Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.760
Поени од реакции
9.540
Блинд би бил опција како стопер кога би ја диктирале играта и не би бил толку изложен ни на воздушни дуели, ниту со тркачи. Нешто што е во случај пример со Баерн или Барса каде ја држат топката во нога и таков профил на играч од одбраната помага во тоа, но помалку е изложен на дуели, а кај нас Блинд е изложен нон стоп и толку му е капацитетот на таа позиција реално.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.529
Поени од реакции
3.565
Van Gaal on how he'll enjoy weekend: "I will go back home and wine will be ready. An expensive wine. It is from Ed Woodward."
Во намера да го унишат брендот наречен Манчестер Јунајтед.. :tapp::tapp:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Како се нашол Блинд на 3 метри пред противнички гол? Притисок послем прекин не е зошто он ни изведува се. Изгледа му здосадило да биде стопер. :D

Блинд ако е во тимот на Пеп ќе биде главен стопер. Он си обожава такви стопери каде што умеат повеќе со топка и добро ја читат играта. Ќе го остави со уште еден позади да дреме колку да се каже дека има некој, а другите напред ќе бушат.

Освен овие 3 гола имавме ли други шанси?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Сега па криво ми е што не ја гледав утакмицава ради Марсијал и голот на Дерби, како ги изработија :cuc:

Не знам само кој му кур што не ги игра Депај, Јанузај и Переира, аман веќе. Под давање шанса на млади не се подразбира да им дадеш да дебитираат и после да ги заборавиш бе тефтер еден.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.866
Поени од реакции
67.414
Шоуто почнува од околу 4-тата минута... се фали како циган :pos:

S

silmarillion

Гостин
Ајј ја пушти циганската овој стварно хахах : )))Ајде нека пакува куфери, не се уклопи во тимот.

R

red.devil

Гостин
Оф брее, нека киксне следната и скапото вино има да му го извадат низ нос. :pos:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Јексон со Маријал ми изгледа перспективно дуо. Го хејтав меѓутоа вчера изигра доста солидно. Да, против второлигаш игравме ама ме бендиса делот каде се читаа со Марсијал, има тука некоја хемија. За разлика од Дармијан кога игра лево 18-годишњаков е 2 пати подобар.

Мата мислам оти треба конечно да замине. Без разлика што даде гол типчето се губи во времето и просторот и многу грешки прави.
Руни исто така даде екстра голче но со годините што ги има и градбата нема теорија да ја врати брзината и освен во ситуацијии како вчера кога го даде голот незнам каде би бил продуктивен.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Ja се кладам дека Дерби е на исто ниво со Астон Вила по квалитет, тука ние имаме предрасуди 1-2 лига, таму е нешто многу различно, подеднакво се атрактивни за тамошните навивачи...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Еј лекот за победи бил пет пари,а тоа било да не ги гледам[DOUBLEPOST=1454153122][/DOUBLEPOST]Само сеа ми е страв да не ми вика чичко Тандер

Последно уредено:
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Џексон изгледа изгубено, но во исто време се гледа дека е научен да игра добар фудбал, има добар пас и не се плаши да оди напред.[DOUBLEPOST=1454156554][/DOUBLEPOST]Не купија ни еден играч дебилите :cuc::pos:

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom