Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
За жал ваквата игра на Јунајтед ќе доведе до губење на некои членови на форумов , али беш га ,секој успех има цена :D !

Член од
13 мај 2016
Мислења
502
Поени од реакции
969
Иначе кај го гледате Марсиал во составов? Освен да ротират со Рашфорд на друг начин не гледам да заигра.
Марсијал, заедно со Рашфорд, Мата, Мики, и Ибра..
5 играчи, 4 позиции..само нека ја врати тој формата од лани..ќе игра секако.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ене против Зарја шанса нека даде 3 гола кога Нортхемптон беа јаки. Против овие од СССР нека се направи комбинација од Ромеро, Мемфис, Шнајдерлин, Руни, Фелаини, Дармијан, ТФМ, Јанг, Лингард, и Мики и Марсијал секако ако се здрави. Ибра и Погба ни на крај памет ни на клупа, не мора на вакви натпревари да се ризикуваат.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Оние 2 паса што му ги уфрли Погба на Ибра, значи Барса ќе си касне од газот што воопшто не пројави интерес за црново. Такво нешто само од Чави и Иниеста се гледа/ше, евентуално Мордич.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.051
Поени од реакции
68.025
Одлично изиграна утакмица, реши си ги уште во прво и одмарај си после, е вака треба да игра екипа која се бори за титула. Седнувањето на Руни на клупа веднаш резултираше, ете што значи кога си игра Мата на 10ка. Каков проток на топка имавме првото полувреме, еден куп шанси направивме, толку немавме направено заедно на сите 3 порази. Да беа поприсебни Ибра и Рашфорд, можевме уште некој гол да им стегнеме. Ибра се изнашутира и еден куп грешки направи денес, нема збор дека е напаѓачиште ама треба да си се прибере малку.

Oвој состав треба да си го игра Мурињо во ПЛ, Марсиал и Рашфорд може да си ротираат, Мики да се вметне наместо Лингард. Мата не смее да се смене од 10ка. За ваков Руни нема место во прв тим, јас попрво би го пуштил некогаш како шпиц, отколку како 10ка.
Немаме деструктивец во овој состав. Тоа е единствената замерка. Ама, нека го игра овој состав на Олд Трафорд секогаш кога ке играме против екипи кои немаат корпулентни средњаци како денес Лестер.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Кога Мата се користи на позиција која му е природна ..... Со кој памет го играат крило не ми е јасно, а се тоа поради капитенот. Искрено жал ми е кога го гледам колку му е слаб и како топка неможе да смири, но тоа е.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А и за брзината ќе пишев прееска, ни Мата не е нешто побрз од сегашниов Руни ама многу побрзо носи одлуки отколку капитенот.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.616
Поени од реакции
8.314
Немаме деструктивец во овој состав. Тоа е единствената замерка. Ама, нека го игра овој состав на Олд Трафорд секогаш кога ке играме против екипи кои немаат корпулентни средњаци како денес Лестер.
Дада и мене тоа ми текна, мислев дека ќе не отворат по средина па и преку Марез јер Блинд е спор ама јако ме демантираше Блинд.Шала на страна се очекуваше сличен развој на настаните во поглед на креација едноставно од авион се гледаше.Криво ми е што Ибра ги зезна оние пасови на Погба, ко што кажа некој член само чави иниеста пирло па и модрич онакви пасови даваа/т.

Одлична игра прикажаа, Ерера позитивно изненади и одлично изигра поповлечен иако мислам дека со тимови со појаки везњаци нема да пројде комбинацијава.Нека се врати Шнајдерлин у меч форма он мислам дека е совршен за таа улога, а креацијата нема да трпи со него.Да не го пингам и ја Ред Мен, се виде каков проток мегу средината и Final Third има со вистинска 10ка т.е Мата.

Кај Ибра не ми се свиѓа што на моменти ќе избрза и ќе рокне топка од олд трафорд на етихад.Не знам дали е за седнување на клупа ама не би било лошо да поработи на тоа.Инаку и покрај голот сум против Рашфорд да игра на крило, ко што кажа некој член на моменти заличуваше ко Нани а и му се повторува неколку утакмици назад.Некогаш да изротира колку да освежи страна да, ама секоја утакмица да ја игра таму не.Би можело да се проба Јанг на лево крило при ваков состав.[DOUBLEPOST=1474734125][/DOUBLEPOST]
А и за брзината ќе пишев прееска, ни Мата не е нешто побрз од сегашниов Руни ама многу побрзо носи одлуки отколку капитенот.
Побрзи одлуки носи ама и интелегентни, а не врати ја назад или рокни ја десно на Валенсија па што биде биде.Мата е спор ама дава топки со очи што би рекле постарите, дава точни пасови и знае да задржи топка и да стопира.Руни за жал се од ова што најбројав или изгубил или е скоро изгубено.

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.783
Поени од реакции
9.598
Мата на 10ка само е најфункционален кога има слобода каде сака да се движи. И Ерера мора да игра на ОТ кога мора да нападнеме и кога игра противникот без корпулентен среден играч.

Доста сум задоволен од денешниов перформанс и се надевам час поскоро Мурињо ќе си го дефинира тимот кој ќе биде константен наредниов период.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Ајде не се жалете, како ние ја преболевме легендата - така и вие.

Kajgana Shop

На врв Bottom