Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Падобранци колку сакаш (и нејќеш) :)
Ок, ни дојде ова добро за памет, дека не треба многу да се експериментира со поставата и да се спуштиме малку на земја..... ако ништо друго ќе се извлечат многу поуки од ова...... јбг, утешително!

ВИДИЧ - Само толку имам да кажам. И 10 да ни дадат и 20 да ни дадат никогаш нема да го почувствуваат црвениот ѓаволски дух, има да снимаат уште мнооогуу многуу за 19ка да изедат а и сеуште не е крај, ова ни е грешка и поука да не летаме толку многу во воздух за друг пат, ЗАСЕКОГАШ ЌЕ БИДАМ ГОРД ЦРВЕН ЃАВОЛ, ЈУНАЈТЕД НЕ Е КЛУБ, ЈУНАЈТЕД Е РЕЛИГИЈА! GGMU! <3

Свесни сте колку не заебаваат? Ова не сум го доживеал досега. Дури и сам ќе почнам да се зафркавам, стегам лајкови на кој и да тропне нешто смешно.
Сити заслужија, не надиграа и тоа како. Ама ќе им вратиме!

ВИДИЧ - Само толку имам да кажам. И 10 да ни дадат и 20 да ни дадат никогаш нема да го почувствуваат црвениот ѓаволски дух, има да снимаат уште мнооогуу многуу за 19ка да изедат а и сеуште не е крај, ова ни е грешка и поука да не летаме толку многу во воздух за друг пат, ЗАСЕКОГАШ ЌЕ БИДАМ ГОРД ЦРВЕН ЃАВОЛ, ЈУНАЈТЕД НЕ Е КЛУБ, ЈУНАЈТЕД Е РЕЛИГИЈА! GGMU! <3

Почит за ова!

АКО НИШТО ДРУГО НАШИТЕ ФАНОВИ ОСТАНАА ВЕРНИ ДО КРАЈ, И ГИ ПОЗДРАВИЈА КУЛТУРНО СИТЕ СО АПЛАУЗИ, А НЕ КО КОМШИИНЕ ШТО ВИКАА ,,YOU'LL NEVER WALK ALONE" И КОГА ГУБАТ 0-1 ДОМА 10 МИНУТИ ПРЕД КРАЈ СИТЕ ДА ПОЧНАТ ДА ГИ НАПУШТААТ ТРИБИНИТЕ!

Гордост сме за англискиот фудбал и во победа и во пораз!

Оваа утакмица каква таква ја добија.
Сеа од другото коло мислам дека ќе направат една прекрасна серија од утакмици.
Битката ја добија,но не и војната.

Koj ke jade kopacka u glava, kolku se koeficientite?

Во јули Еванс иде во Реал! Ставам пари уште денес :)
--- надополнето: Oct 23, 2011 2:36 PM ---
АКО НИШТО ДРУГО НАШИТЕ ФАНОВИ ОСТАНАА ВЕРНИ ДО КРАЈ, И ГИ ПОЗДРАВИЈА КУЛТУРНО СИТЕ СО АПЛАУЗИ, А НЕ КО КОМШИИНЕ ШТО ВИКАА ,,YOU'LL NEVER WALK ALONE" И КОГА ГУБАТ 0-1 ДОМА 10 МИНУТИ ПРЕД КРАЈ СИТЕ ДА ПОЧНАТ ДА ГИ НАПУШТААТ ТРИБИНИТЕ!

Гордост сме за англискиот фудбал и во победа и во пораз!
Брат не заебавај, не ги виде како си идеа на 3-1? Имаше многу што заминаа.

Примам било каков облог,на кило крв дека Јунајтед е шампион(моја страна),кој сака слободно нека каже!
Флечер,Фердинанд и Евра,казни по 2месеци неиграње,па пичка му матер кога играш за клубот играј како Руни,Џонс со срце а не како пички играа и само ја спореа играта.
Нани го вадат еј Нани најдобриот играч!!!Со кој мозок тоа нешто??
Требаше после црвениот Рио аут,Џонс ин,и играј со 3-4-2 формација.Валенсија место Јанг,Нани лево,Валенсија десно,Руни малце поповлечен.
Кој знае сега кои играчи ке добиваат копачки во глава од Ферги!
Ама едно знам,дека ќе бидеме шампиони гарант.

Bravo majstore, toa e toa, nema sto drugo da se kaze! FOREVER RED DEVIL!

Брат не заебавај, не ги виде како си идеа на 3-1? Имаше многу што заминаа.
Мормално стално има такви што го искажуваат револтот на таков начин, ама тие добри 70% што останаа се испонашаа многу покултурно отколку што очекував (читај: отколку што би се испонашал јас :) :) )

Сега, бателете дупење на здрав мозок , напијајте се едно парацетамолче и дирек в кревет напокријајте се со 3-4 кебиња не се познава срамот , и .... спијај дрочи.
Парацетамолчето е голтнато ради... температура да не се крени ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom