Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Agent on Twitter : "I see the press are finally reporting that #Nasri wants to go to #mufc. United told his advisors that he will be getting the No 7 shirt."

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абе не се деградирајте со видеава како овие од Ливерпул што направија за Јанг па до ден денес дури служи клипот како извор на ремет.

О`Шеј и Браун земаа по 100,000 фунти неделно, Харгривс 70,000. Значи сега имаме 270,000 фунти чисти да му ги понудиме на некој за да не збеснува :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе не се деградирајте со видеава како овие од Ливерпул што направија за Јанг па до ден денес дури служи клипот како извор на ремет.

О`Шеј и Браун земаа по 100,000 фунти неделно, Харгривс 70,000. Значи сега имаме 270,000 фунти чисти да му ги понудиме на некој за да не збеснува :)
= на Снајдер! :P

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Се е можно :) Иначе Шити го продале името на својот стадион, мислам дека од нареднава сезона ќе им се преименува во Etihad, што значи - United :P

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622

По 100,000 неделно ? Не ми е многу за верување ова, потврда некоја има ли ?
И де најди за Гибсон колку зема неделно :D

:p
Со среќа нека им е на О'Шеј и Браун.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Ај со среќа нека им е на Браун и на Ошеј.
Инаку како што стојат работиве Насри ке дојде. Добар е ама отсекогаш ми бил антипатичен...не знам и ја зошто (сигурно оти бил добар и се покажувал против Јунајтед)

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Wes has been a great asset to the club during the most successful period in its history," Ferguson told the club's official website.
"He was a product of the youth system and marked himself out from an early age as one of his generation's most natural defenders.
"In his time with us, he certainly became a favourite with the fans for his no-nonsense approach to the game and his infectious personality.
"It's always the hardest of decisions to let loyal servants go. But life moves on and, unquestionably, Wes will get the chance to make a real contribution to Steve Bruce's Sunderland and I'm delighted to be passing him into such good hands.
"Everyone connected with United wishes him a long and happy stay at Sunderland."
--- надополнето: Jul 7, 2011 3:24 PM ---

O'Shea having Cats medical
Second Red Devil on verge of Stadium of Light switch

--- надополнето: Jul 7, 2011 3:30 PM ---

Toronto FC, QPR and the clubs who could sign Owen Hargreaves

B

BooBojan

Гостин
А бе и О'Шеи отишол кај овие Сандерленд,наредната сезона после Јунајтед и Виган ке си навивам и за Сандерленд.О'Шеи ми беше еден од поомилените играчи,играч кој го оставаше срцето на терен за доброто на тимот,не можам да му ги заборавам многуте добри натпревари кои ги имаше далеку повеке отколку лошите натпревари,загубивме голем борец,универзалец.Цела одбрана,голман и централен везни играше човекот.Со срека во Сандерленд!

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
^ значи штом докторите не дале дозвола да игра што сака може да снима ама нема да игра и колку да изгледа поготвен една мала повреда може да го стави во количка.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Ако по некоја случајност овој Насри и навистина дојде кај нас, мора една недела да го пуштат малце да се подружи со Рио и со Немања ,да го прошетаат малце низ град , да клецнит нешто ,да го направат вистински маж......а не со узвратчина да ми шетат ко кај педер*ината шо играше...ебате розевиот :) :)

Иначе како фудбалер вака....добар материјал за делкање е...можит да станит добар играч во рацете на маестро Фергусон...

Но да почекаме....

Kajgana Shop

На врв Bottom