- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.898
- Поени од реакции
- 40.769
У тобако у аеродром и цвеќара розе веро два.А карти за суперкупов кај има ?
У тобако у аеродром и цвеќара розе веро два.А карти за суперкупов кај има ?
Имаме нов Видич и Фердинанд во одбраната..Уште Фабињо да се донесе и барем еден напагач..
Чекај другар, да ги видиме една сезона, не избрзувај со муабетивеИмаме нов Видич и Фердинанд во одбраната..Уште Фабињо да се донесе и барем еден напагач..
Барем нека ни објасни кој е Видиќ, кој е Фердинанд од двајцата, да не скитаме.
Муабетов ти е, не умри магаре до зелена трева.
Мората ќе биде неделава изгледа, тука само за формалности се работи, за Перишиќ нема ништо ново а за Фабињо стандард, остана на тие блогерските шпекулации, затоа реков јас да се почека да пише мислење барем некој што е по занимање новинар. Еве другаров од погоре ги има Видиќ и Фердинанд, уште него го чекал.Ме радува тоа во статијата погоре, за квалитетите на Линделоф со топка. Ни фали таков стопер, што сака и знае да игра со топката. Погба, Мики, Мата и остали речиси секоја акција се враќаа поназад да примат топка, Фелаини речиси секоја ја враќа назад, Керик е веќе стар да се рачуна на него. Баш ме интересира што планира Мурињо со средината, дали ќе го врати Погба поназад со Ерера, или ќе го форсира на 10ка, а назад Фелаини и Ерера (се молам да не е второто).
Што има ново за Мората, Фабињо и остали? Перишич чинам готов беше, ама после излезе не се согласувале за цената.
Сигурен аум дека одбраната ке ни е стабилна,за нападот со Мората(ако го зедеме)сум скептичен.Мора и средината да ја оправиме..има уште работа.
Муабетов ти е, не умри магаре до зелена трева.
Со тој процент на tackles тешко дека белиот е Видич, пре би рекој баји да е видич зашто коси се пред себе и става глава кај што ретко кој се осудува.Сигурен аум дека одбраната ке ни е стабилна,за нападот со Мората(ако го зедеме)сум скептичен.Мора и средината да ја оправиме..има уште работа.
Видич е белиот.
Мислиш Фердинанд. На будала ко Баји ака мали Видич му фалеше ваков командант во одбрана.Сигурен аум дека одбраната ке ни е стабилна,за нападот со Мората(ако го зедеме)сум скептичен.Мора и средината да ја оправиме..има уште работа.
Видич е белиот.