Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Отвараме против Вест Хем дома на 12 август

S

silmarillion

Гостин
Генерално земено добар е распоредов ако вака остане.

Задњите 5 утакмици се за фото финиш :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.890
Поени од реакции
22.974
Имаме нов Видич и Фердинанд во одбраната..Уште Фабињо да се донесе и барем еден напагач..

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ме радува тоа во статијата погоре, за квалитетите на Линделоф со топка. Ни фали таков стопер, што сака и знае да игра со топката. Погба, Мики, Мата и остали речиси секоја акција се враќаа поназад да примат топка, Фелаини речиси секоја ја враќа назад, Керик е веќе стар да се рачуна на него. Баш ме интересира што планира Мурињо со средината, дали ќе го врати Погба поназад со Ерера, или ќе го форсира на 10ка, а назад Фелаини и Ерера (се молам да не е второто).

Што има ново за Мората, Фабињо и остали? Перишич чинам готов беше, ама после излезе не се согласувале за цената.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
Имаме нов Видич и Фердинанд во одбраната..Уште Фабињо да се донесе и барем еден напагач..
Чекај другар, да ги видиме една сезона, не избрзувај со муабетиве :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Муабетов ти е, не умри магаре до зелена трева.
Барем нека ни објасни кој е Видиќ, кој е Фердинанд од двајцата, да не скитаме.

Ме радува тоа во статијата погоре, за квалитетите на Линделоф со топка. Ни фали таков стопер, што сака и знае да игра со топката. Погба, Мики, Мата и остали речиси секоја акција се враќаа поназад да примат топка, Фелаини речиси секоја ја враќа назад, Керик е веќе стар да се рачуна на него. Баш ме интересира што планира Мурињо со средината, дали ќе го врати Погба поназад со Ерера, или ќе го форсира на 10ка, а назад Фелаини и Ерера (се молам да не е второто).

Што има ново за Мората, Фабињо и остали? Перишич чинам готов беше, ама после излезе не се согласувале за цената.
Мората ќе биде неделава изгледа, тука само за формалности се работи, за Перишиќ нема ништо ново а за Фабињо стандард, остана на тие блогерските шпекулации, затоа реков јас да се почека да пише мислење барем некој што е по занимање новинар. Еве другаров од погоре ги има Видиќ и Фердинанд, уште него го чекал.
Имало на списокот на Мурињо и ДМ за пазарење ама мислам дека само нагаѓаат интернет фанатициве дека се работи за Робињо од средината. :D

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.890
Поени од реакции
22.974
:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Муабетов ти е, не умри магаре до зелена трева.
Сигурен аум дека одбраната ке ни е стабилна,за нападот со Мората(ако го зедеме)сум скептичен.Мора и средината да ја оправиме..има уште работа.

Видич е белиот.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.540
Поени од реакции
8.109
Сигурен аум дека одбраната ке ни е стабилна,за нападот со Мората(ако го зедеме)сум скептичен.Мора и средината да ја оправиме..има уште работа.

Видич е белиот.
Со тој процент на tackles тешко дека белиот е Видич, пре би рекој баји да е видич зашто коси се пред себе и става глава кај што ретко кој се осудува.

У секој случај не треба да се претера со кревање на прашина.Инаку не требаше Баји да прави операција на рамото?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.853
Поени од реакции
11.516
Видич е белиот.
Мислиш Фердинанд. На будала ко Баји ака мали Видич му фалеше ваков командант во одбрана.

Kajgana Shop

На врв Bottom