Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Пак нека ти биде Блинд штопер пичка ти мајчина. Силуван беше денеска од Диего Коста. И Мемфис е индиректен кривец, каква контра заеба за 0-2 секунди пред голот на Челзи, ццц... :tapp:

Ние ЛШ нема да фатиме иначе, пијаницата титула ќе освојувал. :facepalm::facepalm:

E

Epsilon

Гостин
Матер му ебам негова и психолошки не изеба в мозок, лузери најголеми станавме. Дава гол и ајде рогај ја топката, која тактика е таа да ти ебам се.

Член од
18 февруари 2015
Мислења
73
Поени од реакции
64
Кога имаме 0:0 резултат гледам игра на средина подавања па пасс до голман па пак до средина па пак до голман досадно. Сега кога водевме 1:0 зашто не ја чуваа така топката, требаше да згазат топка задни 15 мин и да не им даат на челзи да ја пипнат овие обратно.,

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Уште ми е чудно како Депај успеа да испосере таков напад.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Hahahah memfis sto napravi pred da ni dadat gol kakva kontra bese toa.
Koj ti e toj pas be da ti ebam toa amebata glupa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.766
Поени од реакции
9.553
И Смoлинг беше нaдвoр oд пoзицијa. Блинд беше сaм дa ги чувa и Тери/Ивaнoвич и Кoстa

R

red.devil

Гостин
Батињава тренираат посед, а кога треба да задржат топка како пичкици ја рогаат од шеснаестерец. Мулиња, мулиња!! Ама ич не заслужуваат ЛШ. Со оглед на тоа што Де Хеа си оди, нека умрат на 5-6 позиција.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Бруки невидени.На 0-1 трча Руни контра мата и лингард не го пратат.После даден гол уште еднаш се бутаме ко мишеви у рупа, а овој Челзи денеска плачеше да се наполни.Депај му е преку кур и едвај ја чека новата сезона, се гледа дека нема никаква желба за игра.Ерера го стави во 94та, што да ти кажам повеќе ? Чудо е како денеска Блинд ја заврши утакмицата без црвен.Во пар продори на Марсијал имаше вишок човек на средина на шеснаесетник, а исто беше и со крајниот лоб обид на Руни.Позитивна оценка од мене денес имаат само Де Геа,Бротвик и Смолинг.Срамота што не си отидовме со 3 бода.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Пофални зборови и за Дармиан утакмицава, одлично ја изигра. Добро е што последниве утакмици почнаа да напаѓаат а не да ја враќаат на секое топката до Де Геа.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Мата па, се бута Руни мина двајца, овој дреме назад, да тргнеше ќе дојдеше топката до него и ќе имаше шанса ако не гол, значи него на големи натпревари никаде го нема.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Што се не фати Де Геа, и го оставија на цедило. Аматерско бранење во самиот финиш, падна концентрацијата од притисокот. Смолинг не можеше да оди веќе, Шнајдерлин гледаше, Блинд се лизна, го оставија Џексон да покрива. :tapp:
А имаше само еден човек да се чува, Коста! Немаме победа против Челзи последните 10 меча, а ваков Челзи кога не го тепавме....Блинд не е крив толку му се можностите, и игра стопер цела сезона...

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Бруки невидени.На 0-1 трча Руни контра мата и лингард не го пратат.После даден гол уште еднаш се бутаме ко мишеви у рупа, а овој Челзи денеска плачеше да се наполни.Депај му е преку кур и едвај ја чека новата сезона, се гледа дека нема никаква желба за игра.Ерера го стави во 94та, што да ти кажам повеќе ? Чудо е како денеска Блинд ја заврши утакмицата без црвен.Во пар продори на Марсијал имаше вишок човек на средина на шеснаесетник, а исто беше и со крајниот лоб обид на Руни.Позитивна оценка од мене денес имаат само Де Геа,Бротвик и Смолинг.Срамота што не си отидовме со 3 бода.
Баш за Смолинг не се согласувам дека имаше преодна оценка. Бркаше муви цела уткамица, надвор од позиција цела утакмица, го оставаше Блинд на цедило. На сите корни Блинд беше тој што чуваше Коста, наместо Смолинг. Може Блинд ја усра на крај, ама и Смолинг беше крив, најди го кај беше он кога примивме гол.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Што се не фати Де Геа, и го оставија на цедило. Аматерско бранење во самиот финиш, падна концентрацијата од притисокот. Смолинг не можеше да оди веќе, Шнајдерлин гледаше, Блинд се лизна, го оставија Џексон да покрива. :tapp:
А имаше само еден човек да се чува, Коста! Немаме победа против Челзи последните 10 меча, а ваков Челзи кога не го тепавме....Блинд не е крив толку му се можностите, и игра стопер цела сезона...

Е заради ова тој на клупа треба да се убие.Не ми се верува еј со таа ограниченост во напад го УБИ ДЕПАЈ. 50 милионско засилување има помала самодоверба од средношколец во Корчагин.[DOUBLEPOST=1454868717][/DOUBLEPOST]
Баш за Смолинг не се согласувам дека имаше преодна оценка. Бркаше муви цела уткамица, надвор од позиција цела утакмица, го оставаше Блинд на цедило. На сите корни Блинд беше тој што чуваше Коста, наместо Смолинг. Може Блинд ја усра на крај, ама и Смолинг беше крив, најди го кај беше он кога примивме гол.
Сигурно не се договараат на терен кој кого ќе чува.Не може, туку Блинд ја усра.А највише ја усраа сите што се повлекоа ко пички.Не се нервирам ич за нерешеново, искрено и кур ме боли веќе за сезонава.Чим оние горе кур ги боли дали ќе играат ЛШ или не, мене уште помалце.Мене ми е криво што 50+ милионски засилувања кај нас 2 години по ред не се доволни добри за прв тим.А тоа се 2/3 играчи или во превод 66.6% по што може да заклучиме дека тој на клупа е грев манастирски и не знае што да прави со она што располага.

Последно уредено:
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.622
Поени од реакции
6.426
Ако имавме некакви шанси за ЛШ сега можеме слободно да и кажеме бај бај.

И нема што да се буниме за Депај дека не го игра, помртов е и од мртвиот на клупа

Kajgana Shop

На врв Bottom