Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.801
Катастрофална одбрана , Рио не постои на терен еј не го спомнаа ... евра со втор шупак ( а и веќе некое време игра лошо ) , еванс класика !!!!!!!!!!
--- надополнето: Oct 23, 2011 2:01 PM ---
Ова ти се вика класичќно потценување на противник .. и наместо да се игра со најдобрите .. се игра со најслабите играчи !!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
A sto da pravat koga stoper dobi crven karton? Ne e semoken Rio. Toa e sea, sreka sto doaga ova na pocetok na sezona da se svestat malce.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Baahahhaahaah ne napunija po proopis , ako ako taka im treba malce da gi zdrma nesto... ne ko mrtvaci da igraat i da igra smalling , welbek , flecer , EVANS, HAHAHA ako akoo neka eksperimentira vampirot pak :))

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.801
Еванс никогаш не играл добро за Манчестер НИКОГАШ ( нормално ако не рачунате со екипи од шеста лига ) !!!! Незнам како заслужи да игра воопшто прва постава пред сите останати !!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еванс никогаш не играл добро за Манчестер НИКОГАШ ( нормално ако не рачунате со екипи од шеста лига ) !!!! Незнам како заслужи да игра воопшто прва постава пред сите останати !!!
Abe? Protiv Inter koj go stavi Ibra u dzeb? Ili ne se vazi toa?

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Флечер беше дупка денес..али за голот класика:cuc:

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.801
Ете зашто е подобар Чика од Велбек кога ја прима топката не ја силува него гледа што е најдобро и најпаметно во дадена ситуација !!!
--- надополнето: Oct 23, 2011 2:14 PM ---
Ти текнува со барса у финале , наместо да ги расчистува топките му се враќаа у 16ник пред голман !!!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Џену ако гледаме така.. значи ние треба да земеме и некој друг што игра само некоја утакмици добри.. а другите 10 игра катастрофа.. Ова ти е случај со Еванс ќе изигра една добра другите 5 катастрофа.. Нас ни треба стандарден играч у одбрана кој ќе ја одржува формата од утакмица во утакмица и со самото тоа ќе ја подига! Еванс има изиграно неколку добри утакмици.. таа со Челзи коа го чуваше Дроба.. ете Ибра коа го чуваше.. ама со другите шо прајме?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џену ако гледаме така.. значи ние треба да земеме и некој друг што игра само некоја утакмици добри.. а другите 10 игра катастрофа.. Ова ти е случај со Еванс ќе изигра една добра другите 5 катастрофа.. Нас ни треба стандарден играч у одбрана кој ќе ја одржува формата од утакмица во утакмица и со самото тоа ќе ја подига! Еванс има изиграно неколку добри утакмици.. таа со Челзи коа го чуваше Дроба.. ете Ибра коа го чуваше.. ама со другите шо прајме?
Ne rekov jas nisto za toa, samo architect rece deka nemalo mec sto go izigral dobar. Mu posociv primer.
Ne, stvarno ne znam samo kade pogresi Evans sezonava pa za da go rugate tolku ili pa go nema Carrick i sega Evans ke go rugame? :) Da znam, zgresi so crveniov karton ama morase nekako da go zapre. Site partii sto gi odigra dosega bea gore dole solidni, imase dobri cistki napraveno. Ne e klasa kako Vidic i Rio ama pa vie nesposoben go napravivte.

Kajgana Shop

На врв Bottom