Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Сликата од вечерта, извинете вака што е поголемка малце, знам дека ќе ме пцуете вие од телефон што читате, оправдано :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
^ Најскапите засилувања сепак, на крајот, си ги оправдаа платите (y)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Срцки мои, сите што ве кудев и фалев, ви ја честитам титулата па од догодина ви (и си) посакувам помалку нервози а повеќе уживанција.

ВЕ САКАМ --- и не прајте (пре)многу глупости деновиве (y)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.907
Поени од реакции
40.818
Честито титула и ЛШ за наредна сезона. Сега само паметни трансфери и стабилизирање на клубот.
:kruna:[DOUBLEPOST=1495666103][/DOUBLEPOST]Идам да им пишам на Хрвативе смештај да не им требит за у Скопје. :D

Последно уредено:
Член од
10 декември 2010
Мислења
6.549
Поени од реакции
8.128
T

Techguru

Гостин
Продавам карти за Уефа супер куп на јужна близу теренот цена 300 евра преостанати уште околу 30 ,информации по ПП

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.611
Поени од реакции
6.406
Честитки титула дечки, фактот што овој трофеј го носи Јунајтед во Скопје + ЛШ и последниот трофеј кој ни недостасуваше не прави да се чуствувам како да сме освоиле ЛШ.

Немам што да напишам а веќе да не сте напишале.
Утакмицава се виде дека се преголем залак за младите вакви финалиња. Децата на Ајакс со исклучок на неколку и кај нас Рашфорд кој ја изигра најслабата утакмица сезонава беа престрашени.

Ми фати око Де Лајт или како веч од Ајакс. 17 години имал малиов а има страшен потенцијал. За нашите копита во одбрана е Рио Фердинанд, а и по стилот на игра ме потсеќа на него.

Сега кажувајте за карти како ќе е работата, праќајте линкови од сите можни фб групи каде може да се дојде до информација.

GLORY!

Kajgana Shop

На врв Bottom