- Член од
- 19 февруари 2006
- Мислења
- 2.236
- Поени од реакции
- 351
Ќе си платиш ларта два патиА што ако аплицирам од сите тројца што планираме да одиме и се паднат на двајца? ( дај Боже барем еден )
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ќе си платиш ларта два патиА што ако аплицирам од сите тројца што планираме да одиме и се паднат на двајца? ( дај Боже барем еден )
Ќе платам, туку друго ми беше зборот, да не излезе некој дефект, како што вика Видук мајмунскатаЌе си платиш ларта два пати
Моја претпоставка е дека по број на лична карта или пасош е заштитата, не гледам друг начин.Ќе платам, туку друго ми беше зборот, да не излезе некој дефект, како што вика Видук мајмунската
Да ама поинаков е системот кај нив.А што е форава со мадридистиве и нивна пења на фб? Гледам се фалат дека ќе имало за нив секако карти? Пењите се официјални фан клубови? Имаат бенефиции?
Да, предност за карти ќе имаат тие што биле активни во пењата, односно имаат членски и го прателе Реал на Бернабе или на гостувања кога пењата организирала.А што е форава со мадридистиве и нивна пења на фб? Гледам се фалат дека ќе имало за нив секако карти? Пењите се официјални фан клубови? Имаат бенефиции?
Ако имаш пари на сите картички ќе ти повлече пари на ситеНе разбирам зошто би имало ризик со двојни информации.
Ќе аплицирам од кај мене со све легални документи и картичка.
Истото ќе го направам и од кај татко ми и брат ми. Значи различни личности, различни пасоши, различни картички, различна ИП адреса бидејки ќе аплицирам преку мобилните.
Сеуште немам прочитано детално што ако ме извлечат (рецимо) на 2 апликации. Колку што сум информиран ако те извлечат имаш рок од 2-3 дена да уплатиш. Ако не ги купиш картите онда те бришат и избираат следен апликант што не е извлечен во барабанот итн.
Ц ц ц цАко имаш пари на сите картички ќе ти повлече пари на сите