ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.772
- Поени од реакции
- 43.978
Многу е просто, ако сака да игра за Англија на СП како што кажа дека ќе му биде последен голем турнир, ќе мора да замине. Е сега има еден мал проблем а тоа е што Евертон се мааалце поамбициозни од што беа и мислам дека сакаат нешто повеќе од моменталниов Руни.
Колку и да има придонесено во клубов мислам дека е време да си избере друг пат ако сака да има поголема минутажа и ако му мисли добро на клубов. И двете страни би биле задоволни по таков епилог во моментов.
Сезонава ми беше дефинитивно најпцујан играч, не можев да го гледам кај шо се влече по терен, но вчера ко влезе во игра ме oблеаа некои емоции и се потсетив на стариот Руни. За мене и покрај се, секогаш ќе биди една од најголемите легенди на Јунајтед и баш затоа се надевам дека ќе си замине летово за да го паметиме Руни што гризеше се пред себе и беше незадржлив, а не Руни што се влечи по терен.
Види, Мајкл Кин не знам колку е апгрејд на моменталниве стопери. Чисто сумњам дека е апгрејд на Баји, Смолинг и Рохо. Смолинг лани имаше одлична сезона, му одговараше играта човек на човек, ги издоминира сите напаѓачи лани. Оваа сезона повреди, турбуленции, ама вчера повторно се играше човек на човек и Смолинг изигра одлично.Мајкл Кин мислам дека е најпаметно решение од секој аспект.
Точно, би бил подобрена верзија од Смолинг. Двајцата се физикалци, брзи, одлични 1 на 1, Ван Дајк е одличен техничар и тоа го прави подобар.И мене некако ми фаќа Ван Дајк, особено зашто е ball playing defender, и веројатно би бил upgrade и на Смолинг, и на Џонс, па и на Рохо. Баји знае со топка.