Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ме прашаш мене нема играч шо вреди поќе од 50 милиони ама со денешниов луд трансфер пазар, високи цени и потрошени суми на никакви играчи тогаш ..... се е јасно[DOUBLEPOST=1405193048][/DOUBLEPOST]си вреди Видал и 50, да не се зезаме сега.![]()
Ако женаму ја пуштате кај мене можи
ВО право си , штом една петарта/ретарда како давид луиш вреди 50 , видал е барем 20+си вреди Видал и 50, да не се зезаме сега.![]()
Па то ти велам ако лупните ќе го земите ама тргни од фактот колку лупнавте за Ерера и Шо па колку ќе бара Марота за Видал ако лани велеше дека Видал вреди 100 милиони. И пази минатата сезона даде 19 гола и 12 асистенци.[DOUBLEPOST=1405192302][/DOUBLEPOST]
То зборам цело време
клучниот збор АКО. А вас не би ви било мака да изгубите таков играч?
Па купете ги Цеск и Крос овај првиот не знаеше да оди во силен тим како Барселона. Видал си ја држи таја статистика и во ЛШ, и во Германија беше вотр по асистенции зад Сахин а прв во ЕУ во одземени топки без прекршок а имаше и повеќе голови од Сахин.Види сега...Дискутабилно е да дискутираме колку вреди Видал во моментов зошто трансфер пазарот е хаос и реална сума за Видал тешко може да се дефинира. Не е некој репер тоа што плативме по 30м за Ерера и Шо од причина што лани ете се дешаваа трансфери како Нејмар и Бејл, а вие го лапнавте Тевез за 10м, а се работеше за најклучниот играч на Сити во претходните сезони. До 50м би прифатил трансфер на Видал, а над тоа е веќе претерано. Секако дека е играчиште, но играчиште во Серија А каде конкурент на Јуве му е Наполи и чиј квалитет е се повеќе и повеќе опаднат. Клосе и Тони на 35+ даваат голови ко од шала ако сме реални. Никој не го оспорува квалитетот на Видал, но суми кои ги вадите од ракав како 65+, а на трансфер пазар се продаваат играчи како Цеск, Крос... за суми до 30м.
Па купете ги Цеск и Крос овај првиот не знаеше да оди во силен тим како Барселона. Видал си ја држи таја статистика и во ЛШ, и во Германија беше вотр по асистенции зад Сахин а прв во ЕУ во одземени топки без прекршок а имаше и повеќе голови од Сахин.
Абе океј е ама и вие се филмате малце. 50м евра е сосема пристојна понуда, кога ќе ми текне вие со фановите на Реал се расправавте за Погба, некои од вас велеа дека вредел и 80. Повеќе фактори играат улога при купувањето на фудбалерите. Ама пак ќе ви кажам овие нашите кога не се мислеа за Шо и Ерера, ако го давате Видал и за 60 ќе ви ги плеснат на маса и нема да им чуе. ЛВГ во текот на Светското самиот изјави дека Видал му е еден од омилените играчи и дека го бараше уште додека беше во Баерн, а Видал во Леверкузен. Значи, ако Јуве го дава за 50-65 или колку и да сакате ќе ги добиете. Сеа тоа тој дали ќе сака да си оди од Јуве и да дојде во Јунајтед не знае никој да каже. АМа ќе го убедат и него со некое милионче.Па купете ги Цеск и Крос овај првиот не знаеше да оди во силен тим како Барселона. Видал си ја држи таја статистика и во ЛШ, и во Германија беше вотр по асистенции зад Сахин а прв во ЕУ во одземени топки без прекршок а имаше и повеќе голови од Сахин.
ЈАс ти ја сваќам поентата само ти ја кажвам статистиката. Проблемот главен е што Видал не сака да си оди, не бара трансфер само што продолжи договор до 2018 и изјави дека сака да е како Дел Пиеро што е во Јуве. Така да Марота можи слободно да си ја билда цената.Не ми ја разбираш поентата. И статистика како статистика колку е релевантна некогаш за проценка на играч. Значи ние можиме да пишиме овде дека според вас/нас Видал е и над 150м, а доколку седнат да преговараат двете страни, Видал да кажи сакам трансфер да испадни и сума и под 50.
Јас ти се кладам дека Погба во секое време можи да се продај за 80 милиони. Ако ги плеснат колку што бара Марота нека го земат. Проблемот е што според Daily Mail И Sun само видал преговара и е купен или не знам што. Ако не беа проблем искрено мислам дека ќе ги плесневте тие 60 милиони и досега ќе го земевте.Абе океј е ама и вие се филмате малце. 50м евра е сосема пристојна понуда, кога ќе ми текне вие со фановите на Реал се расправавте за Погба, некои од вас велеа дека вредел и 80. Повеќе фактори играат улога при купувањето на фудбалерите. Ама пак ќе ви кажам овие нашите кога не се мислеа за Шо и Ерера, ако го давате Видал и за 60 ќе ви ги плеснат на маса и нема да им чуе. ЛВГ во текот на Светското самиот изјави дека Видал му е еден од омилените играчи и дека го бараше уште додека беше во Баерн, а Видал во Леверкузен. Значи, ако Јуве го дава за 50-65 или колку и да сакате ќе ги добиете. Сеа тоа тој дали ќе сака да си оди од Јуве и да дојде во Јунајтед не знае никој да каже. АМа ќе го убедат и него со некое милионче.![]()
Еве ти ставив кај неколку линкови дека Манчестер е заинтересиран за Видал и дека им е трнансфер цел летово.Јас ти се кладам дека Погба во секое време можи да се продај за 80 милиони. Ако ги плеснат колку што бара Марота нека го земат. Проблемот е што според Daily Mail И Sun само видал преговара и е купен или не знам што. Ако не беа проблем искрено мислам дека ќе ги плесневте тие 60 милиони и досега ќе го земевте.
Јас не реков дека вашите не се заинтересирани за Видал, кога не би биле би биле најголемите будали. Кажав само дека во тие ваши извори има дека е пред трансфер, дека е во напредна фаза, дека сака самиот да дојди а додека тој изјавува друго. Испод 60 сигурен сум дека нема да го дат а и побрзо ќе го продадат Погба него Видал. Како и да е 90% сум сигурен дека Видал ова лето не го напушта Јуве. Како ида е ќе видиме на крајотЕве ти ставив кај неколку линкови дека Манчестер е заинтересиран за Видал и дека им е трнансфер цел летово.Сеа нормално ќе се натегаат нашите малце, не се будали одма да дадат. Ама ако вашите кажат дека под 50 не го даваат на пример мислам дека ќе ги добијат.
Видал ќе го реши главниот проблем на Манчестер.
![]()
Јас не реков дека вашите не се заинтересирани за Видал, кога не би биле би биле најголемите будали. Кажав само дека во тие ваши извори има дека е пред трансфер, дека е во напредна фаза, дека сака самиот да дојди а додека тој изјавува друго. Испод 60 сигурен сум дека нема да го дат а и побрзо ќе го продадат Погба него Видал. Како и да е 90% сум сигурен дека Видал ова лето не го напушта Јуве. Како ида е ќе видиме на крајот![]()
Јас си го кажам моето мислење базирано на изјавите на самиот играч, неговиот агент, и се останато во медиумите. Е сега ..
ептен самоуверено, директорот на Јуве може да ти позавиди за оваа ситуација у врска со Видал