Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Јас си го кажам моето мислење базирано на изјавите на самиот играч, неговиот агент, и се останато во медиумите. Е сега ..
Агентот негов го турка трансферов да успее :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
На твитер имаше информации дека Ди Марија се согласил за 150 000 фунти плата и дека двата клуба биле блиску до договор :vozbud: Ете ја новата 7-ка :vozbud:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
јуве кога купува играчи коштаат по 300 илјади али затоа кога шиткаат вредат 300 милиони .... заради тоа што дал видал 19 гола во најшупачката лига на свет ... башка да не правиме муабет како јунајтед во налоша сезона во кариера стигна подалеку од јуве во лига на шампиони збори за квалитетите на лигата и тимовите во глобала !!!

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Со здравје и за убо да си ги трошиме парите од Видал :pos:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
јуве кога купува играчи коштаат по 300 илјади али затоа кога шиткаат вредат 300 милиони .... заради тоа што дал видал 19 гола во најшупачката лига на свет ... башка да не правиме муабет како јунајтед во налоша сезона во кариера стигна подалеку од јуве во лига на шампиони збори за квалитетите на лигата и тимовите во глобала !!!
5 голови во ЛШ од 6 настапи, 2 во ЛЕ. Пак ќе ви речам ако е најшупачка лига шо барате играчи од тука? Јуве си бара колку што си го цени, ако го сакате ќе платите ако не ќе се најди некој друг и ќе плати и тое то. И тоа што кажа дека дал 19 гола во лигата доволно кажва колку си го следел Видал, така да залудно е.

Ако го купите Ди Мариа сигурен сум дека Видал нема да го земите...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
5 голови во ЛШ од 6 настапи, 2 во ЛЕ. Пак ќе ви речам ако е најшупачка лига шо барате играчи од тука? Јуве си бара колку што си го цени, ако го сакате ќе платите ако не ќе се најди некој друг и ќе плати и тое то. И тоа што кажа дека дал 19 гола во лигата доволно кажва колку си го следел Видал, така да залудно е.

Ако го купите Ди Мариа сигурен сум дека Видал нема да го земите...
Што врска имаат Видал и Ди Марија? :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Што врска имаат Видал и Ди Марија? :D
Не знам сигурен сум дека ќе вложите минимум 40 милиони во него + платата негова а и со ФФП правилото, а и искрено многу ми се слични играчи. Двата трчат и можат да играт сегде на теренот и да едниот е во генерала крилце другиот box to box ама сепак...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Не знам сигурен сум дека ќе вложите минимум 40 милиони во него + платата негова а и со ФФП правилото, а и искрено многу ми се слични играчи. Двата трчат и можат да играт сегде на теренот и да едниот е во генерала крилце другиот box to box ама сепак...
Оти бе, еве и формација ќе ти направиме со двајцата. :D

man.jpg

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
FFP not even once :свиркам:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.677
Поени од реакции
11.765
:facepalm:
не е он крив што не сте му кажале дека за овој трансфер период ке сјебеме едно 150 милиони :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom