Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Многу е просто, ако сака да игра за Англија на СП како што кажа дека ќе му биде последен голем турнир, ќе мора да замине. Е сега има еден мал проблем а тоа е што Евертон се мааалце поамбициозни од што беа и мислам дека сакаат нешто повеќе од моменталниов Руни.
Ако сака да игра за Англија ќе мора да оди а ако не сака и ако решат нашиве дека не им го оптоваруваат буџетот неговите примања за на клупа...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
Колку и да има придонесено во клубов мислам дека е време да си избере друг пат ако сака да има поголема минутажа и ако му мисли добро на клубов. И двете страни би биле задоволни по таков епилог во моментов.

Ако има желба да остани, тоа да би било само под услов да му се намали платата.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Сезонава ми беше дефинитивно најпцујан играч, не можев да го гледам кај шо се влече по терен, но вчера ко влезе во игра ме oблеаа некои емоции и се потсетив на стариот Руни. За мене и покрај се, секогаш ќе биди една од најголемите легенди на Јунајтед и баш затоа се надевам дека ќе си замине летово за да го паметиме Руни што гризеше се пред себе и беше незадржлив, а не Руни што се влечи по терен.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ја што сум најхард фан на Руни сакам да се иди, а не па другиве. Едноставно неговото време замина и мука беше да го гледам како се влече по терен иако на моменти имаше некој потег од стариот Руни но тие потези на една рака се броеа. Само би сакал да остане во ПЛ и да продужам да си го гледам.

Член од
13 март 2015
Мислења
210
Поени од реакции
138
Таман си иде Руни, и Мурињо го внесе на крајот да се опрости со трофеј, како што и му доликува сепак после толку години. Нема што да бара веќе во Јунајтед, да не зборувам што ќе ослободи буџетна плата од 15 милиони евра, лагано Гризман и Матуиди ќе се плаќаат од него.

Член од
16 ноември 2014
Мислења
241
Поени од реакции
251
Обавезно ова, вчера 12/1am се дешаваше :)

B

BooBojan

Гостин
Нaјзaдoвoлен би бил кoгa би ги дoвел Пепе oд Реaл и Линделoф у oдбрaнa.

Приличнo квaлитетнa oдбрaнa би се фoрмирaлa сo некoлку квaлитетни стoпери.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мајкл Кин мислам дека е најпаметно решение од секој аспект.

Член од
13 март 2015
Мислења
210
Поени од реакции
138
Мајкл Кин мислам дека е најпаметно решение од секој аспект.
Види, Мајкл Кин не знам колку е апгрејд на моменталниве стопери. Чисто сумњам дека е апгрејд на Баји, Смолинг и Рохо. Смолинг лани имаше одлична сезона, му одговараше играта човек на човек, ги издоминира сите напаѓачи лани. Оваа сезона повреди, турбуленции, ама вчера повторно се играше човек на човек и Смолинг изигра одлично.

Ако земаат штопер, нека земат некој што ќе биди подобар од овие моменталниве.

Ван Дајк одлична опција, Баји-Ван Дајк стартери, Смолинг и Рохо ротација, Џонс може да оди.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.827
Поени од реакции
67.202
И мене некако ми фаќа Ван Дајк, особено зашто е ball playing defender, и веројатно би бил upgrade и на Смолинг, и на Џонс, па и на Рохо. Баји знае со топка.

Член од
13 март 2015
Мислења
210
Поени од реакции
138
И мене некако ми фаќа Ван Дајк, особено зашто е ball playing defender, и веројатно би бил upgrade и на Смолинг, и на Џонс, па и на Рохо. Баји знае со топка.
Точно, би бил подобрена верзија од Смолинг. Двајцата се физикалци, брзи, одлични 1 на 1, Ван Дајк е одличен техничар и тоа го прави подобар.

Kajgana Shop

На врв Bottom