Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.852
Поени од реакции
5.676
остај тие муабети за Варела едноклеточното суштество.. вие Баварци шо планирате со Ренато Санчез под број 1 и дали ќе има Ауди Куп оваа година под број 2 :icon_lol: :icon_lol:

п.с само јас ли мислам дека најкасапската одбрана би ја имале со Баји и тој лудиот црнец Санчез од Ајакс :pos:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.379
Поени од реакции
26.355
остај тие муабети за Варела едноклеточното суштество.. вие Баварци шо планирате со Ренато Санчез под број 1 и дали ќе има Ауди Куп оваа година под број 2 :icon_lol: :icon_lol:

п.с само јас ли мислам дека најкасапската одбрана би ја имале со Баји и тој лудиот црнец Санчез од Ајакс :pos:
Ќе има Ауди Куп во август, да. Ливерпул и Атлетико Мадрид ќе учествуваат. Третиот тим наскоро ќе се договори.
Како што изјави Анчелоти, Ренато останува и го планира следната сезона. Алонсо се пензионира, Кимих ќе игра десен бек па шанса за Ренато конечно повеќе да заигра и да ја врати таа форма од Бенфика и од ЕП.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
Кога ќе се пензионира би сакал да добие некоја функција во клубов заедно со Рио.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Која функција бе види го, овој е за со Кевин Харт да се глупира, кај ќе му дадеш озбилна работа на ретардираниов. :pos:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
Која функција бе види го, овој е за со Кевин Харт да се глупира, кај ќе му дадеш озбилна работа на ретардираниов. :pos:
Амбасадор на клубов, можи и со помладите да работи. Памтам на Марсиал ко се случил трансферот му кажувал што значи да се носи црвениот дрес. Зависи дали има амбиции да продолжи по тренерските води или не.

Факт е дека делува несериозно и постои сомнеж дека може да извршува некоја сериозна функција, но изминативе сезони фалеа вакви ликови во клубов, ликови кои ја подигнуваа позитивната атмосфера и ја зголемуваа мотивацијата. Еве годинава имаме такви ликови во Ибра, Погба, Баји, Лингард...

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.546
Поени од реакции
8.124
El Confidencial: Keylor Navas' form and De Gea's €70m valuation has seen Real Madrid's management pull back from negotiations with MUFC.[DOUBLEPOST=1495833702][/DOUBLEPOST]Спорт витнес велит дека сме ги прашале псж за Лукас Моура и дела тој бил брзото крило што фали во плановите на Мурињо

Последно уредено:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.847
Поени од реакции
21.652

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Баже од кога стана најрелевантниот фан на Манчестер :facepalm:[DOUBLEPOST=1495876470][/DOUBLEPOST]

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
На вас што ви се скапи картите, само размислете колку би ве чинело да го гледате Јунајтед на друго место и ќе сфатите колку се „евтини“.Секако за тоа што немаме во новчаник ни 100 евра за да го гледаш клубот кој навиваш може да и се заблагодарите на земјата во која што се организира супер купот и нејзината растечка економска состојба.Лошо е што ќе има многу фаци што ради фама ќе отидат на утакмицава, а имаат пристап како да дојдат до картите.Ол ин ол кур не ми чуе и да не стигнам до карта еден ден ќе ги гледаме на Олд Трафорд.

Kajgana Shop

На врв Bottom