- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.333
- Поени од реакции
- 4.242
^Швајни и Руни ваљда 

Па добро тоа може важи за тебе и уште некои други, али како што читав и читам, уште тука некои сметаат дека Руни е WC играч. Напишаното ми беше повеќе за нив, знам дека Руни е „испеана песна“ за повеќето од вас.Само не сфаќам каде виде Стелт дека ни е потребно или сме во фаза за преболувањеТоа беше пред 3 сезони.
Еден еПа добро тоа може важи за тебе и уште некои други, али како што читав и читам, уште тука некои сметаат дека Руни е WC играч. Напишаното ми беше повеќе за нив, знам дека Руни е „испеана песна“ за повеќето од вас.
Денес седев со фан на Барса и со фан на Јувентус кои го рекоа истото, ако чита - ете му повеќе „странци“...Еден еАма зошто рече дека не губи време со мене да се објаснува, еве може тебе ќе те цитира, како „странец“
![]()
Да ги тргнеме головите на страна. Кога последен пат Јунајтед креирал волку шанси за едно полувреме, со ваква течна и брза игра? Она што го збореше Мурињо цел пост меч, брзина на играта. Иако, и јас мислам дека ке го врати Руни во составот и пак ке го гледаме Мата на крило.Реално иако сум за да се седне на клупа, немора одма да значи дека Јунајтед победи ради тоа што Руни не играше. Плус како што кажа ред девил погоре, мислам дека не бевме до толку надмоќни за да водиме 4-0 на полувреме, иако имавме дури и неколку одлични шанси што не ги искористивме, сепак 3 гола дадовме по корнер.![]()