Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

H

-HRO

Гостин
Гордо ќе кажам дека сум фан на Манчестер Јунајтед и покрај овој пораз.
Ете има и такви црни денови...но борбата за шампионската титула продолжува....
Добро нека се спремаат за реваншот.... :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
1-10 да загубат јунајтед е јунајтед во однос на сити имаат муви да јадат и во титули и во победи кај и да е фергусон ке го врати клубот во форма за 2-3 недели

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.941
Поени од реакции
22.092
Гордо ќе кажам дека сум фан на Манчестер Јунајтед и покрај овој пораз.
Ете има и такви црни денови...но борбата за шампионската титула продолжува....
Добро нека се спремаат за реваншот.... :)
Се кладиме ако сакаш дека САФ пак ќе одмара играчи и за таа утакмица така да не се надевај многу !!!!!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.793
Поени од реакции
9.620
Тоа е тоа...и во победи и во порази треба да сме големи. Честитки до граѓаните.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Arhitektu smiri se be :) Ima koj da misli mesto nas :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Каква петарда бе, со фитиљ оваа беше, како може да се толку смешни не ми е јасно, гледаат дека е загубен мечот одамна 1:3, 1:4, и пак остануваат со 2ца у одбрана. У продолжението ни дадоа 3 гола шо се вика. Летнале они напред ќе израмнувале...у секој случај добар бокс за Јунајтед, утакмицата толку ме потсети на поразот на Челзи од Сити дома 2:4 или колку беше кога имаа црвени картони, само шо нашите излегоа посмешни во финишот и поубаво ја украсија тортата. Жал ми е за Јанг и Руни, се мачеа но кога не бива не бива. Да немаше црвен картон сигурен сум ќе гледавме поинаков меч, но тоа е тоа, повеќе од заслужена победа за Сити. Ќе бидат осамени на врвот за некое време. Наше е да направиме подолга победничка серија во следните натпревари, зашто Сити очигледно не губи лесно бодови. И да не заборавам, Силва е машина. Секоја чест за партијата.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.941
Поени од реакции
22.092
Како и да е , арно кажавте и во добро и во лошо ќе го подржиме Еванс , и да даде господ до крај на живот да игра прва постава пред сите ... зашто то а го заслужи ... ГАВОЛ ДО КРАЈ !!!!!!

A

apidrone

Гостин
И вие се секирате за Керик, за Евра, демек не биле материјал за Манчестер... а Еванс бе??? При здрави Џонс и Видич, овој со Еванс игра... знаев дека ќе си имаме проблеми, али не знаев дека ќе си имаме и понижување. Не знам што да кажам. За казна, цела екипа со Алдершот у вторник. ЦЕЛА!!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
хахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахах 6 комада...за све си имат камата......:pos:
Која камата бе имбецилу, уште година две и ќе почниш за Шити да навиваш, да ти се посерам во клубот!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Како и да е , арно кажавте и во добро и во лошо ќе го подржиме Еванс , и да даде господ до крај на живот да игра прва постава пред сите ... зашто то а го заслужи ... ГАВОЛ ДО КРАЈ !!!!!!
Каков еванс бе брат.. каков црни еванс. Кажи ми една.. ама баш ЕДНА е*ана утакмица кога добро ја изиграл?

Kajgana Shop

На врв Bottom