- Член од
- 16 април 2008
- Мислења
- 2.527
- Поени од реакции
- 2.381
Еве го атомскиот фудбал од ЛВГ бе. Што сакате повеќе?!
Марсијал, заедно со Рашфорд, Мата, Мики, и Ибра..Иначе кај го гледате Марсиал во составов? Освен да ротират со Рашфорд на друг начин не гледам да заигра.
Немаме деструктивец во овој состав. Тоа е единствената замерка. Ама, нека го игра овој состав на Олд Трафорд секогаш кога ке играме против екипи кои немаат корпулентни средњаци како денес Лестер.Одлично изиграна утакмица, реши си ги уште во прво и одмарај си после, е вака треба да игра екипа која се бори за титула. Седнувањето на Руни на клупа веднаш резултираше, ете што значи кога си игра Мата на 10ка. Каков проток на топка имавме првото полувреме, еден куп шанси направивме, толку немавме направено заедно на сите 3 порази. Да беа поприсебни Ибра и Рашфорд, можевме уште некој гол да им стегнеме. Ибра се изнашутира и еден куп грешки направи денес, нема збор дека е напаѓачиште ама треба да си се прибере малку.
Oвој состав треба да си го игра Мурињо во ПЛ, Марсиал и Рашфорд може да си ротираат, Мики да се вметне наместо Лингард. Мата не смее да се смене од 10ка. За ваков Руни нема место во прв тим, јас попрво би го пуштил некогаш како шпиц, отколку како 10ка.
Дада и мене тоа ми текна, мислев дека ќе не отворат по средина па и преку Марез јер Блинд е спор ама јако ме демантираше Блинд.Шала на страна се очекуваше сличен развој на настаните во поглед на креација едноставно од авион се гледаше.Криво ми е што Ибра ги зезна оние пасови на Погба, ко што кажа некој член само чави иниеста пирло па и модрич онакви пасови даваа/т.Немаме деструктивец во овој состав. Тоа е единствената замерка. Ама, нека го игра овој состав на Олд Трафорд секогаш кога ке играме против екипи кои немаат корпулентни средњаци како денес Лестер.
Побрзи одлуки носи ама и интелегентни, а не врати ја назад или рокни ја десно на Валенсија па што биде биде.Мата е спор ама дава топки со очи што би рекле постарите, дава точни пасови и знае да задржи топка и да стопира.Руни за жал се од ова што најбројав или изгубил или е скоро изгубено.А и за брзината ќе пишев прееска, ни Мата не е нешто побрз од сегашниов Руни ама многу побрзо носи одлуки отколку капитенот.
За кого збориш...Ајде не се жалете, како ние ја преболевме легендата - така и вие.