Abe? Protiv Inter koj go stavi Ibra u dzeb? Ili ne se vazi toa?Еванс никогаш не играл добро за Манчестер НИКОГАШ ( нормално ако не рачунате со екипи од шеста лига ) !!!! Незнам како заслужи да игра воопшто прва постава пред сите останати !!!
Ти текнува со барса у финале , наместо да ги расчистува топките му се враќаа у 16ник пред голман !!!Abe? Protiv Inter koj go stavi Ibra u dzeb? Ili ne se vazi toa?
Џену ако гледаме така.. значи ние треба да земеме и некој друг што игра само некоја утакмици добри.. а другите 10 игра катастрофа.. Ова ти е случај со Еванс ќе изигра една добра другите 5 катастрофа.. Нас ни треба стандарден играч у одбрана кој ќе ја одржува формата од утакмица во утакмица и со самото тоа ќе ја подига! Еванс има изиграно неколку добри утакмици.. таа со Челзи коа го чуваше Дроба.. ете Ибра коа го чуваше.. ама со другите шо прајме?Abe? Protiv Inter koj go stavi Ibra u dzeb? Ili ne se vazi toa?
Ne rekov jas nisto za toa, samo architect rece deka nemalo mec sto go izigral dobar. Mu posociv primer.Џену ако гледаме така.. значи ние треба да земеме и некој друг што игра само некоја утакмици добри.. а другите 10 игра катастрофа.. Ова ти е случај со Еванс ќе изигра една добра другите 5 катастрофа.. Нас ни треба стандарден играч у одбрана кој ќе ја одржува формата од утакмица во утакмица и со самото тоа ќе ја подига! Еванс има изиграно неколку добри утакмици.. таа со Челзи коа го чуваше Дроба.. ете Ибра коа го чуваше.. ама со другите шо прајме?