- Член од
- 7 јули 2014
- Мислења
- 1.243
- Поени од реакции
- 1.162
Велбек > БенземаАко го играат напаѓач ќе расцвети. ќе плачиме после по него
Велбек > БенземаАко го играат напаѓач ќе расцвети. ќе плачиме после по него
Moже да одмори и да му ги даде информациите.Дај не ме јебете, ако некој може да му даде информации, веродостојни, и информации на кои може да работи Ван Гал, тоа е Ван Перси.
Со почитта која ја има кон него, нема шанси овој да земе одмор и да лади јајца, дур овие си го потат газето да се покажат на тренинг пред Ван Гал.
Zver e Blind ama neli go imame veke O'Shea u Phil M. Jones ?RVP, laughing, on potential Dutch signings: 'I'll admit that I know a little bit more than you sometimes, but I can't say anything!'
Blind, Blind, Blind, сакам нов Џон О`Шеј!!!!!!!!!!!111
Имаше анализа пред некое време на Sky Sports баш за Џонс, и многумина викаат дека лошото кај него е што не е воопшто duel smart, ако Вида не се штедеше во дуели, овој 2 пати е полош во тоа, и дека заради таквото decision making ке страда од поголеми повреди низ кариерата.Zver e Blind ama neli go imame veke O'Shea u Phil M. Jones ?![]()
Во право си, треба да се работи и на Џонс и неговото влагање во дуели. Знам дека човеков не се штеди и го ценам тоа ама за глупости се повредува. И така нареднава сезона ќе ја играме без менаџер, ни требаат сите играчи.Имаше анализа пред некое време на Sky Sports баш за Џонс, и многумина викаат дека лошото кај него е што не е воопшто duel smart, ако Вида не се штедеше во дуели, овој 2 пати е полош во тоа, и дека заради таквото decision making ке страда од поголеми повреди низ кариерата.
Муабетот беше дека во небитни дуели, често знае да се повреди.
Не можам никаде да најдам листа со сите негови повреди.
Сепак, има 22 години, што е страшно добра возраст за напредок.
Ех како да не нов о‘шеј си сакала , сакаш ти нов бекам , нов манекен у тимRVP, laughing, on potential Dutch signings: 'I'll admit that I know a little bit more than you sometimes, but I can't say anything!'
Blind, Blind, Blind, сакам нов Џон О`Шеј!!!!!!!!!!!111
Јака фаца е , нема што тука , го има тој magnum look
![]()