШТО ДРУГО НАШИТЕ ФАНОВИ ОСТАНАА ВЕРНИ ДО КРАЈ, И ГИ ПОЗДРАВИЈА КУЛТУРНО СИТЕ СО АПЛАУЗИ, А НЕ КО КОМШИИНЕ ШТО ВИКАА ,,YOU'LL NEVER WALK ALONE" И КОГА ГУБАТ 0-1 ДОМА 10 МИНУТИ ПРЕД КРАЈ СИТЕ ДА ПОЧНАТ ДА ГИ НАПУШТААТ ТРИБИНИТЕ!

Гордост сме за англискиот фудбал и во победа и во пораз!

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Оваа утакмица каква таква ја добија.
Сеа од другото коло мислам дека ќе направат една прекрасна серија од утакмици.
Битката ја добија,но не и војната.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Koj ke jade kopacka u glava, kolku se koeficientite?
Во јули Еванс иде во Реал! Ставам пари уште денес :)
--- надополнето: Oct 23, 2011 2:36 PM ---
АКО НИШТО ДРУГО НАШИТЕ ФАНОВИ ОСТАНАА ВЕРНИ ДО КРАЈ, И ГИ ПОЗДРАВИЈА КУЛТУРНО СИТЕ СО АПЛАУЗИ, А НЕ КО КОМШИИНЕ ШТО ВИКАА ,,YOU'LL NEVER WALK ALONE" И КОГА ГУБАТ 0-1 ДОМА 10 МИНУТИ ПРЕД КРАЈ СИТЕ ДА ПОЧНАТ ДА ГИ НАПУШТААТ ТРИБИНИТЕ!

Гордост сме за англискиот фудбал и во победа и во пораз!
Брат не заебавај, не ги виде како си идеа на 3-1? Имаше многу што заминаа.

B

BooBojan

Гостин
Примам било каков облог,на кило крв дека Јунајтед е шампион(моја страна),кој сака слободно нека каже!
Флечер,Фердинанд и Евра,казни по 2месеци неиграње,па пичка му матер кога играш за клубот играј како Руни,Џонс со срце а не како пички играа и само ја спореа играта.
Нани го вадат еј Нани најдобриот играч!!!Со кој мозок тоа нешто??
Требаше после црвениот Рио аут,Џонс ин,и играј со 3-4-2 формација.Валенсија место Јанг,Нани лево,Валенсија десно,Руни малце поповлечен.
Кој знае сега кои играчи ке добиваат копачки во глава од Ферги!
Ама едно знам,дека ќе бидеме шампиони гарант.

Hellscream no.1

Hellscream-pRo~~cs-1.6
Член од
25 мај 2009
Мислења
7
Поени од реакции
1
Bravo majstore, toa e toa, nema sto drugo da se kaze! FOREVER RED DEVIL!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Брат не заебавај, не ги виде како си идеа на 3-1? Имаше многу што заминаа.
Мормално стално има такви што го искажуваат револтот на таков начин, ама тие добри 70% што останаа се испонашаа многу покултурно отколку што очекував (читај: отколку што би се испонашал јас :) :) )

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Сега, бателете дупење на здрав мозок , напијајте се едно парацетамолче и дирек в кревет напокријајте се со 3-4 кебиња не се познава срамот , и .... спијај дрочи.
Парацетамолчето е голтнато ради... температура да не се крени ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom