Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

A

apidrone

Гостин
Со среќа нека им е на двајцата. Искрено, повеќе жалам за О`шеј, бидејќи постандарден беше, Браун повеќе беше резерва на Рио... барем не отидоа у Арсенал (Силвестре)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
GOODBYE SHEASY :(

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Немаат врска едното со другото видео меѓутоа заедничко е што годинава останавме без двајцата мајстори!!!
--- надополнето: Jul 7, 2011 6:55 PM ---

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Мнооооогу тапа ден, едноставно, поуверена бев дека Нани ќе си оди летово него О`Шеј :place:

H

-HRO

Гостин
Штета стварно за О'Шеј и Вес од една страна (како губење на добри стари играчи во нашиот клуб), но добро за нив (ќе добиваат повеќе шанси во Сандерленд, него што добиваа кај нас). :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.604
Поени од реакции
22.607
Ја договорија овие.. За 2 години, на исто место, во исто време(добро сеа може нема да е 28 мај, ама тука негде, битно во 20:45) :):) со различен победник
Хаха, ќе видиме за тоа. Ама, мене, оваа слика(gif уствари) ми е историска. Сер Алекс мине, сите од нашиве му аплаудираат, он му фајча рака на Меси.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Не знам дали е до мене, ама Џони и Вес на сликине не ми изгледаат баш најсреќни, сигурен сум дека О'Шеј не сакаше да си оди, ама што да се прави, клупските интереси се секогаш над личните. Сега мал проблем може да бидат бековските позиции зошто Фабио и Рафаек знаеме дека се склони кон повреди, Еванс и Џонс не се класични бекови, иако првиот може да покрие лево, а вториот десно. Играчи од младинската кои би можеле да играат на овие позиции се Де Лает и Вутон кои се на позајмица и Норвуд, ама сигурен сум дека последниов нема да добие шанса.

Знаејќи дека секоја сезона има период кога едвај крпиме одбрана, ситуацијата со бековите нема да е розова. Ако првата постава би била Рафаел-Видиќ-Фердинанд-Евра, тогаш бек-ап играч кој е класичен бек е само Фабио, а останатите играчи кои би можеле да покријат бековските позиции не им се природни како што спомнав погоре. Во една сезона ги изгубивме Џони, Вес и Невил, класични бекови и искуството на кое се потпираа овие позиции. Не сакам да звучам алчно, ама не би имал против да се купи некој нов играч тука како што се спомнуваше Изагире од Селтик па пример.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
мене нешто тука Фергусон ми мути.. Да не планира да прај убиствена десна страна со Валенсиа и Нани..

Kajgana Shop

На врв Bottom