Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само не сфаќам каде виде Стелт дека ни е потребно или сме во фаза за преболување :pos: Тоа беше пред 3 сезони.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Само не сфаќам каде виде Стелт дека ни е потребно или сме во фаза за преболување :pos: Тоа беше пред 3 сезони.
Па добро тоа може важи за тебе и уште некои други, али како што читав и читам, уште тука некои сметаат дека Руни е WC играч. Напишаното ми беше повеќе за нив, знам дека Руни е „испеана песна“ за повеќето од вас.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па добро тоа може важи за тебе и уште некои други, али како што читав и читам, уште тука некои сметаат дека Руни е WC играч. Напишаното ми беше повеќе за нив, знам дека Руни е „испеана песна“ за повеќето од вас.
Еден е :D Ама зошто рече дека не губи време со мене да се објаснува, еве може тебе ќе те цитира, како „странец“ :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Еден е :D Ама зошто рече дека не губи време со мене да се објаснува, еве може тебе ќе те цитира, како „странец“ :)
Денес седев со фан на Барса и со фан на Јувентус кои го рекоа истото, ако чита - ете му повеќе „странци“...

R

red.devil

Гостин
Немојте да мислите ви одам само контра или не сум задоволен од денешниов резултат али преоптимистички сте настроени ако мислите дека готово е, Мурињо ќе се откажи од него... Настрана што денешниов скор повеќе беше сплет на околноссти отколку продукт на добрата игра, али ај да не ви кварам расположение. :)

Sent from my D6503 using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Реално иако сум за да се седне на клупа, немора одма да значи дека Јунајтед победи ради тоа што Руни не играше. Плус како што кажа ред девил погоре, мислам дека не бевме до толку надмоќни за да водиме 4-0 на полувреме, иако имавме дури и неколку одлични шанси што не ги искористивме, сепак 3 гола дадовме по корнер. :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.033
Поени од реакции
2.060
И Фил Невил се согласи дека тимот игра далеку подобро без Руни. Ми беше чудно да јаде гомна за него. Исто така кажа дека го купиле Мата со Мојс да игра на 10ка, а никогаш не играл таму заради Руни. Гениј. Иначе мислам ќе се испичкари пак Мурињо и ќе го врати у прв тим.
И не знам за кој кур се замара со рекордот, кога Рашфорд ќе му го сруши за 7-8 години :D

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Се согласувам со ова. Не мора да значи дека со утакмицава составот е решен и дека Руни ќе биде седнат на клупа засекогаш. Ништо чудно пак да си го врати местото назад оти знаеме дека Ерера и Мата не се познати по константна добра игра, посебно првиов.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.046
Поени од реакции
68.011
Реално иако сум за да се седне на клупа, немора одма да значи дека Јунајтед победи ради тоа што Руни не играше. Плус како што кажа ред девил погоре, мислам дека не бевме до толку надмоќни за да водиме 4-0 на полувреме, иако имавме дури и неколку одлични шанси што не ги искористивме, сепак 3 гола дадовме по корнер. :)
Да ги тргнеме головите на страна. Кога последен пат Јунајтед креирал волку шанси за едно полувреме, со ваква течна и брза игра? Она што го збореше Мурињо цел пост меч, брзина на играта. Иако, и јас мислам дека ке го врати Руни во составот и пак ке го гледаме Мата на крило.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
јас па мислам дека побитна ствар беше тоа шо не играше Фелаини отколку Руни..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom