- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.961
- Поени од реакции
- 41.247
У тобако у аеродром и цвеќара розе веро два.А карти за суперкупов кај има ?
У тобако у аеродром и цвеќара розе веро два.А карти за суперкупов кај има ?
Имаме нов Видич и Фердинанд во одбраната..Уште Фабињо да се донесе и барем еден напагач..
Чекај другар, да ги видиме една сезона, не избрзувај со муабетивеИмаме нов Видич и Фердинанд во одбраната..Уште Фабињо да се донесе и барем еден напагач..
Барем нека ни објасни кој е Видиќ, кој е Фердинанд од двајцата, да не скитаме.![]()
![]()
Муабетов ти е, не умри магаре до зелена трева.
Мората ќе биде неделава изгледа, тука само за формалности се работи, за Перишиќ нема ништо ново а за Фабињо стандард, остана на тие блогерските шпекулации, затоа реков јас да се почека да пише мислење барем некој што е по занимање новинар. Еве другаров од погоре ги има Видиќ и Фердинанд, уште него го чекал.Ме радува тоа во статијата погоре, за квалитетите на Линделоф со топка. Ни фали таков стопер, што сака и знае да игра со топката. Погба, Мики, Мата и остали речиси секоја акција се враќаа поназад да примат топка, Фелаини речиси секоја ја враќа назад, Керик е веќе стар да се рачуна на него. Баш ме интересира што планира Мурињо со средината, дали ќе го врати Погба поназад со Ерера, или ќе го форсира на 10ка, а назад Фелаини и Ерера (се молам да не е второто).
Што има ново за Мората, Фабињо и остали? Перишич чинам готов беше, ама после излезе не се согласувале за цената.
Сигурен аум дека одбраната ке ни е стабилна,за нападот со Мората(ако го зедеме)сум скептичен.Мора и средината да ја оправиме..има уште работа.![]()
![]()
Муабетов ти е, не умри магаре до зелена трева.
Со тој процент на tackles тешко дека белиот е Видич, пре би рекој баји да е видич зашто коси се пред себе и става глава кај што ретко кој се осудува.Сигурен аум дека одбраната ке ни е стабилна,за нападот со Мората(ако го зедеме)сум скептичен.Мора и средината да ја оправиме..има уште работа.
Видич е белиот.
Мислиш Фердинанд. На будала ко Баји ака мали Видич му фалеше ваков командант во одбрана.Сигурен аум дека одбраната ке ни е стабилна,за нападот со Мората(ако го зедеме)сум скептичен.Мора и средината да ја оправиме..има уште работа.
Видич е белиот.